16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Draivereiden tuntuma !!

Etusivu Foorumit Yleistä Draivereiden tuntuma !!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    En tiedä onko asiaa jo käsitelty, muta heluaisin mielipiteenne nykyisten draivereiden tuntumasta. Itselläni on titun 9,5 asteinen 975d, jossa on todella mahtava tuntuma. En ole aikeissa vaihtaa mailaa, mutta olen demopaivillä kokeillut kaikenlaisia uusia draivereita ihan huvin vuoksi. Suureksi yllätykseksi olen kokenut erään seikan. Nykyisillä isopäisillä ’trampoliini’ mailoilla ei ole lainkaan tuntumaa lyönteihin. Kun lyö uusilla huippu draivereilla mailasta kuuluu kilaus ja poks pallo on silmän kantamattomissa. Mitta ja anteeksiantavuus on uusien mailojen etu, mutta haluaisin vain tietää, että ovatko valmistajat unohtaneet pelaajaryhmän, joka hakee draiverilta muutakin kuin pituutta ????

    Silloin kun itse aloitin, teräspäiset draiverit löivät itseään läpi. Silloin haukuttiin teräksen tuntumaa, mutta vain muutaman vuoden ajan.

    Äänen merkitys on huomattava, ehkä uuteen ääneen tottuu, ehkä ei.

    Ja Cobain, kuulut hyvin marginaaliseen ryhmään. Monet pelimiehet kyllä valittavat uusien ’jousien’ huonoa tuntumaa, mutta heitä on niin vähän, että heille ei kannata valmistaa sopivia mailoja.

    Eli pakko on mennä massan mukana hammasta purren, ilmeisesti.

    Pallo häipyy ties minne, ääni katoaa avaruuteen, joissain kunnon mailoissa tosiaan on tuntuma, tuo lopputuloksen kannalta täysin epärelevantti seikka, joka hetken viipyy hyppysissä, mutta missä on maila joka tuoksuu?

    Mailanvalmistajat ovat tyystin unohtaneet pelaajat, jotka haluavat mailansa tuoksuvan. Uskon, että jos maila onnistuneen lyönnin jälkeen tuoksahtaisi ihanasti, niin eiköhän jo tulokset paranisi ja lyönnit pitenisi. Huonon lyönnin jälkeen luonnollisesti haisisi kakka…

    Onneksi on perjantai!

    Nimetön

    mielestäni tuntuma ei todellakaan ole merkityksetön seikka. Jos mailassa on hyvä tuntuma, luottamus mailaan on luultavastikin parempi.

    Ja me kaikki tiedämme, että jos luottaa mailaa, lyönnitkin lentävät paremmin.

    ps. ei muuten toi ehdotus haisevasta mailasta ole huono. Mutta haisevia mailoja odotellessa kannattaa bägiin ottaa ruusuja ja ’kakkaa’ ja haistella kumpaakin sopivalla hetkellä 🙂

    vanha persimon on kunnon maila!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Draivereiden tuntuma !!

Etusivu Foorumit Yleistä Draivereiden tuntuma !!