Aihe: balilla golffaaminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

balilla golffaaminen

Etusivu Foorumit Matkailu balilla golffaaminen

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632169 Ilmoita asiaton viesti

  kukaan golffannut balilla? menossa sinne lähinnä surffailemaan mutta olis kiva tietty pelata golffiakin

  #636906 Ilmoita asiaton viesti

  Kaveri on kaynyt pelaamassa ja sano, etta hintavaa on, mutta kentat paaasiassa sen arvosia. Ei oo ihan hirveen montaa kenttaa kuulemma… Koita taalta:

  http://www.99bali.com/golf/index.cfm

  #636907 Ilmoita asiaton viesti

  Kävin Balilla huhti- toukokuun vaihteessa ja pelasin Balin viidestä kentästä kaikki 18 reikäiset eli neljä kenttää. Balilla on caddiepakko + autopakko. Ainoa jossa ei tarvitse ottaa autoa on Bali Handara Kosaido. Handarassa on myös parhaimmat caddiet joiden ohjeisiin ja neuvoihin voi huoletta luottaa. Puttiohjeet tulee niinkin tarkasti kuin one ballsize left , fast green. Itse pidin tästä Handaran kentästä(Balin vanhin kenttä) paljon niin layoutiltaan kuin maisemaltaan. Kenttä on rakennettu vanhaan tulivuoren kraatteriin ja se sijaitsee 1142 metrin korkeudessa, mikä tarkoittaa, että siellä on vähän viileämpää kuin rannikolla sijaitsevilla kentillä. Riippuen vuodenajasta sadekuurojen mahdollisuus on yleisempi kuin rannikolla ja saattaapa sumukin tai alhaalla roikkuvat pilvetkin siirtää teeaikaa. Pelaaminen Handarassa kustantaa 130 USD sis. caddie ja auto. Jos majoitut Handaran hotelliin niin greenfee on silloin 70 USD.
  Bali Golf & Country Club sijaitsee Nusa Duan resorttialueella. Kenttä on ihan jees pelattava – itselle ei jäänyt mitään VAU fiilistä. Tällä kentällä caddiet olivat myös miespuolisia ja osasivat hommansa moitteettomasti. Bali GC kustantaa 160 USD sis.caddie ja auto – viikonloppuhinta on 175 USD. Greenfeen saa puolitettua jos majoittuu läheiseen hotelliin. Balin uusin kenttä on New Kuta Golf ,jolla pelattiin tän vuoden IndonesianOpen. Uutuutensa takia kenttä ei ollut ihan samassa priima kunnossa kuin muut. Menee vielä tovi ennen kuin puusto ja istutukset saavat lopulliset muotonsa. Tuulisella kelillä muutama väylä muuttu haastavaksi.. Kenttä oli ihan leppoisa pelata ja rannan väylillä voi ihastella maisemia. Caddiet olivat ainoa miinus – hihitteleviä teinityttöjä jotka vielä opettelevat caddienä olemisen taitoja. New Kuta kustantaa 150 USD viikonloppuna 168 sis caddie ja auto. Neljäs pelattu kenttä oli Nirwana joka on Le Meridien hotellin yhteydessä. Nirwana kustantaa 165 / 175 sis caddie ja auto. Hotellin asukkaille greenfee on 95 USD.Katso Meriridienin omat sivut – niillä on hyviä majoitustarjouksia ja golfpaketteja. Me majoittauduimme kolmeksi yöksi Meridieniin ja pelasimme kolme kierrosta tällä todella upealla kentällä. Suosittelen! Muutama väylä jäi loppuelämäksi mieleen. Kenttä on paikoittain aika haastava – mm. greenit on usein erotettu väylästä vesiesteellä. Caddiet naispuolisia ja osaavat hommansa hyvin. Kaikilla kentillä on tapana on antaa caddielle tippiä vaikka greenfee pitääkin sisällään nk. caddiefeen. Sopiva summa on 70.000 – 100.000 paikallista. Vaikka pelaaminen onkin suht kallista niin muu onkin sitten halpaa.
  Auto kymmeneksi tunniksi omalla kuskilla kustantaa n, 40 euroa – ei siis paha hinta jos haluaa mennä pelaamaan ja muu seurue haluaa mennä tutustumaan nähtävyyksiin. Välimatkat kilometreissä on Balilla suhteellinen käsite – paremmin selviää kun tietää että 20 km matkaan voi mennä reilu tunti. Golfinnin mainitsema sivusto Bali 99.com on ihan hyvä – heidän kauttaan voi varata teeajat ja kuljetukset kentille.

  #636908 Ilmoita asiaton viesti

  tänks hyvistä tipseistä,eiköhän noista joku kenttä tule tsekattua!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu balilla golffaaminen