16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Eka lyönnit kaudelle 2002

Etusivu Foorumit Yleistä Eka lyönnit kaudelle 2002

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Eka kerta rangella takana. Hyvin oli slaissi talvehtinut, ei osoittanut heikkouden merkkiäkään. Kuis muilla lähti ensimmäiset live-lyönnit ?

    no ei vielä ole tullut niinkuin ulkoilmalyöntejä tehtyä kuin jäällä, mutta kyllähän ne lyönnit lähti samaan tapaan kuin viime syksynä.. driverilla vain pientä slaissin poikaa, mutta ei sen kummempaa…

    Onko kellään tietoa milloin Kajaanissa avataan range/kenttä?

    Juu, sinne oikealle. No, lisää voimaa peliin niin eiköhän se siitä 🙂

    Uh, ei vielä löyntejä ja pelkäänpä että minullakin kaartaa kauniisti. Suuntaan tai toiseen..;)

    LSL

    Aivan ensimmäinen lyönti oli luoti suora, joten plasmathan siinä menee sekaisin. Onneksi ei hätää sillä toinen lyönti oli jo perinteiseksi muodostunut slice ja komea olikin. 🙂

    Sitä slicea korjatessa kolmas lyönti olikin sitten hookki joten taas ollaan siinä samassa tilassa kun joka ikinen kevät.

    Peli-iloa kaikille!

    Itse vetelin muutaman svingin kotipihalla. Lähti päin….havupuuta 🙂

    Kyllä lähti…ja ei lähtenyt. Talven ( liian epäsäännöllisen ) hallirupeaman aikana raudat hävinneet kokonaan ( karmea hook ) ja vastaavasti puut löytyneet ( viime vuonna ei edes pallo-osumia puilla, nyt luotisuoria vetoja driveria myöten ). Että silleen…. puumailat ja seiska bägiin ja eikun menoksi 😉

    Joo eka lyönti todellakin ole aika täydellinen heti vaan draiveri käteen Egs:n rangella ja takaverkkoon ilmassa ja huom tikku suorana =0)
    Ja kuinka ollakaan kun mentiin pelaan sinne kentälle (saa pelata raffeja pitkin ja talvi greenit) niin ekalle väylälle brdie ja tokalle eagle sieltä mäen päältä spoonilla (n.210m) puoleen metriin ja sisälle kolmos väylä olikin sitä tavallista =0)
    Että jäi ainakin hyvä fiilis ekasta ulko reissusta

    Lyönnit oli paljon lyhyempiä kuin tavallisesti ja vanha ystävä slice oli huomaavaisesti saapunut vierailulle.

    Minulla on yllättävän hyvin pysynyt kunto yllä. En ole greencardkokeen jälkeen slaissista juuri kärsinyt, enempi hookista. Mutta ensimmäiset lyönnit jäältä lähtivät ainakin puuseiskalla ja rauta kuutosella luoti suoraan(yksi hook n.30 lyönnistä) ja pituuttakin oli puuhun tullut lisää(jään pinta oli siinä kunnossa, että rulli oli huonompi kuin nurmella). Hassuinta oli se, että en ole talven aikana tehnyt yhtään mitään, varsinkaan venytellyt!

    Kyllä tästä vielä golfkesä tulee. Ensimmäinen sangollinen meni rangella ihan OK. Varmaan kohta tulee mietittyä tarkemmin niin alkaa jostain päästä hajoomaan pyönti 😉

    Tulihan ne ekat lyönnit suoritettua viikonloppuna.. Ei oikein lupaavaa, mutta sentään PW oli varma. Rauta 7 ja 8 pyrki duffeiksi ja osuma lavan kärkeen. Säätämistä lyönteihin jäi.:)

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Eka lyönnit kaudelle 2002

Etusivu Foorumit Yleistä Eka lyönnit kaudelle 2002