26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

British Open – paikan päällä

Etusivu Foorumit Yleistä British Open – paikan päällä

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Ollaan lähdösssä katsomaan kyseistä golfmittelöä ihan paikan päälle, koska emme kestä enää ainuttakaan Lassin ja Askon selostusta ;). Järjestelyt sujuivat helposti, koska kentän sijainnin ansiosta voi tällä kertaa majoittua Lontooseen. Lontoosta taas pääsee ’golfjunalla’ suoraan kentän laidalle. Lentoyhtiöiden kovasta kilpailusta johtuen saa matkat todella edullisesti, joten retkeä voi suositella kaikille lämpimästi. Lippuja on vielä kisoihin jäljellä ihan virallistakin reittiä. Onko palstan lukijoilla kokemuksia isojen pelien seuraamisesta paikan päällä? Itse olen käynyt muutaman ET:n kisan katsomassa, mutta tuolla Majorkisan lehtereillä on varmaankin toisenlainen vipinä… Vinkkejä, ajatuksia, muita lähtijöitä?

    You lucky bastard… 😉 Ällös sitten kuvaile Tikrua ykköstiillä ettei avaus katoa jälleen rahviin.

    Ai niin…L&A…

    Lue lisää: Nelonen – palaute

    Itse olen käynyt katsomassa WGC:n kisaa Valderramassa ja Volvo Masters-kisaa kolme kertaa. Hyviä kokemuksia, hienoa nähdä huippupelaajat livenä.

    Kerran kiersin Garcian mukana Montecastillossa ja kerran seurasin Tigeria Valderramassa. Muilla kerroilla lähinnä kiertelyä siellä sun täällä. Mielestäni parasta on seurata jonkun ryhmän koko peli ja sitten mennä vaikka jollekin reiälle seuraamaan muita. Range on myös hyvä paikka seurata pelaajia!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: British Open – paikan päällä

Etusivu Foorumit Yleistä British Open – paikan päällä