28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista

backswingi planessa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu backswingi planessa

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Millä ajatusmallilla tai fyysisellä harjoituksella saatte backswinginne pysymään planessa = siis oikealla radalla ettei lapa aukea tai sulkeudu backswingin aikana. Itsellä ongelmia, aukinainen lapa löysien backwingranteiden kanssa meinaa väkisin sulkea lapaa osumassa…

  Mitään swing planea, jos sillä tarkoitetaan jotain tasoa, jolla maila pysyisi läpi svingin, ei ole olemassa. Mailan lapa kulkee backsvingissä tämän väitetyn tason yläpuolella ja svingissä sen alapuolella. Oikeampi olisi puhua svingipolusta, joka taakseviennissä kulkee suoraan taakse ja svingissä sisältä ulos tai sisältä sisään riippuen siitä, keneltä kysyt.

  Jos ote on oikea, lapa tulee palloon oikeassa asennossa. Lavan asento on automaattisesti oikea, koska se ei svingin aikana muutu mihinkään, jos ranteita ei taivutella tai kyynärvarsia kierretä tarpeettomasti. Tarkkaile vasemman käden peukaloasi; jos se on varren keskikohdan päällä tai hiukan sen yli oikealla tähtäysasennossa, silloin kun mailan varsi osoittaa suoraan taakse backsvingissä ja suoran eteen svingissä, lapa on oikeassa asennossa osumahetkellä. Jos pallo ei lähde suoraan, vika on muualla kuin lavan asennossa.

  Käännä hartioita backsvingin aikana niin paljon että munuaisiin sattuu ja lapaluu meinaa irrota. Ei tartte lyödä niin paljon käsillä (lyhyempi backsving käsien osalta), rupeaa tulemaan maila sisältä ulos ja voit ottaa tästälähtien aina 2 mailaa lyhyemmän kepin..

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: backswingi planessa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu backswingi planessa