Aihe: Edwin Watts? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Edwin Watts?

Etusivu Foorumit Yleistä Edwin Watts?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190367 Ilmoita asiaton viesti

  Siis miten tilaaminen Edwin Wattsista tapahtuu ja mitä muita kuluja siihen tulee?Ja mihin paketti tulee?Onlinegolf toimittaa vissii paketit kotiovelle…

  #518714 Ilmoita asiaton viesti

  Toimituskulut €50- 100 sekä tullimaksut ja ALV. Kertomalla ostosten hinnan 1.26 päätyy suurinpiirtein lopullisen hintaan. Toimituksesta en ole aivan varma tuovatko kotiovelle.

  Onlinegolfin tuotteet tulee Englannista joten EU:n sisällä tulleja ja ALV:tä ei tule enää hinnan päälle. Punta hinnat voi kurssata kertomalla ostohinnan n. 1.56 niin päätyy euro hintaan.

  #518715 Ilmoita asiaton viesti

  Pitääkö yucan väitteet paikkansa?? Kokemuksia?

  #518716 Ilmoita asiaton viesti

  Tilasin viime vuonna draiverin Wattsista. Se saapui DHL:än toimistoon Vantaan lentokentälle mistä sen hain. Kuluja oli n. 40€ + tulli (pari %) + joku alv:tä pienempi vero n. 30€ (Maila maksoi 299 $). Toimitus kesti Floridasta 4 vrk.

  #518717 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Yuca kirjoitti joulukuussa euron ja punnan kursseista. Punta on tämän jälkeen heikentynyt suhteessa euroon – kuten tietysti myös taala. Tällä hetkellä punnat voi muuttaa euroiksi karkealla kertoimella 1.41.

  Valuuttakurssit voivat tietysti muuttua suuntaan tai toiseen ennen ’laskun sulkemista’, eli kerroin on puhtaasti suuntaa antava.

  ————————————————–

  Onlinegolfin tuotteet tulee Englannista joten EU:n sisällä tulleja ja ALV:tä ei tule enää hinnan päälle. Punta hinnat voi kurssata kertomalla ostohinnan n. 1.56 niin päätyy euro hintaan.

  —————————————————-

  #518718 Ilmoita asiaton viesti

  Tilaus tapahtuu valitsemalla netistä artikkelit, mitä olet tilaamassa. Etenet tilauslomakkeeseen, jossa annetaan laskutus- ja toimitusosoite sekä luottokortin tiedot. Loppulaskuun systeemi laskee toimituskulut, jotka esimerkiksi rautasettiin oli helmikuussa 70$. Neljän, viiden päivän päästä saat DHL:ltä maahansaapumisilmoituksen, jossa on laskelma Suomeen maksettavasta tullista (2,7% lähetyksen arvosta=tavarat+rahti) ja johon kokonaisarvoon (tavarat+rahti+tulli) lisätään 22%:ia arvonlisäveroa. Kun tämä tulli ja Alv on maksettu DHL:n tilille ja kuitti maksusta faxattu DHL:ään on tavarat sinulla antamassasi toimitusosoitteessa seuraavana arkipäivänä.

  Lasku tavaroista näkyy sitten aikanaan luottokortin tiliotteesta, ja yleensä käytetty kurssi on lähempänä ns. keskikurssia kuin seteleiden myyntikurssia.

  Eli helppoa ja toimivaa.

  Bjotr Roskinof

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Edwin Watts?