26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Colfhanska vai ei?

Etusivu Foorumit Yleistä Colfhanska vai ei?

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Erehdyinpä tuossa päivänä eräänä miettimään golfhanskan tarpeellisuutta. En keksinyt muuta syytä hanskalle kuin – huonokuntoinen grippi – väärä ote => rakkoja – märkä keli Eli miksi ylipäätään tuhlata fyrkkaa hanskaan kun tuo ote mailasta tuntuu kaiken lisäksi paremmalta ilman hanskaa.

    Ehkä hieman sama, juttu kuin kaikkien pitäs pelata oikealta.

    Itse kyllä pelaan hanskalla, mutta voisi kokeilla ensi keväänä hanskattomuutta.

    Jos kädet kestää niin ilmankin voi olla. Paljon pelaavilla ja harjoittelevilla hanska on pakollinen koska kädet eivät voi kestää.

    Sateella hanskasta on tietysti apua.

    Golf Digest palsta sama aihe, yksi kirjoitus:

    ’152.1. My advice..

    by TonytheTiger, 10/30/02 18:28 ET

    Re: Grips and gloves by pinseeker, 10/30/02

    ..if your hands do not sweat a lot..then get rid of the glove. If they do…better to keep using the glove. I play very well without a glove. But then again..my hands will seldom sweat much, even in the hottest, humid weather. ’

    Olen nähnyt useita, jotka pelaavat ilman hanskaa, mutta itse käytän hanskaa, koska käteni hikoilevat ja minulla on rakkoja yleensä käsissäni.

    Hanskaa käyttämällä saa kätevästi hankittua toiseen käteen seksikkään rusketusrajan. Kesällä terassilla kannattaakin siksi aina pitää tuoppia vasemmassa kädessä jotta rusketusraja näkyy. Edistyneimmät golfyhteisön jäsenet pystyvät rusketusrajaa tulkitsemalla arvioimaan pelaajan kierrosmäärän 10 kierroksen tarkkuudella!

    No joo. Itse pidän hanskaa, muuten menee yläkäsi rakoille. Lähipeliin otan yleensä hanskan pois.

    Entä ammattipelaajat? Ovatko he lähes poikkeuksetta runsaasti hikoilevia, vai onko kyseessä jälleen välineteollisuuden juoni? =)

    Mutta totta on, että jokaisen tulisi pelata itselleen parhaan tuntemuksen mukaan.

    Juttu vaikutti oikein asiantuntevalta mitä siinä sanottiin?

    Kyseessa on varmaan monen asian summa. Kuvittelisin etta hanska kadessa ote on aina saman tuntuinen. Kun taas paljas kasi ja sen ote vaihtelee. Kaverit kun pelaavat paljon kuumissa olosuhteissa, joten hiki on varmasti tekija. Taman lisaksi voisin kuvitella asioita kuten aurinkorasva (sita jos joutuu lisaamaan kesken kierroksen) jota ei kenttaoloissa ole helppo saada kasista taysin pois. Hanskassa moinen ei niin paljoa haittaa varsinkin kun hanskaa voi vaihtaa vaikka joka lyonnin jalkeen.

    Tietoahan nama eivat ole, ainoastaan omia mielipiteita.

    Eli juttu oli Golf Digestin tätä palstaa vastaavalta forumilta. Alla linkki aiheeseen.

    Lue lisää: hanska thread – Golf Digest equipment

    Kumma juttu, mulla hanskan kanssa täytyy olla interlock. Paljain käsin overlap, koska se tuntuu luontevalta muutenkin. Hanskan kera interlock ei tosin tunnu niin v-mäiseltä…

    colfhanska ja dreiveri

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Colfhanska vai ei?

Etusivu Foorumit Yleistä Colfhanska vai ei?