23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Driverin nupin liimaus

Etusivu Foorumit Välineet Driverin nupin liimaus

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kokemusta, mikä olisi toimivin liima driverin nupin liimaamiseen varteen? Onko kivikovaksi kuivuva 2 komponentti epoksi sittenkään paras mahdollinen?

    Uskon, että kaksikomponenttinen epoksi on syystä valikoitunut golflapojen liimaksi. Mailanrakentajille on tarjolla versioita, joilla liimatttuja mailoja pääsee kokeilemaan melko lyhyen ajan kuluttua (< 1 h), mutta pääasiassa olen käyttänyt ns 24 tunnin epokseja, joita löytyy myös rautakauppojen valikoimasta. Selvittelin aikanaan myös pikaepoksien käyttömahdollisuutta. Niiden mekaaniset ominaisuudet (mm iskusitkeys) näyttäisivät olevan n 20-30% huonompia, mutta pääongelmaksi muodostuu (erityisesti ’massatuotannossa’) lyhyt työaika. Hyvän liitoksen tekemiseksi tarvitsee epoksien ominaisuuksien lisäksi huolehtia liitospintojen hyvästä sovituksesta ja puhtaudesta.

    En tiedä onko epoksi paras mahdollinen liima mailanrakenteluun, mutta oikein tehtynä sillä tehty liitos on varmasti riittävän hyvä sinulle.

    Kiits!

    Itse olen käyttänyt kaikissa liimauksissa Brampton Pro-Fix 20/20 2 komp. epoksia. Tämä lienee suunniteltukin mailanuppien liimauksiin.
    Purkkien kyljessä lukee että 20 tunnissa täysi kesto. Siis käytännössä kannattaa jättää kovettumaan yöksi niin on seuraavana päivänä pelikunnossa.

    En tiedä onko tarpeen mutta olen varsinkin drivereihin lisännyt liimaseokseen ohutta lasijauhetta (shafting beds) joka keskittäää varren hoseliin sekä parantaa ja vahventaa liitosta. Hyvin ovat kestäneet, en ole saanut yhtäkään palautetta että mailanpää koskaan irronnut omia aikojaan.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Driverin nupin liimaus

Etusivu Foorumit Välineet Driverin nupin liimaus