23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Controller(it) äly hoi, älä jätä!

Etusivu Foorumit Yleistä Controller(it) äly hoi, älä jätä!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 28)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Pelasin kahden hengen porukassa, eli minä ja yksi toinen sälli(jolla oli oma isä mukana, joka siis EI pelannut). Edellä oleva porukka on neljähenginen, ja meidän jälkeinen porukka on neljä henginen. Sovittiin jo heti alussa että pelataan vain etuysi, eikä pyritä ohittamaan edellä olevaa ryhmää missään vaiheessa, vaikka tilaisuuksia olisi ollut monia. Pelattiin siis siihen malliin että ei olla ihan edellä olevan ryhmän kantapäillä, eli meidän peli EI varmasti näyttänyt kovinkaan nopealta, koska pelasimme siis neljän hengen ryhmän vauhtia…Mutta emme siis todellakaan olleet minään tukkeena missään vaiheessa. Kuitenkin väylällä viisi controller oli ilmestynyt meidän kannoille ja hetken siinä odotettuaan tulee meidän kohdalle ja patistaa nopeuttamaan peliä, pelikaverini ja hänen faija selittää tilanteen, minä kuuntelen taustalla noin 15 metrin päässä, kun controller huutaa mulle ’lyö jo, typerys!’ Olin sitten ihan ällikällä lyöty kun ei ollut edes palloa pelissä sillä väylällä(kaksi lyöntiä vesiesteeseen ;)) Selitettiin sitten vielä sille tilannetta, mutta controller vaan lähti eteenpäin ja me käveltiin se väylä sitten kokonaan ohi. Seuraavalle väylälle johtavalla siirtymä polulla ko. herra oli tiellämme joten huusin ’paina kaasua’ no eipä mies mitään vaan meinasi nousta autosta, mutta eipä sitä tehnytkään. Odoteltiin siinä 20metrin päässä että päästään avaamaan ja controller noin 10metriä meistä, 5 minuuttia jouduttiin odottamaan edellä olevan ryhmän poistumista. Kävimme myös jotain silmäpeliä controllerin kanssa, mutta ei enempää. Kun siitä pääsimme jatkamaan, controller oli hetken meidän perässä kunnes katosi klubia kohti uljaalla golfkärryllään, jonka hän ’näytti’ omistaneen, oli se komea peli, pitää vielä joskus kokeilla. Onneksi nuo klubin autot on vuokrattavissa. Sitten etuysi ohi ja menen rangen kautta kysymeen toimistolta että mitkä miehet oikeen ajavat tuolla controllel kärryllä? vastaus ’hallituksen jäsenet’ ja sitten toimiston caddie sanoi controllerin sanoneen että siellä vaan makailtiin nurmikolla, totta on että pelikaverini isä välillä harrasti sitä mutta hän ei pelannut ja käveli aina meidän mukana. Sitten selitin ylläolevan tarinan toimiston pojalle, joka ymmärsi tilanteen heti ja totesi ettei tuollainen sanominen ollut hyvää controllerin suusta. Käskin sanoa terveisiä ko. controller herralle, kun en henk.koht. häntä enää löytänyt. On se varmasti kivaa kun seuran hallitukseen valitaan kaikki omat kaverit yms., mutta ei sitä silti tyhmä saa olla, ehkäpä tämä ko. herra oli tykkimies tason sotilas. Kiitos ja kumarrus jos jaksoit. Ja mikäli asianosaiset tätä lukevat, niin näin tarina todellakin meni. Meitä on kolme yhtä vastaan. Tapaamisiin, ja ensi kerralla en ole näin leppoisa ko. herraa kohtaan.

    Huh, olipa Controllerilla huono päivä, ei kuulostanut asialliselta.

    Kirjoittelen nyt mahdollisimman rakentavassa hengessä ja esitän huoleni ruuhkan syntymisestä. Nimittäin monesti on niin että kun edellä on hidas ryhmä niin varsinaisen ruuhkan aiheuttaa se ryhmä joka ei heitä ohita vaan jää pelailemaan samaan tahtiin hitaiden kanssa. Eikö niin? Toivottavasti edellisessä tapauksessa ei ollut tästä kysymys.

    Nimetön

    CH-1, totta tuo, miettisin tuota kirjoittaessa että mitä jäi huomioimatta. Meidän takana tullut neljän ryhmä oli paikoittain väylän meidän perässä, joskus vähän vähemmän. Eli tässä tapauksessa ei ollut ruuhkaa meidän takana.

    Hieno homma. Kunhan vaan kysyin.

    Sattui eilen Vuosaaressa etuysillä: Kaksi iäkästä leidiä päästivät meidät(neljä) ohitseen kun olivat mielestään hitaita. Menimme ja kumarrimme. Takana tullut toinen neljän hengen ryhmä ohitti heidät myös. Kohta päästimme tämän toisen ohittaneen ryhmän meidän ohitsemme ja taisi hieman tilanne jännittää koska palloja etsittiin sieltä täältä. Peli vähän sekosi kaikilta jostakin syystä. Leidit pysyivät helposti meidän perässä ja itseasiassa otottelivatkin välillä. Vitsailtiin että jospa päästettäis nämä nopeammat leidit jälleen meidän edelle, mutta he kiersivät vain etuysin.

    Meinaan että näinhän se on, ei ohittaminen AINA nopeuta peliä. Olisi kiva jos tilannetta seuraisi ’ammattitaitoinen’ controlleri joka kävisi neuvomassa ja opastamassa kuka päästää kenetkin ohi. Controllerillahan pitäisi olla paras käsitys siitä mitä koko kentällä tapahtuu. Monesti pelaaja ei voi nähdä kokonaistilannetta.

    Nimetön

    Oleellista on,oliko teidän edellä olevan ryhmän edessä vapaita väyliä.Jos oli,niin kyllä teidän olisi pitänyt nopeampana kahden hengen ryhmänä silloin ohittaa.Oleellista ei ole se,jos takaatulijat eivät kolkuta kantapäitä,vaan onko edessäpäin vapaata tilaa.

    Olisi ollut kaikille helpompaa jos olisitte reilusti ohittaneet edellisen neljän pelaajan ryhmän.

    Edessä pelaavillakaan ei ole kivaa kun näkevät että takana odotellaan joka väylällä. On vähintäänkin kohteliasta ja huomaavaista mennä ohitse tällaisessa tilanteessa.

    En tosiaankaan ymmärrä miksi pitää jäädä maleksimaan kentälle hitaan ryhmän perään, varsinkin jos edellä menevät tarjoavat ohitusta. Näin ymmärsin koska esitit että ohitustilaisuuksia olisi ollut useampia.

    Ei kannata aina hakea syypäätä riitaan ulkopuolisista. Kun tällaisia kiistoja syntyy kentällä niin kannattaa käydä kierroksen jälkeen pukuhuoneessa. Siellä lavuaarin takana on peili…

    Controllerin fiksulla ja asiallisella opastuksella ja käytöksellä olisitte varmaankin ohittaneet edellisen ryhmän. Mutta miksi ne controllerit käyttäytyvät kuin usein kuin aasit. Minunkin ryhmää on hoputettu 10. väylällä vaikka siihen mennessä ei ollut yhtään ryhmää takana…. eikä ollut tulossakaan. Oma pelini ei siinä vaiheessa seonnut, sillä ryhmässä sattui olemaan pari hitaanpuoleista pelaajaa. Kierros taittui kuitenkin 4,5h:iin. Tutkimattomat ovat joskus pätevyyttä hakevien ajatukset. Golffissa niitä kuitenkin tuntuu riittävän. Jos oma peli ei suju, niin aletaan tiuskia edelliselle ryhmälle pelirytmin nopeuttamista. Tämäkin on koettu ja itsekseni vaan naureskelin. Täytyy osata katsoa myös peiliin ja hakea syitä myös sieltä.

    Huh, olipas huono päivä seriffillä.

    Kun täällä yleensä kirjoitellaan aikas paljon asian vieressä keskimäärin 7 viestin kohdalla ja viestiketju alkaa elämään omaa elämää, niin…

    Näämä ainoana tykkimiehenä joka jaksoi lukea loppuun asti täytynee kysyä alkuperäiseltä kirjoittajalta, että mitäs toi ’tykkimiehen tason sotilas’ vihjailu oikein oli? Parempi olla hyvä selitys!?

    Nimetön

    Taitaa mennä vähän ohi aiheen, mutta kuitenkin kirjotan.

    Pelaa kenttä selaisena kun se on. Meneekö joku sääntöpykälä näin? Taitaa mennä ja jos kenttä on hidas, pelataan se hitaasti 🙂

    Välillä kun pelailee on kiva jos joutuu vähän odottelemaan (en tarkota mitään 20 minutin venailua joka reijällä) 5-10 minsaa välillä menee ihan hyvin. Ehtii vähän jutustella pelikavereiden kanssa.

    Ei musta viiden tunnin kierrokset kivoja oo, mutta ei munaravikaan.

    Joo ohi aiheen mutta tulipahan kirjotettua.

    Terve!

    Heräsi kysymys kun joku mainitsi ns. ’ammatti’tasoisen controllerin..

    Mistä sellaisia saa? Tai missä niitä koulutetaan?

    Omalla kentälläni herra Isopäällikkö kans laukoo käskyjä vähän turhan helposti.

    Lähes aina kun hänen uljas golf autonsa saapuu näköpiiriin niin tulee joku kommentti.

    Nykyään asia on jo vähän rauhoittunut.

    Omasta mielestäni ns. controllereiden pitäisi/voisi tulla ensin kysymään hieman tilannetta ja katsoo asiaan laajemmin ennen kuin tulee laukomaan käskyjä ja myöhemmin tarjoamaan olutta ns. anteeksipyynnöksi.

    Mut aina joku niihin vit*****u ja ihmiset turhautuu liian helposti jos peli hieman viivästyy ja joutuu odottelemaan.

    Itse en jaksa stressata näistä asioista enään.

    Koitan hyväksyä oman seurani controllerin, eikä minulla henkilökohtaisesti ole ollut häntä vastaan mitään pahaa. Jos peli viivästyy otan lipan pois päästä ja otan aurinkoa ennen kuin pääsen lyömään.

    Yksinkertaista =)

    nautinnollisia hetkiä kentällä kaikille.

    ps. sori kun tuli hieman pidempi avautuminen.

    Nämä ovat mielenkiintoisia asioita. Esimerkiksi jonkun yrityksen asenteista kertoo paljon jo se miten parkkipaikat on järjestetty. Onko parhaat paikat varattu omille johtajille – Vai onko ymmärretty merkata pääoven edessä olevat tilat asiakkaille, vieraille jne.

    Mitenkähän mahtaa olla tilanne golfkentillä? Vai olikohan tämä ns. retorinen kysymys.

    Samoin tämä Controller/Marshall/Valvoja kysymys. Siinäkin on joskus mukana turhaa kyykytys-asennetta.

    Maailmalta löytyy toisenlaisiakin ajatuksia.

    Eräällä kentällä oli annettu vanhalle (oli muuten entinen kapiainen) Marshall’ille kenkää. Tilalle tuli uusi kaveri ja autoon vaihdettiin teksti PLAYER’S ASSISTANT. Juttelin ko. kaverin kanssa ja hän kertoi suoraan että he haluavat kehittää liiketoimintaa parantamalla asiakaspalvelua. Asennoitumalla siten että pelaajat ovat VIP ja he, kenttähenkilökunta palvelijoita, pelaajien avustajia. Kaikesta näki että kyseisellä kentällä haluttiin asiakkaiden viihtyvän – ja kyllä viihdyttiinkin. Menen sinne ensi talvella uudelleen.

    Kun itsekin toimii kaupallisella alalla, niin tällaiset ’pienet’ asiat pistää silmään.

    Kotikentälläni oli ennen controllerina kaveri jonka tähtäin oli siinä että kaikki pelaisivat nopeasti joka hetki. Sen pohjalta sitten kierteli ja tiuski kaikille huonoon sävyyn mitä oudoimoia kommentteja. Välillä varmaan osui oikeaankin.

    Nykyinen controlleri onkin eri maata osaa katsoa kokonaisuutta ja toimii sen perusteella, kertoo kyllä jos jollain ryhmällä olisi pelissä nopeutettavaa jne.

    Esim.: Lyhyt par 4 pienellä dog legillä, kun olimme tiiaus paikalla.

    Edellinen ajoi paikalle ja sanat meni jota kuinkin näin.

    Hei avatkaa jo edessä on tyhjää!

    Vastasimme: Ei voi avata ennen kuin on kelloa soitettu griinin tyhjentymisen merkiksi koska pyrimme yhdellä sinne. Mutinaa ja ajoi pois.

    Nykyinen controlleri kun sattui viime sunnuntaina samalle väylälle aloitti:

    Moi mites peli sujuu…. niin jos aiotte lyödä suoraan griinille niin hän ajaa kummun reunaan ja näyttää koska voi avata koska kello ei välttämättä tällä tuulella kuulu tänne.

    Moi,

    Omalla kentälläni (NRG) ovat valvojat ihan asiallisia – ainakin minua kohtaan. Ovat jopa valmiita etsimään karheikoista palloa, jos porukasta joku on sinne sattunut lyömään.

    Aika paljon asia kiinni siitä kaverista, joka katsoo sieltä lavuaarin päältä :o)

    Itse pyrin kuitenkin nauttimaan pelistä, vaikka joskus kyllä olisi kiva heittää maila lähimpään metsään tai vesiesteeseen :o)

    Opa

    Eipä ole eka kerta, kun kuulee näitä juttuja…

    Itselläni on sellainen tunne näistä ’controllereista’, että he ovat juuri käyneet jonkun kurssin aiheesta : ’Kuinka nopeutan peliä vaikka väkisin’. Kun he ovat juuri oppineet kursilla heidän omasta mielestä jotain todella fiksua, niin tätä oppia sitten sovelletaan sellaisenaan, oli tilanne kentällä mikä tahansa.

    Olin kolme kesää sitten pelaamassa eräällä Etelä-Suomen kentistä. Ryhmässämme oli neljä pelaajaa, joiden yhteistasoitus taisi olla jotain 60. Pelasimme kieltämättä suhteellisen verkkaisesti (kierros kesti 4 h 30 min). Vitosväylän kohdalla kentän ’controlleri’ tuli hoputtamaan meitä sanoen: ’edessänne on väylä tyhjää, joten teidän on nopeutettava peliänne’. Eräs ryhmämme jäsenistä vastasi hänelle ystävällisesti: ’Parhaamme mukaan pelataan, mutta myös meidän takana on yksi väylä tyhjää, joten ei tässä liene mikään hengen hätä’. Kyseinen ’controlleri’ ei sulattanut, että hänen toimintaa tullaan neuvomaan, vaan hän uhkasi meitä varoituksella ja jopa kentältä sulkemisella. Tämän jälkeen ’controlleri’ ajeli vielä usein hienolla autollaan ryhmämme ympärillä ja tuli vielä kerran hoputtamaan meitä. Tuolloin takanamme oli kaksi väylää tyhjää….

    Controllerit ovat hyvät asia, jos he vain osaisivat käyttää hieman järkeään. Sääntöjä ja ohjeita peliajasta on osattava myös tältä tulkita ja soveltaa tilanteen tilanteeseen sopivalla tavalla. Ne ketkä eivät tähän pysty, niin jääkööt pois controllerin tehtävistä…..

    Nimetön

    Mielenkiintoista tosiaan, ja ihan oikeasti lyhytnäköistä businesajattelua, jos siis asiakasta ei osata huomioida.

    Itse en ole kokenut koskaan huonoa käytöstä valvojien taholta. Joskus olen jopa toivonut, että tulisivat paikalle reilusti ja vakuuttavasti huomauttamaan, kun omassa ryhmässä on ollut hierojahidastelija, joka saa muiden ryhmäläisten normaalin pelirytmin sekaisin eikä siis usko asiallista toivetta pelinsä nopeuttamisesta. Sen sijaan, jos joku huutajavalvoja tulisi iholle, olen varma etten äänestäisi pelkästään jaloillani, vaan kaveri muistaisi tapauksen käsittelyni jälkeen varmasti tovin. Jos jossain niin golfkentällä pitää osata käyttäytyä!

    Vuosaaressa on muuten eräs vanhempi herra valvojana, jonka avausrepliikki on poikkeuksetta ’Onko täällä kaikki hyvin’ ja lopetus ’Hyviä pelejä edelleen’. Ja jos jotain huomautettavaa on, kertoo hän ensin kokonaistilanteen kentällä ja sen jälkeen esittää mikä meidän osuutemme olisi siinä, että kaikkien peli sujuisi rytmikkäästi ja kenttä vetäisi juohevasti. Ja tämä kaikki tyylikkäällä määrätietoisella auktoriteetilla! Siinä oppia muillekin. Käsittääkseni herra ei kuulu yhtiön toimivaan johtoon, eikä siksi ehkä ole myytävänä:)

    Jees…aika erilaista jullia siellä tuntuu controllerina vastaan tulevan. Toiset ihan mukavia heppuja..jopa tosiaan etsivät palloa avuksi jos tarvis.

    Muutaman kerran vain osunut tuollainen yli-innokas jääräpää vastaan..joka onnistuneesti tappaa tuonkertaisesta kiekasta kaiken nautinnonja letkeän tunnelman.

    Esim.. takana ei ketään hengittämässä niskaan, sitten tulee julli mouhoamaan, ’että nyt vauhtia siihen touhuun, kun edessä kolme väylää tilaa…’

    ..siihen sitten,että kun lähdössä jo oli puoli tuntia edellisen ryhmän tiiauksesta…..mutta ei kun jannu jauhaa vaan ja jää V6-kärryllään siihen väijymään ja jäiritsemään peliä. Hatuttaa sellanen!!! Eikö sinne kentälle tulla nauttimaan, eikä tappelemaan ’hallituksen jannujen kanssa’?!

    Mutta siis ei pidä yleistää….siellä on myös paljon asiallisia ja ystävällisiä kavereita kiertämässä.

    Jees…aika erilaista jullia siellä tuntuu controllerina vastaan tulevan. Toiset ihan mukavia heppuja..jopa tosiaan etsivät palloa avuksi jos tarvis.

    Muutaman kerran vain osunut tuollainen yli-innokas jääräpää vastaan..joka onnistuneesti tappaa tuonkertaisesta kiekasta kaiken nautinnonja letkeän tunnelman.

    Esim.. takana ei ketään hengittämässä niskaan, sitten tulee julli mouhoamaan, ’että nyt vauhtia siihen touhuun, kun edessä kolme väylää tilaa…’

    ..siihen sitten,että kun lähdössä jo oli puoli tuntia edellisen ryhmän tiiauksesta…..mutta ei kun jannu jauhaa vaan ja jää V6-kärryllään siihen väijymään ja jäiritsemään peliä. Hatuttaa sellanen!!! Eikö sinne kentälle tulla nauttimaan, eikä tappelemaan ’hallituksen jannujen kanssa’?!

    Mutta siis ei pidä yleistää….siellä on myös paljon asiallisia ja ystävällisiä kavereita kiertämässä.

    Aika mielenkiintoisia kommentteja on tullut.

    Kiitos minunkin puolesta kaikille jotka on tuonut näkökantansa julki.

    Tuossa oli yksi teksti kirjoitettu, jossa oli ulkomaan kentällä panostettu asiakaspalvelu periaatteeseen.

    Onpas siellä ajateltu hienosti.

    Joillakin kentillä oli myös tapahtunut kyseistä lähestymistapaa jota haluisin tapahtuvan myös omalla kentälläni. Eli tullaan jutteleen ja ehdotetaan jotain tapaa joka saattaa nopeuttaa ja helpottaa etenemistä kentällä.

    Aivan mahtavaa.

    Kunhan kaikilta kentiltä saadaan vanhat jäärät pois ja asiakaspalvelu alttiita nuoria ja fiksuja tilalle, niin voidaan kaikki nauttia peleistä.

    Tai sitten tämäkin on vaan toiveajattelua.

    Malttia ja hyvää mieltä kaikille!

    Nimetön

    Vision, älä nyt sentään noin selkeästi näytä ikärasismiasi.
    Ja minun tässä tulee kiittää monia näkökulmia, en kyllä usko että ihan jokainen vastanneista jaksoi koko tarinaani lukea?

    Tuo ulkomaankentän asiakaspalvelu oli sellaista jota sen pitäisikin olla. Ja asiakaspalveluun liittyen juuri tuo parkkipaikka juttu, että johtajat lähimmäksi, asiakkaat kauemmas kuulostaa minunkin mielestä oudolta ja neuvostoliiton aikaiselta toimintatavalta.
    Sitä itsekin muutaman kerran miettinyt aikanaan ja tullut siihen tulokseen, ettei se taida Suomessa ikinä muuttua, kun kaikki johtajan korokkeen perineet ovat loppujen lopuksi niitä mulkuista mulkuimpia, tämän väitteen uskallan ja jopa yleistän. Miljoona kasvoa tavanneena en ole poikkeusta nähnyt.

    Ja takaisin aiheeseen, ei tuo minun peliä pilannut, tasoitukseen pelasin ja hauskaa meillä oli tuon controllerin kustannuksella loppukierroksen ajan.

    Toivon vain, että asianomainen näkisi tämän ketjun, koska niin moni kirjoitti/kertoi pätemisen tarvetta omaavista controllereista.

    Fore, tykkimies juttu ei ollut mitään henkilökohtaista. Vanhaa legendaa ja ilmeisesti huonoa loppukevennystä.

    Mitäköhän minä nyt taas unohdin? No lisätään sitten kun muistan, tai muistutatte…

    Controllereilta on kyllä saanut tässä vuosien mittaan kuulla kaikenlaista, hieman ehkä poikkean asiasta, koska tämä ei liity pelin kulkuun, vaan pukeutumiseen. Huomautettu asia oli sinänsä ihan oikein, mutta tapa jolla se toteutettiin oli naurettava. Lähdimme kaverini kanssa pelailemaan golfpiste.com:in korteilla eräälle kentälle ja cadarin toimistolla meille sanottiin, että paita pitää laittaa housuihin ennen kentälle menoa. Teimme työtä käskettyä ja kolmannella väylällä kyseinen ’Cuppe’ ajaa sillä ’kuuluisalla’ autollaan viereen ja alkaa naama punaisena räyhäämään, koska kaverini paita ei ole housussa. Yritimme kohteliaasti sanoa, että kaverin paita on lyhyt, eikä bägia kannettaessa tahdo siellä housun sisällä oikein pysyä jne. mutta tämä kukkulan kuningas vain jatkoi räyhäämistä ja huusi että katsokaakin, että paita pysyy housuissa… lisäksi hän kävi kierroksemme aikana ainakin 5 kertaa ajamassa tarkkailun merkeissä ohitsemme… peli-ilo kyllä meni, enkä sinne kentälle enää rahojani aio kantaa… surkeaa toimintaa!!

    Asioista voisi huomauttaa asiallisesti eikä räyhätä. Teki mieli kysyä tältä ’herrasmieheltä’ että onko kotiasiat kunnossa… jne. 🙂

    Nimetön

    Toi menee kyllä jo liian pitkälle.. mä en ainakaan aio pitää paitaani housuissani. Jos se ei valvojalle kelpaa niin sitten saa tehdä valituksen jonnekkin.. Jotain rajaa…

    Kaikenlaiseen porukkaan ja valvojaan on luonnollisesti tullut törmättyä. IHan esimerkkitapauksia en ole havainnut, mutta haluan kuitenkin tavoilleni uskollisena poiketa varsinaisesta avauksesta ja omalta osaltani _kehua_ kotikenttäni Peuramaan Controllereita;

    Esim. Äitienpäivänä hitaassa ryhmässä pelatessani valvoja antoi meidän kaikessa rauhassa suorittaa avauksemme ja sitten toivotti ryhmämme Ladylle (joka oli se hidas pelaaja) hyvää Äitienpäivää ja erittäin kohteliaasti kehoitti meitä nopeuttamaan peliä.

    Kolmesti tällä kaudella olen kotikentälläni ollut vastaavassa tilanteessa ja aina on palaute ollut _erittäin_ asiallista ja kohteliasta. Kyseisessä tapauksessakin edessä oli kaksi väylää tyhjää ja kehoitus pelin nopeuttamiseen oli varsin oikeutettu. Silti tapa jolla se tehtiin, oli hyvin kohtelias.

    Muutoinkin Peuramaalla, mielestäni, henkilökunta on aina ollut hyvin iloista ystävällistä. Kiitos siitä !

    Olisi kiva kuulla millä kentällä tällaista ’paita housuihin’ pelleilyä vaalitaan.

    On tietenkin ymmärrettävää että jonkilainen pukeutumiskoodi on olemassa. En ole aiemmin kuullut että suomalaisilla kentillä ryhdyttäisiin simputtamaan pelaajia siitä kuinka vaatteita päällään pitää.

    Ei silti maailmalla on vastaavia esimerkkejä. Jossain ei saa pitää lippalakkia päässä väärinpäin, siis lippa taakse päin. Tai shortsien kanssa pitää olla nimenomaan valkoiset sukat.

    Täytyy toivoa ettei meillä mentäisi ihan näin pikkusieluiseen nipottamiseen.

    Se on varmaa että jos meillä controllerit ryhtyvät rähjäämään pelaajille paidan housuissa pitämisistä tai esim. kauluksen nappien aukipitämisistä, niin saadaan varmasti rähinää aikaan.

    Hienoa nähdä, miten innokkaasti keksitään selityksiä sille, miksi sääntöjä ei noudateta ja miksi ne eivät koske juuri itseä. Vaikka caddie-master kertoo säännöstä, kentälle silti tungetaan tietoisesti paikallisia tapoja rikkomaan ja jo etukäteen luvataan alkaa niistä rähjäämään, jos huomautus tulee, eikä itsessä ole mitään vikaa koskaan ollutkaan, miksi sitten nyt.

    Miksiköhän kukaan ei ole säännöstä kuultuaan heti ilmoittanut, että ei voi missään olosuhteissa sellaisella kentällä pelata ja vaatinut rahojaan takaisin jo ennen kierrosta? Ai niin, siinähän olisi sentään tyyliä, eikä sellaista sovi odottaakaan..

    Tässä ei liene kysymys siitä mennäänko kentälle rähjäämään vai ei.

    Toisaalta en myöskään tiedä onko jollain kentällä laadittu määräyksiä ettei esim. paidanhelma saa nousta housuista pelin aikana? Tai onko jossain annettu Caddie Masterin tai ns. controllerin tehtäväksi ( siis muiden asioiden lisäksi) valvoa ettei kukaan syyllistyisi tällaisiin ’väärinkäytöksiin’?

    Siis suomalaisella kentällä.

    Henkilökohtaisesti en koe tämän kaltaista valvontaa kovinkaan tarpeellisena tai klubihenkeä kohottavana. En ole tällaista myöskään tavannut suomalaisilla kentillä. Siksi kiinnostaisi tietää, jos jossain päin näistä huomautellaan pelaajille.

    Pyydän anteeksi jos joku on käsittänyt että kentälle mentäisiin varta vasten jotenkin ’uhittelemaan’ tai haastamaan riitaa. Siitä ei todellakaan ole kysymys.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 28)
Vastaa aiheeseen: Controller(it) äly hoi, älä jätä!

Etusivu Foorumit Yleistä Controller(it) äly hoi, älä jätä!