15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][13]
KilpailuaSuomalaista

Australia

Etusivu Foorumit Matkailu Australia

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Hei, onko kokemusta Australiasta? Menemme Sydneystä pohjoiseen Cairnsiin sisäisellä lennolla. Valliriutalle mutta golfikin kiinnostaisi. Kannattaako ottaa bägit mukaan vai pärjääköhän pelkillä kengillä? Vuokrattavat mailat? Kentät? Monet ovat käyneet Australiassa, muttei ketään tuttua golfaria. Hyvät neuvot tarpeen 🙂
  Soittaakin voi puh 050-5487 811

  Kokemuksia enemmän Melbournen seudulta, mutta Cairnsissäkin olen käynyt 2 kertaa.

  Cairnsin alueen golf tarjonta ei ole lähellekään sitä, mitä esim. Melbournessa ja Sydneyssä. Mutta hyviä kenttiä toki löytyy.

  1. Bägien mukaanotto tietenkin riippuu siitä, paljonko aiotte pelata. Olimme juuri 3 viikkoa Melbournessa ja bägit olivat meidän ainoa matkatavara ruumaan. Matkasuojaan mahtuu aika paljon vaatetta ym. bägin lisäksi. Maksimikokoinen laukku sitten käsimatkaan. Ei tullut ylimääräisiä maksuja. Vuokrabägit voivat olla vähän sitä sun tätä.

  2. Kentistä tuttuja ovat:
  Cairns Golf Club – ihan ok peruskenttä, selkeä ,helpohko
  Paradise Palms – alueen tasokkain ja myös aika haastava (täällä näin, että tarjolla oli ihan ok näköisiä vuokrasettejä)
  Sea Temple – Port Douglasissa, n. 1 t pohjoiseen Cairnistä. alueen vesiesteissä asui n. 4 m korokotiili – tasoltaan meni ehkä noiden kahden edellisen väliin
  Mareeba Golf Club – sisämaahan Cairnistä, aito 'maalaiskenttä', paljon kenguruja

  Nuo olen pelannut. Sea Templen lähellä on myös toinen kenttä ja sitten Cairnsin pohjoispuolella Half Moon Bay. Näitäkin harkittiin, mutta on jäänyt pelaamatta. Montaa muuta siinä lähiseudullala ei sitten olekaan ,ainakaan sellaisia joita noteerattiin.

  Valliriutta on kyllä sitten myös kokemuksen arvoinen vaikka ei muuten sukellusintoilija olekaan. Siihen kyllä kannatti yksi päivä uhrata vaikka muuten pelasimme vain golfia.
  Ja Australia ylipäänsä tietenkin – sinne haluan aina uudelleen. Se on golfarin paratiisi.

  Pari lisäystä ja täsmennystä edelliseen vastaukseeni:
  Sea Temple kenttä on nykyään nimeltään Palmer Sea Reef

  Katselin omaa The Golf Course Guide kirjaani ja en muistanutkaan, että nuo paremmat kentät olivatkin aika arvokkaita. Ne on selvästikin enemmän turisteille suunnattuja. Kannattaa ehdottomasti hommata tuo The Golf Course Guide kirja. Sillä saa huomattavia alennuksia noista useimmille. Jos kiinnostaa, voin vaikka lainata omaani.

  #633131 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos hyvistä vinkeistä.
  Pelataan 1. viikko Sydneyn New South Wales Golf Club -kentällä ja tutustutaan Sydneyhin. Sen jälkeen lennetään Cairnsiin. Otamme neuvosi ilolla vastaan, mielummin siis omilla mailoilla ja joitain mainituista kentistä pelaten. Muutamaksi päiväksi mennään vielä valliriutalle.
  Hankimme oppaan, thanks 🙂

  #633132 Ilmoita asiaton viesti

  Terveiset Australiasta!
  Mahtava maa, olimme kolmen viikon lomaamme tosi tyytyväisiä.
  Kiitos golfneuvoista, pelasimme kierroksia Sydneyssä New South Wales Golf Club ja St Mickaels Golf Club, Port Douglasissa Palmer Sea Reef Golf sekä Cairnsissa Cairns Golf. Näistä kolme ensin mainittua todella korkeatasoisia. Myös purjehdusta, snorklausta ja kaupunkilomaa.
  Kiitos vinkeistä!

  #633133 Ilmoita asiaton viesti

  Ihan mielenkiinnosta kysyn… Paljonko maksoi pelata NSW ja tarvitsiko jotain erikoisvirityksiä peliluvan saamiseen? Lienee 'private' klubi.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Australia