23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Eckerö

Etusivu Foorumit Yleistä Eckerö

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onkos kellään kokemuksia tuosta kentästä? Kuinka sinne pääsee? Miksi ihmeessä siellä on kahdeksantoista eri matkaa tiiltä greenille vaikka reikiä on vain yhdeksän?

    En tiedä, mutta veikkaan, että tiiauspaikat sijaitsevat vähän eri paikoissa avattaessa etuysillä ja ’takaysillä’.

    Nyt vastuu kyllä siirtyy lukijalle, mutta ’luulen tietäväni’, että Eckerön kenttä laajennettiin viime kesänä oikeasti 18-reikäiseksi.

    Olin viime kesänä Affenanmaalla ja pelasin vain ÅGK:n kahta kenttää, jotka ovat mielestäni tosi hienoja ja haastavia. Eckerön kenttä on käsittääkseni hiukan tylsähkö peltokenttä.

    Kertokaa Eckeröstä, jos tiedätte enemmän. Oletan, että 18-reikäisyys on vain jäänyt päivittämättä Golfpisteen kenttäesittelyyn.

    Ei ole mullakaan tietoa, mutta mene ihmeessä Ålands golfklubille. Kaksi hyvää kenttää, melko edullinen green fee, ja vielä päivä-green fee (eli voit pelata molemmat kentät samalla feellä…) Eckerön kentän kävin vierestä katsomassa, mutta lähdin saman tien takaisin tuonne ÅGK:lle…

    Sivuilta löytyi info:

    9-reikäinen golfratamme vihittiin käyttöön viime vuonna ja se on saanut vierailtamme hyvän vastaanoton. Golfradalla on tuplatiiauspaikat, joiden ansiosta rata tarjoaa vaihtelevaa peliä yli 18 reiällä. Rata kulkee osittain puistomaisessa maastossa ja osittain metsässä.

    Viheriöt ovat jo nyt erittäin hienot radan uutuudesta huolimatta.

    Lue lisää linkin alta.

    Lue lisää: Eckerö

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Eckerö

Etusivu Foorumit Yleistä Eckerö