Aihe: Bagit järjestykseen - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Bagit järjestykseen

Etusivu Foorumit Yleistä Bagit järjestykseen

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Alkuhuumassa hämärässä kellarissa ostettu penaali pitäis vaihtaa toimivampaan mailakassiin, eli kokemuksia ja kommentteja bageista, sekä kanto että kärry… ajattelin siirtyä kantomalliin

  Kantobägi on pelin sujumisen kannalta ehdoton.

  Jos et osta IZZOa niin osta ainkin sellainen, jossa on IZZOn kantovermeet.

  Itselläni ollut Niken kantobägi 2 kesää (n. 150 kierrosta), kestänyt ja toiminut moitteetta. Monien kaverien reput on samassa ajassa ja vähemmillä rundeilla menneet vaihtoon.

  Bägissä Izzon hihnat ja kunnollinen (ei muovinen) jalkamekanismi.

  Suosittelen!

  itelläni on aina ollut kantobägi… nytten ons sellanen hipon bägi mikä on iso, hyvät hihnat ja alumiiniset jalat… hipolla löytyy hyvät kanto bägit ja izzollakin löytyy hyviä kamoja

  moi, bägissä kannattaa tarkistaa: kestävät jalat, kevyt, lokerot mailolle, hyvät hihnat (kunnon säädöt, pehmeät ja leveät), riittävästi taskuja (mahdollisesti irrotettava isotasku), hyvä huppu ja siinä kunnollinen kiinnitysmekanismi ja putterille oma lokero. Näihin asioihin itse kiinitän huomiota. Töissäkin joutuu tekemisiin välineiden kanssa.

  Joitakin merkkejä: Niken ovat hintansa väärtejä, TaylorMaden hyviä, mutta kalliita, Wilsonin bägit eivät ole aivan viimeiseen asti suunniteltuja, mutta kohtuullisia, Ogion tuntuvat hyviltä (ovat hieman jämäkämmän tuntuisia kuin muut, kiertojäykempiä). Itselläni ollut CO:n bägi jo 4-5 vuotta kovassa käytössä. Taskuja voisi olla enemmän. Vieläkin täysin ehjä, väri vähän haalistunut. Suosittelen, kevyt ja kestävä. Muut ovat kehuneet Izzon hihnoja. Ne myöskin ovat erinomaisia, mutta muillakin on nykyään kilpailukykyisiä. Kantobägi kannattaa hankkia. Sitä voi myös vetää kärryssä jos siltä tuntuu, esim sateella. Toivottavsti ohjeista on apuja.

  Muista katsoa myös mahdollisten vetoketjujen laatu – iso on kestävämpi kuin pieni ja metallinen on kestävämpi kuin muovinen.

  Nimetön

  Mulla on nyt 2 kautta ollu aktiivisessa käytössä iZZO delight 300, ja täysin moitteetta on toiminut. 14 mailaa kulkee helposti mukana ja hihnat ovat laadukkaat. Suosittelen…

  Nimetön

  Arsun kommentit ovat asiaa. Itselläni on nyt ollut vuoden Wilsonin kantobägi, joka kyllä on todella mukava kantaa (izzon sträpit, hyvä tasapaino ja sopivan kevyt) mutta suunnittelussa on kyllä parantamisen varaa. Taskutilaa riittää hyvin, mutta bägin jakajat eivät toimi kunnolla, ja putterikuilu puuttuu kokonaan. Samoin jostain täysin käsittämättömästä syystä jalkamekanismin nivelet ovat muovia! itseltäni hajosi viime kesänä toinen nivel kesken kierroksen ja sekös olikin hauskaa… noh, onneksi liikkeestä sai uudet jalat tilalle, mutta nyt odotan pelolla koska sama tapaus toistuu…

  NN

  Ogion bägit erittäin hyviä. Itsellä nykyisin Ogio Spyke, iso ja tukevat jalat, silti kevyt Hintaa noin 200€ ainakin Nevada bob myy.

  Kuten muutkin ovat jo todenneet, kannattaa ehdottomasti hankkia kantobägi jos vain kunto kestää. Kun molemmat kädet jäävät vapaaksi voi mm. syödä eväitä ja kirjailla tuloskorttia kävellessä, mikä lisää pelin sujuvuutta huomattavasti.

  Kantobägissä kannattaa kiinnittää huomiota kantomukavuuteen, tilavuuteen ja kestävyyteen. Itselläni on Callaway Daytripper, Ogion tekemä. Se on mukava kantaa ja taskuja on suunnilleen riittävästi mutta jalkamekanismi on vähän reistaillut ja yhden taskun liitokset ovat hieman repeilleet. Ei kuitenkaan mitään sellaista vikaa mitä ei eristysnauhalla olisi saanut korjattua. Jos kokeilet kaupassa bägejä niin pyri testaamaan niitä myös mailat sisällä jotta näet mihin painopiste muodostuu. Tyhjän bägin kokeilemisella et voi tehdä mitään johtopäätöksiä kantomukavuudesta.

  Joku jo ehtikin kehua Izzon Delightia; se taitaa olla ikivanhaa mallistoa, mutta itselläni se on toiminut hyvin. Putterille voisi tosin olla oma kolonsa ja kantokahvakaan ei ehkä ole kaikkein miellyttävin (eikä välttämättä pitemmän päälle kestävä, jos bägissä on aina painoa reilusti). Muuten OK, mukava kantaa selässä ja toimiva jalkamekanismi. Kangas pitää vettä hyvin.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Bagit järjestykseen

Etusivu Foorumit Yleistä Bagit järjestykseen