16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

eBirdie ja Golf GameBook yhteistyö

Etusivu Foorumit Yleistä eBirdie ja Golf GameBook yhteistyö

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hei

    Golfliitto tiedottaa eBirdien ja Golf GameBookin yhteystyöstä
    ja sen etenemisestä

    Mielestäni voisi tiedottaa vähän enemmänkin, että mitä yhteistyöstä on tarkemmin sovittu ja millä aikataululla tulee palveluja pelaajien käyttöön. Sinällään ihan hienoa, että jo reilun 3kk päästä yhteistyön julistamisesta tulee ensimmäinen askel, tosin vain siirtyminen Golf GameBookin ja eBirdien välillä, jonka tarpeellisuutta voi tietysti miettiä. Seuraavaksi on luvattu tasoituksen automaattinen päivittyminen kahden sovelluksen välillä kauden 2018 aikana. Tasoituksen päivittyminen eli käytännössä tasoituskierroksen kortin jättäminen Golf GameBookissa on jo ihan tarpeellinen juttu.

    Ehkä kuitenkin odotetuin ominaisuus on ajanvarausmahdollisuus. Milloin se on tulossa vai onko se ollenkaan suunnitelmissa? Ei haittaisi jos avaisi myös enemmän mitä ”kokonaisvaltaisella digitaalisella ekosysteemillä golfmarkkinoille” tarkoitetaan ja mitä siitä on sovittu ja millä aikataululla?

    Golfliitolla on välineet ja kanavat tiedottaa projektista ja kertovat että lisätietoja projektin etenemisestä saa ebirdie.fi sivustolla, mutta siellä ei kerrota muuta kuin, että se valmistuu kauden aikana!

    Ehdottomasti yksi tärkeimmistä uudistuksista olisi softan epävakauden fiilaaminen vähintäänkin siedettävään kuntoon. Ainut mitä ovat saaneet päivitettyä on uuden mersun kuvan sovelluksen avauksen yhteyteen.

    Visiot sinänsä ovat vallan mainiot, mutta mitä niistä tulee kun itse sovellus on umpisurkea hitautensa ja pätkivyytensä takia. Perusasioista olisi syytä lähteä liikkeelle ja sovelluksen käytettävyys kuntoon.

    Sovellus saa 10/10 yksinkertaisesta käyttöliittymästä. Yhtiö sen sijaan ansaitsee korkeintaan 5 pistettä voimakkaasta asiakaskunnan aliarvioinnista.

    Nyt, kun kausi alkaa niin tiedoksi oma kokemukseni tasoitustoiminnon testaamisesta. Syötin softaan kauden päätöskierroksen viime syksyltä. Kaikki meni GameBookissa ihan hyvin, mutta eBirdieen tai GameBookkiin tuo uusi tasoitus ei ole päivittynyt 8 vrk kuluessa. eBirdien kautta laittelin kyselyä ja syyttävä sormi osoitti Golfboxin suuntaan. No ihan sama miksi ei toimi, mutta minun silmissä toiminto on käyttökelvoton, jos minun caseni on likimainkaan normaali tapaus.

    Mites tämä tasoituksen päivittyminen on muilla toiminut tai miten toimii, jos uskallatte testata?

    Syötin softaan kauden päätöskierroksen viime syksyltä…. uusi tasoitus ei ole päivittynyt

    Syötitkö tuloksen käyttäen jotain tämän vuoden päivämäärää? En tiedä miten systeemi toimii, mutta valistuneena arvauksena esitän, että vuositarkastus saattaa katkaista ketjun.

    Joo, käytin oikeaa pelipäivämäärää marraskuulta. Vähän itsekin toivoin, että selitys olisi johtunut tuosta. Mutta asiakaspalvelu ei tuohon enempää tarttunut. Suoraan en tuota päivämäärää tekstissäni maininnut, vaan kirjoitin merkanneeni yhden loppukauden pelin, jota en ollut aiemmin merkannut. Lisäksi kirjottelin nimeni, jäsennumeron kokonaisuudessaan (myös seuratieto) sekä liitekuvan GameBookista, jossa näkyy tuo marraskuun päivämäärä.

    Tietoa asiakaspalvelijalla oli kyllä tarjolla, mutta onhan se mahdollista ettei sitä käytetty.

    Vastailivat taas Gamebookilta:

    *****************************************************
    GolfBoxilta tänään saadun tiedon mukaan ongelman aiheuttaja on saatu mahdollisesti selville ja GolfBox ajaa tulevan yön ajan viimeisimpiä tietoja keskusrekisteriin.

    Pelin ajankohdalla ei pitäisi olla merkitystä, vaan tämä ongelma on liittynyt nimenomaan näihin aiemmin mainittuihin GolfBoxin päivitysongelmiin. Selvennyksenä vielä, että sama GolfBoxin päivitysongelma on pätenyt myös ns. perinteisiin tasoituskierroksiin.
    *****************************************************

    Kaverin tänään GameBookkiin naputtelema kierros päivitti tasoituksen heti (eBirdie+GameBook). Oma tasoitukseni ei ole päivittynyt (eBirdie, GameBook, Golfbox). Ehkä tämä tasoitustoiminto nyt normaaleille ihmisille toimii.

    Näpyttelin kisakierrokseni Gamebookilla ja tasoitus päivittyi heti, siis ennen kuin ehdin palauttamaan kisakorttini toimistolle. Toimistolla nexgolfiin tehdyn kisakortin tallennuksen jälkeen tasoitus päivittyi uudestaan.
    Mahtaako (ebirdie-nexgolf-gamebook)yhteistyösysteemi korjata itseään tässä kohtaa vai pitäisiköhän itse olla aktiivinen…

    Parisen viikkoa on omakin tasoituspäivittely onnistunut. Muutos ei tule ihan heti, saman päivän aikana kyllä, mutta tarkemmin en ole kellottanut. Tämän kanssa tulee jo mukavasti toimeen.

    Tuo tuplakirjaus olisi hyvä saada korjattua, mutta järjestelmähän ei voi tietää onko kyseessä sama kierros. Ehkä vaatii omaa panosta, mutta uskon, että ei ole ainoa kerta tänä kesänä tämä.

    Kyllä järjestelmä tuollaisen tuplakierroksen kiinni saa, jos katsoo kierroksen väylätulokset ja muut tiedot (kenttä, tuloksen syöttöaika). Ei kahta täysin samanlaista kierrosta kukaan pelaa samana päivänä uudestaan.

    Ettei nyt vaan kävisi niin , että kierrosajat pitenee kun lyöntimääriä lisäillään digitaalisiin ”vehkeisiin” joka väylän jälkeen.
    On jo tullut muutamaan pelikaveriin turhauduttua, kun menee syystä tai toisesta pari-kolme minuuttia joka väylällä ennen kuin tulos saadaan kirjattua ylös.
    Jospa jokainen, joka ko. laitteita käyttää vähän ennakkoon harjoittelisi ja jos homma alkaa mättää kesken kierroksen, niin se vanha kunnon tuloskortti ja kynä on vielä kuitenkin nopein vaihtoehto… tulokset voi siirtää digitaaliseen muotoon sitten kierroksen jälkeen.

    Kyllä järjestelmä tuollaisen tuplakierroksen kiinni saa, jos katsoo kierroksen väylätulokset ja muut tiedot (kenttä, tuloksen syöttöaika). Ei kahta täysin samanlaista kierrosta kukaan pelaa samana päivänä uudestaan.

    Löytää, jos joku sellaisen toiminnallisuuden koodaa.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: eBirdie ja Golf GameBook yhteistyö

Etusivu Foorumit Yleistä eBirdie ja Golf GameBook yhteistyö