Aihe: Costa Del Sol /Atalaya jouluna? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Costa Del Sol /Atalaya jouluna?

Etusivu Foorumit Yleistä Costa Del Sol /Atalaya jouluna?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #188911 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kellään kokemuksia ko. paikasta. Siellä on talvikuukausina golffestivaalit ja green feen hinta etukäteen varattuna 3 €! (jos asuu kentän hotellissa) Voiko tässä olla joku koira haudattuna?

  #500081 Ilmoita asiaton viesti

  Kävin muutama vuosi sitten pelaamassa näillä Belek:in alueen kentillä. Ihan asiallisia paikkoja kaikki puolenkymmentä kenttää. Palvelu on ystävällistä ja siihen aikaan oli Caddie-pakko useimmilla kentillä.

  Siellä ilmeisesti juuri hotellit omistavat/ovat osakkaina kentillä, joten hotellien asukkaat pääsevät pelaamaan todella edullisella greenfeellä. Tuo 3 € kyllä kuulostaa erinomaisen edulliselta. Onkohan se voimassa vain ko. hotellin omalle kentälle?

  Itse asuin muualla joten jouduin maksamaan normaalin greenfeen, n. 50 usd siihen aikaan.

  Jouluna saattaa olla vielä viileää, maaliskuun alkupuolella alkaa olla sopivat shortsikelit.

  #500082 Ilmoita asiaton viesti

  Jylan > Atalaya ja Antalaya ovat eri paikkoja. Ensimmäinen on Costa del Solilla ja jälkimmäinen Turkissa.

  Falcon > Olin Atalayassa pari vuotta sitten. Olin sesonkiaikaan, joten 3€:n kerroksia ei silloin ollut ja kierrokset kesti 5-6h. Tammikuussa ei varmaan ole yhtä ruuhkaista josta varmaan johtuu alhaiset GF:t. Hotelli on ihan OK, vaikkei mitään luxusta. Kentistä jos saat valita, niin ota lähdöt Old Courselle joka on aika hyvä. New Course on aikamoinen kikkailukenttä ja välillä löytyy vaaranpaikkojakin.

  Olen varma, että nautit molemmista kentistä, lumen keskeltä kun saavut.

  #500083 Ilmoita asiaton viesti

  FirePower puhuu asiaa.

  Old course näytti golfkentältä vanhoine puineen, joiden välissä väylät kulkivat. Kunto myös oli hyvä.

  Sen sijaan New course oli aikamoinen pettymys. Pelasin siellä viime pääsiäisen tienoilla. Bunkkereissa aivan erilaiset hiekat eri osissa kenttää. Tosi huono homma!!! Vaarallinenkin varmaan ja ihan jumissa jo aamulla. Pelasin kaksi kertaa ensimmäisessä lähdössä, joten ei ollut ongelmaa edellä menevistä. Muutamat väylät voi helposti lyödä toisen väylän kautta (vahingossa tai tahallaan) ja etu melkoinen.

  Harmi sinänsä, että en saanut pelata Old coursea ollenkaan vaikka sinne olin tiiaikani varannut. Olivat muuttaneet ajan toiselle kentälle ja matkanjärjestäjälle ei kerrottu muuta kuin pieni ajan muutos. Kentän muutos huomattiin vasta hotellissa ja en lomani aikana päässyt Old courselle ollenkaan.

  Aurinkomatkat sentään korvasivat greenfeemaksun ja varauskulun 30e+10e kuusi kuukautta matkan jälkeen, kun asiasta aloin jo vihaisena tiedustelemaan. Piti tulla heti matkan jälkeen asia hoitoon.

  Eli jäi sitten siitä vähän skeidan maku suuhun.

  Melkein vois sanoa, että kerta riitti Costa del Solilla, mutta en sano kuitenkaan………..mistä sitä koskaan tietää. Kyllä ruuhkattomat ja edulliset paikat on pop.

  Linkin takaa mielyttävämpi kokemus 😉

  Lue lisää: Matkakertomus Princes golf club, UK

  #500084 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Vuosi sitten marraskuun puolivälissä samantyyppinen paketti Atalayaan ja kelit oli vähintäänkin kosteat ja molemmat kentät paikoitellen liejuiset. Salaojitus ei sikäläisillä kentillä liene niin yleistä kuin meillä, tarvekaan ei ole kelien takia yhtä suuri. Greenit olivat kuitenkin hyvässä kunnossa, mutta kierrosajat varsinkin iltapäivälähdöissä tolkuttomia. Startit ehdottomasti ennen klo 14, mieluummin ennen klo 13 muuten jää kierros kesken. Vaihtavat varauksia Old Courselta uudelle ihan omin päin ilmoittamatta sen kummemmin, vasta ilmoittautuessasi ekana päivänä voit tarkistaa mitä kenttää oikeastaan viikon aikana saat pelata. Old Course kentistä selvästi mielenkiintoisempi, mutta kyllä uudempaakin kolmella eerolla viitsii pelata.

  #500085 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Itse olin viime Jouluna Atalayassa ja hinta todellakin on hotellin asukkaille. Festivl of Golf proggikseen taitaa kuulua muutama muukin hotelli ja ja niiden kenttä, eli jonkin verran valinnan varaa löytyy, mutta kannattaa tiedustella Finnmatkoilta he ehkä osaavat kertoa tarkemmin. (järjestivät viime vuonna ks. matkan).

  Suosittelen uudelle kentälle autoa ja aamulähtöä, niin pääsee ruuhkan alta pois ja ajoissa hotelille ja baariin. Kentät talvikautena (sadekausi) vetisiä ja liejuisia. Vanha kenttä mielenkiintoisempi, mutta sateen sattuessa useammin suljettu kuin uusi kenttä, jolle buukataan kaikki pelaajat. Saksalaisten suosima kenttä, jotka eivät kirveelläkään päästä ohitse muita pelaajia, vaikka tökkivätkin edessä ja kävelevät hitaasti. Vanhaa kentää suosittelen ja kyllä uusikin kannattaa pelata varsinkin kun toi greenfee on ilmainen. 3 ekee tulee vain jostakin käsittelymaksusta.

  #500086 Ilmoita asiaton viesti

  Olen kerran pelannut Atalayan uuden kentän ja päätin, ettei koskaan enää. Syy ei ollut edelläkin mainittu hirvittävä ruuhka, vaan kentän vaarallisuus. Milloinkaan 17-vuotisen golfurani aikana en ole ollut mukana yhtä monessa vaaratilanteessa yhden kierroksen aikana kuin Atalayassa. Palloa viuhui korvan vierestä esim. tiiatessa ja niitä tuli mitä ihmeellisimmistä suunnista. Eikä ihme, kun katsoo kentän layoutia ja ahtautta.

  #500087 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eihän se New Course minunkaan suosikkilistalla kärkeen mene, mutta kertomasi kuulostaa siltä, että muutenkin oli huono päivä tai sitten vaan huono tuuri, jollaista voi sattua missä vaan. Sitäpaitsi ristiin rastiin ne uudet ja vanhat väylät siellä risteilee, joten miksi leimata vain uusi puoli vaaralliseksi.

  #500088 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos vastauksista.

  Vähän näitä esille tulleita riskejä uumoilinkin. Käsitykseni vahvistui.

  Taidamme suunnata toiseen vaihtoehtoomme Tunisiaan.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Costa Del Sol /Atalaya jouluna?