5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Cobra made in USA?

Etusivu Foorumit Yleistä Cobra made in USA?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Oletteko huomaneet, että uusien Cobra rautamailojen samoin kuin Bafflerinkin nupit on tehty Kiinassa. Varret ovat Japanilaista alkuperää. Mailat on toki koottu USA:ssa. Ihmettelin asiaa Intersportin myyjälle ja hän kertoi, että kaikkien suurten valmistajien komponentit tehdään Kiinassa. Hieman hämmästyin asiaa, koska ainakin tällä palstalla Kiina on lähinnä ollut kirosna, kun puhutaan golfmailoista ja komponenteista. Onko tässä valossa mahdollista, että sama kiinalainen tehdas tekee esim. nuppeja sekä tunnetuille valmistajille että ns. klooninuppeja?

  Tosiasia on, että alle kymmenen tehdasta Kiinassa tekee suurimman osan maailman golfmailojen lavoista. Oli kyseessä sitten iso brandi tai ’no-name-look-a-like’.

  Ethän vain vahingossakaan sotkenut kloonia ja piraattia???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????

  turpiin tulee jos tunnustat.

  Juu kyllä ne kaikki siellä aasiassa tehdään.esim miura takoo japanissa monet huippu rautamailan lavat,ja suurin osa nupeista tulee kiinasta,kuten toni jo sanoi.

  tämä antaa sen mahdollisuuden,että ihmiset voivat löytää ’ylitöinä tehtyjä aitoja torikappaleita’ kiinan reissuiltaan.tai ainakin luulla niitä aidoiksi.heh.(kyse on siis piraateista,joita ei uskoakseni tehdä missään laillisessa pajassa)

  klooneista ja muista komponenteista en uskalla sanoa.olisko OEM brändeillä omat pajansa siellä,ja sitten kaikki pikkumerkit/brändit olisivat a)isojen nurkissa tai b)kimpassa omissa nurkissan.onko tietoa?

  Samassa tehtaassa tehdään nuppia usealle eri brandille kuin kloonille.

  Aivan kuin Perlos tai Salcomp tekee kännykkäteollisuudelle rojua alihankintana.

  Aikoinaan Orlandon messuilta tarttui mukaan monisivuinen artikkeli näistä tehtaista, voisin yrittää kaivaa artikkelin esiin.

  Ei kovin korkeat työolosuhteet olleet niillä tehdastyöläisillä.

  Kylla lahtito on tassa oikeassa. Lahes kaikki golf-nupit tulee nykyaan Kiinasta. Merkilla tai ilman.

  Tuolla Wishonin Tompan foorumeilla on ollut useinkin tätä aihetta liippaavaa tekstiä. Tuossa ihan vähän aikaa sitten kirjailtua.

  Lue lisää: Miura Forged Irons and Japan Foundries

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Cobra made in USA?

Etusivu Foorumit Yleistä Cobra made in USA?