23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Costa de la luz!

Etusivu Foorumit Yleistä Costa de la luz!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hiihtolomalla lähdössä Espanjaan Costa de la luzille. Yksi pelipäivä vielä täyttämättä, olisko jollain kenttäsuosituksia?

    Yksi mielenkiintoisimmista pelaamistani kentistä on Jerezin kupeessa (autoradan vieressä) oleva Montecastillo, jossa vielä 90-luvulla pelattiin vuosittain Eurotourin päätöskilpailu Volvo Masters. Siellä on kivoja kukkuloita ja laaksoja mutta tosi hankalat raffit. Suosittelen lämpimästi. Oletan, että Novo Sancti Petrin kentät ovat ilman muuta ohjelmassasi. Costa Ballena on vähän tylsä.

    Tällä hetkellä ohjelmassa on Islantilla golf club, Nuevo Portil ja Vilamoura laguna. Montecastillo varmasti olisi hyvä vaihtoehto, saattaapi olla tietysti aika tyyris..

    Nuo kaikki mainitsemasi kentät ovat kyllä aika kaukana siltä alueelta, minkä minä tunnen Costa de la Luzin nimellä (Cadizin-Jerezin seudut). Vilamourahan on Portugalissa ja Islantilla Espanjan puolella aivan rajalla. Ostin viitisen vuotta sitten viikon golfpaketin Montecastillosta eikä se mitenkään kallis ollut, samaa tasoa kuin muutkin vastaavat. Tämän hetken yksittäistä gf:ää en tiedä, mutta luulen sen löytyvän kyllä par1golfin nettisivulta.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Costa de la luz!

Etusivu Foorumit Yleistä Costa de la luz!