18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

Custom fitting

Etusivu Foorumit Välineet Custom fitting

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Easyswing, joka toimii näin kesäisin Lögkullan rangen vieressä, talvisin Kivenlahdessa. Linkki löytyy GP:n välineet osiosta.

  Itse vein tänään koko setin grippaukseen ja varsi ym. remonttiin.

  Se oli EasySwing Kivenlahdessa. Niillä on kai jotain toimintaa myös Löfkullassa. Mene Etusivu -> Välineet, niin löydät niitten yhteystiedot.

  Toi oli muuten aikas paha. Niiden mainos pyöri tossa oikealla melkein koko kevään, etkä säkään ihan vaan yhtä kertaa tästä ohi surffannut.

  Kiitokset. Olin silloin joskus käynyt katsomassa heidän sivujaan mutta eilen iski dementtia ja ei millään tullut mieleen.

  Useilla välinevalmistajilla on taulukoita oikean mailan pituuden ja lie-kulman määrittämiseksi, joissa muuttujat ovat ranteiden korkeus maasta ja henkilön pituus. Oletteko kategorisesti noudattaneet näitä vai napanneet hyllystä standardisetin. Omalla kohdalla taulukko sanoo n. 1/2 pidennystä ja 2 up. Sinänsä standardisettikin tuntui hyvältä lyödä. Olen jo monta kertaa päättänyt, että ensi kerralla otan mitkä vaan hyvältä tuntuu, mutta aina pitää aloittaa tosi tieteellistekninen spekulointi.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Custom fitting

Etusivu Foorumit Välineet Custom fitting