5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

EeG:N kenttä

Etusivu Foorumit Yleistä EeG:N kenttä

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Mitä mieltä olette EeG:n kentästä, valmistunee tänä kesänä? Halpa se ainakin on.

  Mikäs tää o? Joku DNA kenttä vai?

  Äläpäs Antti irvistele siellä! Samanlainen 9-reikäinen DNA kuin Hattulakin. Eerikkala sijaitsee jossain Savossa, en ole käynyt. En ole käynyt Hattulassakaan. Stadista kun tsiigaa ne on yhtä skutsissa kummatkin!

  Hattula onkin halvempi ko DNA. Ja kahviin en sorru ikunapäivänä kuunarina. Ni.

  Ihan lupaavalta ysiltä vaikuttaa, ainakin hintaansa nähden. Eräs tuttu kävi pari viikkoa sitten katsomassa paikkaa ja oli tyytyväinen näkemäänsä. EeG sijaitsee Tervossa, noin 50km:n matkan päässä Kuopiosta. Kentän kotisivuila on tieto, jonka mukaan viralliset avajaiset pidetään heinäkuun 7. päivänä. EeG taitaa olla jäsenmäärältään Suomen toiseksi suurin kenttä. Kentän toimitusjohtaja Eero Korhonen kertoi, että kenttä on tarkoitus laajentaa 18-reikäiseksi vuoteen 2010 mennessä.

  Kaukojen kustantama kenttä. Mitenkäs sitten kun ei ole enää kaukoja. Varsinkin kun mietitään sitä 18-reikää. Miksiköhän nämä kaukoilukentät sijaitsevat poikkeuksetta jossain hornantuutissa. (kaikki taitavat olla kepu-valtaisissa paikoissa) sielläkö kierous piilee???

  Jossae Kuopijoon seuvulla vae.

  Olokeeha hupattamata.

  Eehä sinne rintamaelle teältä Jumalasselä takkoo kukkaa jouva valakosta kuuloo pukkoomaa.

  Hieman epäilyttää tuo laajentaminen vuoteen 2010 mennessä. Tämän 9-reikäisenkin PITI valmistua viimeistään 2003 mennessä. Kunhan nyt ensiksi saa tuon 9 reikääkin valmiiksi.

  Nimetön

  Niin kyllähän siellä on ollut hieman viivästystä havaittavissa, eikä viime kesä tietenkään ollut paras mahdollinen kentän rakennukseen. Vai olisiko ollut jotain muutakin hässäkkää.

  Nimetön

  Ihanko totta, oma kenttä? Eikös se ole vain kaukojäsenille koko EeG?

  Kyllä sinne kenttäkin tulee, toivottavasti tänä kesänä.

  Itse en ole tätä kaukojäsen-vihaa vielä ymmärtänyt. Kuinka moni on valmis maksamaan useita satoja euroja osakkeesta/jäsenyydestä, jos pelaa alle 10 kierrosta vuodessa kesäloman aikana? Vai onko ainoa kunniakas golfari osakkeenomistaja? Opiskelijana minulla ei ole niin paljoa ylimääräistä rahaa, että voin maksaa useamman sataa euroa saadakseni liiton virallisen kortin. Tosin EeG on myös ainoa kenttä 50 kilometrin säteellä asuinpaikastani..

  Mitä eroa golfliiton greenpass-systeemillä olisi? Ei muuta, kuin se että rahat menisivät liiton kassaan josta ne ’ohjataan seurojen käyttöön’. Jos osakkeenomistajat ym. eivät mahdu samalle kentälle greenfee-pelaajien kanssa, onko vika todella automaattisesti vierailijassa? Tulen omalle kotikentälleni kausikortin ostamaan ja pelaamaan myös muilla kentillä aina kun mahdollista. Toivottavasti minutkin sinne huolitaan! Nähdään ykköstiillä!

  T: Bunny the Lifeguard

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: EeG:N kenttä

Etusivu Foorumit Yleistä EeG:N kenttä