26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista

Bethpage Black

Etusivu Foorumit Matkailu Bethpage Black

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #631602 Ilmoita asiaton viesti

  Lähdössä kesäkuussa Nykkiin ja kiinnostaisi käydä pelaamassa Bethpagessa se kuuluisa Black Course, kaikista varoituksista huolimatta. Nyt kysynkin, löytyykö tältä palstalta tuon kentän pelanneita ja heiltä kommentteja kentästä ja sen pelaamisesta. Kentälle pääsy on jo kunnossa, siihen ei neuvoja enää tarvita.

  #633079 Ilmoita asiaton viesti

  Pelasin työreissulla 2012.

  Manhattanin läheisyys luo oman kuvansa. Kunnallinen kenttä, joten rento tunnelma. Tämä tosin välittyy myös kentälle, missä pelinopeus oli erittäin hidas. Pimeys yllätti vaikka piti olla 5 tuntia peliaikaa… eli varaudu pitkään kierrokseen. Kentän vuokramailat olivat kehnot. Onneksi pelikaverini lainasi draiveria, hyvää sellaista tarvitaan. Harmittaa, kun en tuonut omia mailoja.

  Kentästä jää mieleen bunkkerointi ja pitkät väylät (varsinkin tipseiltä pelattuna). Bunkkereita on paljon, ne ovat varsin syviä ja muotoiltuja, ja sattuvat piinaavan useasti kohdalle kun pitkillä raudoilla tullaan greeneille. Pitkiä väyliä on paljon, olis onni sattua hyvän draivin päivä. Maasto on jonkunverran kumpuilevaa, maasto sinällään ei tuottanut mulle kiksejä. Viimeiset 4 reikää jäivät erityisesti mieleen vaativuudessaan. Pitkiä väyliä, vaikeat greenin ympärykset, hyvä lopputesti US Openissakin…

  #633080 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos vastauksesta,Swinging. En aio ottaa omia mailoja joten tuo vuokramaila-asia olikin mielessäni yksi päällimmäisistä, koska kokemusta huonoista vuokramailoista on itsellänikin. Edellisellä reissulla Brooklynin Dyker Beachissa vuokrabägissä tarjottiin ainakin kahta eri rautamerkkiä ja jopa yhtä vääränkätistä mailaa. Pitää varmaan katsella saisiko jostain muualta lainattua/vuokrattua kunnon mailat niin olisi mukavampi olo kentälle mennessä.

  #633081 Ilmoita asiaton viesti

  Mene ihmeessä. Aivan loistava kokemus. Olen pelannut kaksi kertaa, toisen kunnolla jonottamalla yöllä parkkiksella ja toisen semi twilightina. Suosittelen ensimmäistä.

  Kentällä on minusta kyllä aivan kunnollinen pro shop.

  Joka tapauksessa St Andrewsiin verrattava golfarin pyhiinvaelluskohde. Upea kenttä ja täysin ainutlaatuinen tunnelma.

  #633082 Ilmoita asiaton viesti

  Nyt on kierros pelattu . +26 lämpötilassa bagia kantaen ihan kohtuullinen kävely. Huikean pitkä ja korkeuseroja sisältävä kenttä, kapeat väylät, aivan järjettömän sitkeä raffi ja pidempi heinä vahvaa kuin rautalanka. Lyöntitulos ei mairittele mutta silti aivan mielettömän hieno kokemus. Kierrosaika 4 ja puoli tuntia kolmen paikallisen tyypin kanssa. New York Golf Shuttlen kuski haki aamulla Manhattanilta ja nakkasi kierroksen jälkeen takaisin hotellillle. Suosittelen tätä tapaa jos haluaa hoitaa kentälle pääsyn helposti ja 100% varmuudella haluttuun ajankohtaan, tosin rahaa menee vähän enemmän kuin parkkipaikalla nukkuessa. Menen aivan taatusti toistekin jos tulee käyntiä lähiseudulla.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Bethpage Black