23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Cobra jälleenmyyjät

Etusivu Foorumit Yleistä Cobra jälleenmyyjät

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • ned

    Missä myydään Cobran mailoja (pk-seutu)? nevada ja intersport tiedossa.

    Vastaus: Niitä myydään pk-seudulla jokaisessa paikassa, missä on pc ja verkkoyhteys. Hinnat alle puolet siitä, mitä noissa mainitsemissasi kaupoissa. Toimitusaika noin viikko.

    Vaihtoehtoinen vastaus: Noi ne paikat taitavat olla.

    En tiedä paljon maksaa kaupoissa Suomessa, mutta itse ostin edwinwatts.com :sta ja tuli Norjaan alta viikossa ja alle puolen hinnan (täällä tosin kaikki on kallista). Suomeen tosin varmaan kannattaa tilata englannista tai muualta EU:n sisältä. DHL tuo ovelle ja lasku perässä, eli miksi ostaisi mistään kaupasta.

    Golfbidder.com. Cobra cxi uudet raudat graf.varsilla postikuluineen 322 euroa kotiin tuotuina. Jos haluat Cobrat kokeiluun ennen hankintaa, niin täkäläiset jobbarit toimittavat ne sinulle mielihyvin. Pulittavat niistä nimittäin ainakin kaksinkertaisen hinnan.

    Golfbidder välittää sekä uutta että käytettyä mailaa ja tavara on kokemukseni mukaan sitä mitä lupaavat.

    ned

    Onlinegolfissa ja directgolfissa ei ole cobran drivereita enää/tällä hetkellä…Mitä muita nettikauppoja on (EUssa)?

    Miksi kaupan pitäisi olla EU:n puolella? Tullin (2.7%) ja alvn (22%) jälkeenkin Jenkkikaupat ovat huomattavasti edullisempia.

    Nimetön

    Jos oot etsimässä SS-i 430 10.5 R driveria niin et ainakaan pkseudulta ja tuskin muualtakaan suomesta löydä. Cobran toimitukset kyseisen mailan suhteen on takkuillut tosi pahasti. Ilmeisesti suosio maailmalla on tullut Cobralle yllätyksenä. Maahantuoja lupaili mailoja jo jussin jälkeen saataville, mutta eipä ole näkynyt.

    Toisaalta jo 9.0 S ainakin omalla kohdallani nosti pallon jo liian korkealle joten 10.5 olisi aivan liikaa. Lyöjäkohtaista tietenkin, mutta ei se ysi mikään liian vaikea ole ja niitä ainakin pitäisi olla saatavilla.

    Tuosta nopeasti vilkaistuna hyllyssä näkyisi ainakin 430 9.0 S olevan heti, hinta 449;-

    370:n saatavuus on paljon parempi ja hinta sama… ei omasta mielestäni kyllä eronnut isompilapaisesta juuri lainkaan.

    Golf Center Haaga

    Nimetön

    Paljonkos tuli kuluja tuolta Golfbidderistä kun tilasit? Sujuiko kaikki muuten niinkuin pitikin?

    Postikulut ovat 30 puntaa eli n. 45 euroo. Siihen hintaan tosiaan tuli bägillinen mailoja kotiovelle. Kuljetus kesti 3 arkipäivää. Kaikki yhteydenpito sujuu mailaamalla. Palautteelle kaupan jälkeen ovat persoja; peräsivät sitä jälkikäteen by email. Jos suunnittelet kimppatilausta, niin G-bidder toimittaa 3 tuotetta tuolla 30 punnalla.

    Ruåttista saa ainakin tuota mallia:

    Vaikkapa

    http://www.dormy.se/dormy/product_frameset.asp?pf%5Fid=2606

    Toimittavat postiin (viime vuonna toimitusmaksu oli yhdelle mailalle vajaat 200 SEK eli noin 20 euroa)

    Mailan hinnaksi tulee siis n. 450 euroa

    (ei aavistustakaan mitä maksaa Suomessa…)

    Nimetön

    SS 430 yksittäiskappaleita on vielä myynnissä – minä löysin sellaisen näiden nettikavereiden vinkin perusteella. Vinkistä kesti kaksi päivää kun maila oli minulla (käyttäkää Matkahuoltoa, ei postia). Vaikka se oli kulkenut jo kahden suomalaisen pro shopin kautta hinta oli vain 400 e vaikka kepissä oleva hintalappu näytti 480,-.

    Nimetön

    Mikäs kuljetusfrima mailat toi ovelle? Nyt hiukan jännittää ku on mizunot matkalla ja pitäis tulla tänään tai huomenna. En vaan tiedä mihin aikaan, mutta eiköhän ne jätä lapun jos ovat käyneet ovella…

    Älä sää kuule hermoile. Kyllä se tsuppari sulle soittaa siinä vaiheessa, kun alkaa lähestyä kotikylää. FedExiä näyttää käyttävän kuljetuksiin, mutta kotiin sen tuo ilmeisesti jokin paikallinen kuljetusfirma.

    Toivotaan mizuilla PALJON hyviä lyöntejä.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Cobra jälleenmyyjät

Etusivu Foorumit Yleistä Cobra jälleenmyyjät