Aihe: Erikoista menoa Pärnu Bayssa Elokuun eka viikonloppuna… - Golfpiste.com

22.10.–29.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Erikoista menoa Pärnu Bayssa Elokuun eka viikonloppuna…

Etusivu Foorumit Yleistä Erikoista menoa Pärnu Bayssa Elokuun eka viikonloppuna…

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hirmunen purputus ja supina Pärnu Bayssä, kun joku isompi poppoo Paloheinästä, ainakin Hifk Golf mainittu, viettäneet ilmeisen vauhdikasta ja sikailurikasta viikonloppua siellä. Sikailun määrää ja laatua turha täällä märehtiä mutta jotkut paikalliset sangen kovasti mielensä pahoittaneet. Aika huonoa mainosta nimeltä mainitun golfseuran turisteille!

    Seiska-lehden tasoista uutisointia.

    Kyllä tää tuli ihan paikalla olleilta.

    Avaa nyt vähän kerran aloitit.
    Mitä siellä on sikailtu?

    Haardi,parempi kertoa omia kokekemuksia kuin kuulopuheita ja faktaa voi myös lyödä pöytään, jos haluaa olla uskottava.

    Mistähän joku on taas mielensä pahoittanut?

    Arvasin toki että nillittäjät iskee taas aiheeseen. Sieltä on oltu tänne seuraan yhteydessä ja asioista on kertonut paikanpäällä olleet eli ei mitään huhuja tai kuulopuheita. Hifk ja Kurkin porukat asialla, varauslistat dokumentteina. Autoilla kännikaahausta, pahimmillaan kahdeksan hengen peliryhmässä, öykkää ja möykkää klubiravintolassa, saunatilat kun pommin jäljiltä, tässä noin faktaa. Paskaa käytöstä ja huonoa mainosta seuraaville golfturisteille, tai poroille, niinku ne meitä kutsuvat.

    Suomalaiset seniorituristit ovat näemmä siis pahoittaneet mielensä ja todennäköisesti suurennelleet tuttuun tapaansa tapahtumia, kuten tälläkin foorumilla on usein tapana.

    Aikanaan Nitväljän kentällä kaksi nuorta suomalaisnaista kävivät bunkkerissa pissalla, kiinni jäivät ja porttikielto kentälle.

    Ensin Haardi puhuu Paloheinästä TAI AINAKIN HIFK GOLF mainittu ja sitten onkin jo Kirkkonummi mukana (eivät muuten ole ihan lähikenttiä).. Jos kyseessä on kahden ei samassa kaupungissa olevien seurojen jäseniä, niin oletusarvo voisi olla että kyseessä on jonkun matkanjärjestäjän ryhmämatka tai nuorten kaverisankareiden biletysreissu, kuka mistäkin on jäsenyytensä tälle vuodelle ottanut. Siellä voi olla vaikka viidestä eri seurasta, mutta Haardi päätti ottaa yhden kohteeksi enemmänkin.
    Tämä koko yhteisön leimaaminen ei nyt varsinaisesti edesauta asiaa.

    Oma veikkaukseni on Pallo Ilmaa! porukoiden kuvaussessio. Ainakin tapahtumakuvaus vastaisi telkkarissä nähtyä.

    Pärnu Bayssa lienee hyväksytty sikailu, muuten kai tuo porukka olisi heitetty sieltä ulos.

    Varmasti ollut ikävä ja hankala tapaus kentän henkilökunnallekin..

    Lienee kuitenkin todennäköistä että vain pieni osa ryhmästä syyllistyi ns. ”sikailluun”. Tottahan tuollaisella reissulla pitäisi olla joku vastuullinen vetäjä joka osaa ja kykenee pitämään sen verran johtajuutta ettei hommat karkaa käsistä edes yksittäisten osallistujien kohdalla. Toisaalta jos matkalle on kerätty toiselleen täysin tuntematonta porukkaa niin kukapa tuohon osaa varautuakaan?

    Ehkä tämäkin kertoo omalla tavallaan lajimme/harrastuksemme uusiutumisesta ja muutoksista vapaampaan suuntaan?

    Varmasti tuollainen käytös harmittaa reissullaan asiallisesti toimineita matkalaisia. Mutta mitäpä muutakaan voi sanoa kuin – ”aina saa hävetä!”. Lienee kuitenkin äärimmäisen harvinaista – vai..?

    Tere,

    Olin itse pelaamassa mainitun apinalauman perässä. Edellä kerrotut kuvaukset ovat oikeita toteamia sikailusta, jota ikäväksemme jouduimme todistamaan. Jos joku viestiketjua lukevista tunnistaa seurueen, olisi kohtuullista suunnata juntit nöyrälle anteeksipyyntömatkalle Hiekkaharjun klubille, jonka nimeä ääliöporukka oli turnauksessaan käyttänyt. Samoin olisi syytä pistää kukkapuska ja laatikko skumppaa Bayn naispuoleiselle cädärille, joka joutui kestämään paistien älämölön ja lisäksi joutui kuuntelemaan apinalaumaa seuranneiden seitsemän ryhmän itkut yli kuusituntiseksi venyneestä kierroksesta.

    Olemme varmasti kaikki pitäneet joskus hauskaa golfkentällä ja joskus hieman venyttäneet etikettiä, mutta välittömästi parantaneet tapamme, mikäli toiset pelaajat tai henkilökunta on joutunut asiasta huomauttamaan. Näille sekopäille käytiin henkilökunnan puolesta sanomassa kolme kertaa kierroksen aikana ja takana pelannut ryhmä indikoi käytöksestä ja pelinopeudesta useasti, mutta kun kuultua ei kykene ymmärtämään, niin sitten ei vaan kykene – kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Enpä usko näiden munattomien reppanoiden ryhmästä löytyvän miehekkyyttä, saatikka selkärankaa ottaa vastuuta tekemisistään, mutta olisihan se iloinen yllätys, jos näin kävisi.

    t:Sami

    Kuusi tuntinen kierros on vaan niin väärin. Mutta niin moni klubi on ohjaamassa pelaajia moiseen. Moni kenttä viestittää seuraavia teemoja suoraan tai epäsuorasti ”Tulkaa kentälle, ei mitää kiirettä, pitäkää hauskaa, laittakaa musiikit kovalle, me emme ole töissä iltaisin, tehkää mitä haluatte, ei kiire, ei väliliä jos takana tulevat ei pääse valosalla perille, pakollinen tauko 9 jälkeen jotta venytetään peliaikaa entisestään ja saadaan pelirytmi sekaisin,tuokaa koirat ja lemmikit kentälle, laitetaan padel kentän viereen tuomaan melua”.
    Harvassa on ne kentät jotka edellyttävät pelaajilta hyviä tapoja. Harmi

    “Harvassa on ne kentät jotka edellyttävät pelaajilta hyviä tapoja.”

    Noin se on ja todella harvassa ovat, meillä Hirsalassa vielä noudatetaan etikettiä ja hyviä tapoja. Toki hinnoittelu ohjaa mainitsemiasi viihdepelaajia muualle.

    Avauksessa kuvattu meno on ihan normaalia “pallo ilmaan” kaveripiirille Nevas Golfissa ja kun kamerat käy niin meno menee entistä hurjemmaksi. Eräs Challenge Tourilla vuodesta toiseen roikkuva pelaaja kuvioissa mukana.

    Erilaiset huumeet, kuten kokaiini on myös ohjannut juuri golfareiksi ryhtyneiden toimintaa eri kentillä, Green Cardit on saatu pelkkää maksua vastaan.

    Olisiko muuten European Tourin (siis myös Challenge Tourin) syytä päivittää tämä vanhaksi mennyt testikäytäntönsä:

    https://www.europeantour.com/dpworld-tour/news/articles/detail/the-european-tour-anti-doping-programme/

    Niin jos kokaiinista on kyse, niin sehän häviää verestä alle vuorokaudessa. Oli kuulemma melkoiset juhlat Vierumäellä, sitten jäi osa pelaajista jatkokierroksilta, kun ei kaikki osunut kohdalleen, tämä siis kotikisasta huolimatta… Osakkaat ja tavalliset klubipelaajathan kustantavat koko lystin, ei ole tuollaisten kilpailujen järjestäminen ihan ilmaista…

    Pari valkoista viivaa alle, niin ammattilainenkin laittaa putteja ohi, vaikka lähtisi “pallo ilmaan” rennommin!=)

    Samin kirjoitus oli erittäin hyvä ja osuva! Mun mielestä seurat vois kaivaa nää Suomi Golfin Mainosmiehet esiin keskuudestaan kun nimilistat on ainakin Paloheinään toimitettu ja antaa apinoille loppukauden kestävän bannin kaikille Suomen kentille!

    Ja Hiekkaharjuun lakki päästä ja mitä nöyrin anteeksipyyntö!

    Tässä kohtaa pitää ihmetellä, miten kahdella eri kirjoittajalla voi olla käytössä sama nicki…

    Toinen Sergio on luonut tunnuksesnsa 12.8.2024 ja minä n. 50 eKr. Eipä silti, ei tällä foorumilla yllätä enää mikään.

    PG

    ”Tässä kohtaa pitää ihmetellä, miten kahdella eri kirjoittajalla voi olla käytössä sama nicki…”

    @ Sergio (jonka tunnus luotu n. 50 eKr), etkö ole kirjoittanut viestiä

    12.8.2024 23:22:18 #1437299
    Sergio

    Haardi,parempi kertoa omia kokekemuksia kuin kuulopuheita ja faktaa voi myös lyödä pöytään, jos haluaa olla uskottava.

    Mistähän joku on taas mielensä pahoittanut?

    jonka kirjoittajana on Sergio, rekisteröitynyt 12.8.2024?

    Kaksi erilaista profiilia nimimerkillä Sergio todellakin näyttää olevan:

    Sergio
    Rooli foorumilla: Osallistuja
    Aloitettuja aiheita: 0 kpl
    Viestejä: 1 kpl
    Rekisteröitynyt: 12.8.2024

    ja

    Sergio
    Rooli foorumilla: Osallistuja
    Aloitettuja aiheita: 1 kpl
    Viestejä: 144 kpl
    Rekisteröitynyt: 31.1.2021

    Mutta onko kyse kahdesta eri kirjoittajasta vai samasta kirjoittajasta (profiilitietojen erilaisuudesta huolimatta)?

    Sami Sarpakunnas
    Moderaattori

    Kiitos huomiosta! Ylläpito selvittää asian. Ei toki voi olla niin, että sama nimimerkki on käytössä kahdella kirjoittajalla. Jos tässä kohtaa on bugi, se korjataan.

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: Erikoista menoa Pärnu Bayssa Elokuun eka viikonloppuna…

Etusivu Foorumit Yleistä Erikoista menoa Pärnu Bayssa Elokuun eka viikonloppuna…