16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

Caddiemaster

Etusivu Foorumit Yleistä Caddiemaster

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Kuinka paljon caddiemasterit saavat palkkaa ja olisiko myita tietoja työstä? Todella moni seura hakee tällä hetkellä caddiemastereita niin olis kiva tietää vähän asiasta.

  Riippuu täysin kentästä, työkokemuksesta ja työvuosista. Head-caddiemaster saa ~10e/tunti kun taas ekaa vuotta oleva saattaa saada vain 7e/tunti. Ja kuten mainitsin niin riippuu myös täysin kentästä, että mitä maksavat.

  Asiakaspalvelutyötähän tuo CM:n homma on. Ja joskun hyvinkin kiireistä. Vaatii organisointitaitoa ja pitkää pinnaa. Lajin tuntemus lähes pakollista. Jos et siis pelaa, unohda koko juttu tai ala pelata, sen verran golftietoutta ammattitaitoinen CM tarvitsee.

  Monella kentällä kuuluu työsuhde-etuihin halvempi/ilmainen pelioikeus kentälle ja ilmaiset poletit yms. Vaikka siis palkka olisikin hieman alhaisempi, säästää golfaava caddiemaster etujen muodossa kesän aikana pitkän pennin.

  Jos asiakaspalvelutyöt ja golf kiinnostaa, on CM:n toimisto loistava kesätyöpaikka.

  Nim. ensi kesä 9. caddiemasterina

  Nimetön

  Kiva työ,hyvät työajat,jos vielä pelaat itse golffia ja jos pystyt pitämään aina suusi kiinni vaikka uransa huipulla oleva paskantärkeä tj tai itseensä täynnä oleva merkonomi 25 händärillä pelaava törppö valittaa miksi juuri HÄN ei pääse 15.10 starttaamaan vaikka on osakas ja erittäin tärkeä henkilö.Jos tämä jokapäiväinen tapahtuma ei hetkauta sinua niin se on kiva kesätyö.Riippu tietysti kentän yleistä ilmapiiristä.Palkka on tietysti surkea, ylitöistä ja sunnuntaitöistä sinua kuitenkin kusetetaan,muuten suurin osa ihan kivaa porukkaa.

  pirtsakka kirjoitti: (11.1.2007 19:48:14)
  ..,muuten suurin osa ihan kivaa porukkaa.

  Niin, kyllähän se golfammattilaisen työ on aika pitkälle kutsumustyötä. Oman kokemukseni mukaan jokaikinen heistä siinä onnistuu.

  pirtsakka kirjoitti: (11.1.2007 19:48:14)
  Kiva työ,hyvät työajat,jos vielä pelaat itse golffia ja jos pystyt pitämään aina suusi kiinni vaikka uransa huipulla oleva paskantärkeä tj tai itseensä täynnä oleva merkonomi 25 händärillä pelaava törppö valittaa miksi juuri HÄN ei pääse 15.10 starttaamaan vaikka on osakas ja erittäin tärkeä henkilö.Jos tämä jokapäiväinen tapahtuma ei hetkauta sinua niin se on kiva kesätyö.

  Antaapa tämä Pirtsakan kommentti aika ikävän kuvan meidän golfareiden käytöksestä. Ja jos tällaista sattuu päivittäin niin ei voi muuta sanoa kuin että kyllä luvattoman useat tämän jalon lajin harrastajista ovat nousukasmaisen typerästi käyttäytyviä törppöjä. Ilmeisesti olemme vielä niin aloittelevia lajin harrastajia, että siihen olennaisesti kuuluvat herrasmiesmäiset käytöstavat eivät ole kyllin syvälle juurtuneet. Surullista.

  Pirtsakka taitaa vähän provoilla. Mutta niinkuin monasti on jo todettu, eivät golffarit mitenkään eroa muusta populaatiosta tässäkään suhteessa. Aina jokunen kusipää porukkaan mahtuu.
  Paitövei, eikös toimari juurikin ole uransa huipulla?

  Eräs tuttavani oli pari kesää caddiemasterina ja kertoi aivan uskomattomia tarinoita asiakkaitten käyttäytymisestä. Päivittäin useimmin toistuva tilanne oli se, että asiakkaalla (vieraspelaajalla) ei ollut tasoituskorttia. Selitys oli tietysti se, että kortti on unohtunut kotiin. Kun CM ei sitten päästänyt henkilöä pelaamaan, alkoi sättiminen. Käsittämätöntä käytöstä, kun kysymyksessä on OMA MOKA! Joillakin oli jopa otsaa VAATIA, että kiireinen CM soittaisi hänen kotiseuraansa ja varmistaisi asianomaisen jäsenyyden. Eihän se tietenkään ole caddiemasterin tehtävä, vaan asianomaisen on itse yritettävä paikata mokansa, otettava se puhelu omasta kännykästään ja lisäksi vielä todistettava erikseen pyytämättä CM:lle henkilöllisyytensä.

  Kyllä jokaisen pelurin pitäisi jo lähtökohtaisesti ymmärtää, että caddiemasterilla on oikeus (ja velvollisuuskin) evätä kentälle pääsy tasoituskortittomalta vierapelaajalta. Erikseen ovat sitten ne ulkomaisten seurojen jäsenet, joilla saattaa olla joku muu läpyskä.

  Ballmarker kirjoitti: (12.1.2007 14:47:39)
  Eräs tuttavani oli pari kesää caddiemasterina ja kertoi aivan uskomattomia tarinoita asiakkaitten käyttäytymisestä. Päivittäin useimmin toistuva tilanne oli se, että asiakkaalla (vieraspelaajalla) ei ollut tasoituskorttia.

  Niin. Ajokortilla ajetaan. Ja tasoituskortilla pelataan.

  Nykyisellä kotikentälläni en ole koskaan näyttänyt tasoituskorttia. En edes silloin kun en jäsen ollut. Toki kortti oli valmiina esitettäväksi.

  Tänä vuonna korttini jostain syystä pääsi vähän kulahtamaan, lieneekö syy valmistajassa vai kortinhaltijassa. Mene ja tiedä.

  Näyttää muute tältä se kortti:

  Tuossa joulukuussa kun vilautin tota kädimaasterille nin olin arvioivani hieman oudoksuvia katseita ja ihmettelin, notta, näytänkö normaalia epänormaalimmalta. Jälkeenpäin sitten vasta tajusin tätä korttia kahtellessani, notta, hienotunteisesti asiantuntevaa porukkaa ompi tämä kädimaster väki. Siitä huolimati että maalaispojat epähuomiossa esittääpi tollasenkin dokumentin.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Caddiemaster

Etusivu Foorumit Yleistä Caddiemaster