23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Ei se haittaa, miltä se näyttää?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ei se haittaa, miltä se näyttää?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mitä ovat arvon lukijat mieltä huonoiten sivingaavien MAJOR-voittajien (huom!) svingeistä ja listan järjestyksestä? Golfpisteen jutusta ei muuten käynyt ilmi, kuka tuon listan on laatinut, eikä myöskään alkuperäinen julkaisija. Lista

    Jep, se tässä virtuaalijournalismissa välillä sapettaa kun selvästi näkee että juttu on jostain suomennettu ja sitten ’omana’ pläjäyksenä eetteriin heitetty. Lähde on varmasti joku jenkkien golfjulkaisu, mutta oli mikä oli se olisi syytä mainita.

    Mielipiteenäni listan svingeihin sanoisin, että mun ymmärtääkseni se pallo ei piittaa mitä siellä ennen osumaa on puuhailtu. Jenkit ovat liiankin kanssa tuhrineet aikaa tuohon svingien ’estetiikkaan’ ja tulkinneet videoista ja valokuvista kuka on planella ja kenen käsi paralleelissa mailanvarren ja minkäkin kanssa, mistä on sitten syntynyt ’oikea’ svingkäsitys. Kun lähestytään palloa lienee kaikkien tuon tason pelimiesten työväline ja sitä käyttelevät raajat suht samoissa asemissa.

    Ai miten niin? 😀

    Steve Bosdoshin arvio Doylen svingistä oli varsin tyly: ”Ei sitä voi kutsua edes svingiksi. Se on lähinnä ’läimäys-chippi ankka koukku’ -lyonti.”

    Näitähän on tuoreudessaan todella ilo lukea. Erityisesti tämä ’läimäys-chippi ankka koukku’ lämmittää vanhan humanistin mieltä. Toivottavasti kollegat muistavat tämän laatujulkaisun, kun vuoden journalisteja taas palkitaan.

    Positiivista on myös, että saman ’artikkelin’ voi todennäköisesti lukea kirjoitusvirheineen sitten syksymmällä, upeasti uudistuneesta golflehdestä.

    ts

    Mua huvitti lukea kolmesta eri lähteestä artikkelia RP SM-kisoista. FT:n, Go Golfin ja Golfpisteen sivuilla sanasta sanaan sama tarina. Varmaan myöhemmin myös lehdissä

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Ei se haittaa, miltä se näyttää?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Ei se haittaa, miltä se näyttää?