Aihe: Custom fitting - Golfpiste.com

7.–14.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][9]
KilpailuaSuomalaista

Custom fitting

Etusivu Foorumit Välineet Custom fitting

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #351599 Ilmoita asiaton viesti

  Easyswing, joka toimii näin kesäisin Lögkullan rangen vieressä, talvisin Kivenlahdessa. Linkki löytyy GP:n välineet osiosta.

  Itse vein tänään koko setin grippaukseen ja varsi ym. remonttiin.

  #351600 Ilmoita asiaton viesti

  Se oli EasySwing Kivenlahdessa. Niillä on kai jotain toimintaa myös Löfkullassa. Mene Etusivu -> Välineet, niin löydät niitten yhteystiedot.

  Toi oli muuten aikas paha. Niiden mainos pyöri tossa oikealla melkein koko kevään, etkä säkään ihan vaan yhtä kertaa tästä ohi surffannut.

  #351601 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kiitokset. Olin silloin joskus käynyt katsomassa heidän sivujaan mutta eilen iski dementtia ja ei millään tullut mieleen.

  #181537 Ilmoita asiaton viesti

  Useilla välinevalmistajilla on taulukoita oikean mailan pituuden ja lie-kulman määrittämiseksi, joissa muuttujat ovat ranteiden korkeus maasta ja henkilön pituus. Oletteko kategorisesti noudattaneet näitä vai napanneet hyllystä standardisetin. Omalla kohdalla taulukko sanoo n. 1/2 pidennystä ja 2 up. Sinänsä standardisettikin tuntui hyvältä lyödä. Olen jo monta kertaa päättänyt, että ensi kerralla otan mitkä vaan hyvältä tuntuu, mutta aina pitää aloittaa tosi tieteellistekninen spekulointi.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Custom fitting