Aihe: Club de golf Valderrama -venymistä koko rahallako? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Club de golf Valderrama -venymistä koko rahallako?

Etusivu Foorumit Matkailu Club de golf Valderrama -venymistä koko rahallako?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632510 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Viikon reissu Marbellan tulossa, neljänä päivänä pelamaan.
  Tekisi mieli tehdä myös pyhiinvaellus Valderramaan… -kenttähän on kai aina erittäin hyvässä kunnossa.

  Kysymys kuuluu:Onko kenttä vain pitkälyöntisille tour-pelajille, jolloin oma kierros on tuskaista venymistä, eikä tulosta synny? Onko kenelläkään kokemuksia/ fiiliksiä?

  #638895 Ilmoita asiaton viesti

  Kentan pituudenhan voi itse valita valitsemalla oikean teen, mutta pituuden sijaan talla kentalla tarvitaan aarimmaista tarkkuutta, mielikuvitusta ja loistavaa lahipelia. suosittelen lampimasti myos par 3 kenttaa 🙂

  #638896 Ilmoita asiaton viesti
  R&A

  Valderrama ei ole pitkä kenttä miltään tiiltä. Sen sijaan siellä täytyy sijoittaa lähes jokainen lyönti, muuten ei ole selvää reittiä seuraavalle lyönnille. Malliesimerkiksi kelpaa esim ykkösväylä, jossa avauksen täytyy olla väylän vasemmalla puolella. Oikealta ei ole suoraa lyöntiä griinille, koska griinin etuoikealla törröttää suuri korkkipuu. Valtsussa ovat myös griinit sangen pieniä, niihin on vaikea osua. Tärkeintä on olla reiän alapuolella, muuten tulee ’noutaja’, tästä konkreettisin esimerkki lienee par-3 väylä nro 6.

  Mikäli tasoituksesi on alle 10 pelaa kenttä valkoisilta. Jos händäri on alle 4 voit koittaa piippuhyllyä (mustat tiit). Mukaasi tarvitset kärsivällisyyttä – runsaasti.

  #638897 Ilmoita asiaton viesti

  Vierailusta Valderramassa on joitakin vuosia. Silloin (huhtikuussa) kenttä oli vaatimattomassa kunnossa, talvigreeni, kuivia puiden lehtiä kaikkialla, ei tietoakaan muistikuvasta joka oli jäänyt Ryder cupin televisionnista. Kierroksesta jäi mieleen läheiseltä kaatopaikalta tullut kitkerä savu ja tietenkin greenfeen hinta. Toki palvelu clubilla oli erinomaista.

  #638898 Ilmoita asiaton viesti

  Mielestäni ei millään tavalla hintansa arvoinen, oletaen että joutuisit maksamaan täyden hinnan. Siitä vierestä löytyy parempia kenttiä järkevämmällä hinnalla. Mutta tää nyt on vaan mun mielipide; kukin taklaa tyylillään.

  J-P

  #638899 Ilmoita asiaton viesti

  Valderraman kunnosta en tiedä, mutta on kyllä kokeilun arvoinen. Kannattaa katsoa etukäteen klubin säännöt ja toimintatavat.
  Ihan vierestä löytyy Almenara Golf, jolla 27 reikää. Auto kannattaa ottaa sillä korkeuseroja löytyy. Upea kenttä ja paljon edullisempi kuin V.

  #638900 Ilmoita asiaton viesti

  Jos viela mietityttaa, niin suosittelen viereista rannan puolen Sotogrande vanhaa kenttaa. Kuuluu ehdottomiin Euroopan helmiin ja harjoitusalueet ovat sita luokkaa, etta klubi ei suosiolla paasta ammattilaisia treenaamaan,koska ne olisivat koko ajan taynna!

  #638901 Ilmoita asiaton viesti

  siis harjoitusalueet taynna treenaavia proffia 😉 …

  #638902 Ilmoita asiaton viesti

  Eipä sinne amatööritkään oikein pääse – tulijoita kyllä olisi! Ja hyvä näin. Onneksi on vielä tuollaisia klubeja jotka pitävät ensisijaisesti huolta jäsenistöstään, eikä tuijota pelkkiin tuottoihin.
  J-P

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Club de golf Valderrama -venymistä koko rahallako?