26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Clubhouse:in uutiset

Etusivu Foorumit Yleistä Clubhouse:in uutiset

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Taitaa toimituksessa olla uutisten tekeminen todella vaikeaa. Esim. Sergion ostama talo Elsiltä, todella vanha juttu. Uutinen oli esim. Golfdigestin sivuilla jo viime marraskuussa ja esim. Normanin ostama paatti, hänen omilla sivuilla on jo ollut tästä juttua n. 2 vuotta. Please…Laittakaa hieman uudempia juttuja!!!!!!!!!!!!

    Faldo kirjoittaa asiaa. Joskus saattaa olla viikonkin ajan sama uutinen tuoreimpana juttuna…

    Jos vaan Clubhousen ylläpitäjät viitsivät seurata internettiä niin EuroTourin sekä PGA: n sivuilta kyllä uutisia löytää. Tai sitten mailavalmistajien sivuilta. Ja ei muuta kuin suomentelemaan uutisia meille jäsenille luettavaksi.

    Netistä löydettyjen uutisten suomentaminen Golfpisteen sivuille meidän iloksi, niin näppärää kuin se olisikin, on tekijänoikeuslain vastaista ilman oikeudenhaltijan lupaa, jota ei heltiä ilman korvausta. Uutistoimistot elävät näillä korvauksilla ja ne myös valvovat oikeuksiaan. Millä oikein kuvittelet lehtikuvaajien ja lehtimiesten elävän?

    Varmaankin lehtimiehet ym. elävät tekemällä juttuja ja myyvän ne lehdille ym. julkaisupaikkoihin. Kiitos oikaisusta. En kylläkään tarkoittanut sitä, että jutut julkaistaan heti ja sanatarkasti golfpisteen sivuilla vaan myöhemmin ja muokattuna. Miten vahditaan 3pv vanhaa julkaistua joka on toitotettu maailmalla ja esim. radiossa , internetissä tai lehdistössä kerrottua tarinaa ? Käyttäväthän kolumnistitkin julkaistuja uutisia pohjalähteenään.

    Kai sitä joitakin mahdollisuuksia on käyttää hyväkseen maailmalta pursuavaa golfinfoa ?

    Faldon viesti meni perille, jopa ilman 12 huutomerkkiäkin, yritetään kehittyä tälläkin saralla.

    Pitää kuitenkin muistaa että eivät kaikki lukijat vieraile säännöllisesti ulkomaisilla websaiteilla, saatikka Greg Normanin sivuilla.

    Sitten on aina se ikuinen resurssikysymys johon en edes halua mennä sen enempää… Jos Faldolla tai kenellä tahansa kynä käy ja juttua syntyy, niin lähettäkääpä niitä meillepäin, otetaan kiitollisuudella vastaan ja osa varmasti julkaistaankin! 🙂

    Nimetön

    Kunhan kyseessä ei ole selvä plagiaatti, voi aiemmin julkaistuja uutisia ja juttuja aika vapaasti referoida – niinhän koko media tekee. Alan miehet ovat tietysti käärmeissään, mutta mitään ei ole tehtävissä.

    Kuitenkin hyvä scuuppi on aina arvossaan, vaikka muut sen jälkikäteen pöllisivätkin.

    Korjatkaa käsitykseni jos olen väärässä.

    Toisten kirjoittamia uutisia saa käyttää jos ilmoittaa lähteen? Vai miten alan käytäntö menee näin tekijänoikeuksien kohdalla?

    Nimetön

    Golfpisteen uutiset ovat asiallisia!

    Suraan päivittäin useita kansainvälisia golf sivuja, kuitenkin golfpisteen tiehästi päivyttyvä uutisointi on mieluisaa luettavaa. Jutut on kirjoitettu hyvin, usein myös kantaa ottaen, pätevin perusteluin varusteltuna.

    Eipä ole pitkään aikaan jäänyt merkittävä kilpailukierros vaille kommenttia.

    Jatkakaa samaan malliin!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Clubhouse:in uutiset

Etusivu Foorumit Yleistä Clubhouse:in uutiset