Aihe: Austin, Teksas - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Austin, Teksas

Etusivu Foorumit Matkailu Austin, Teksas

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #631764 Ilmoita asiaton viesti

  Olisi keväällä tarkoitus oleilla Austinin lähellä runsaan viikon verran.

  Mitä kenttiä/resortteja suosittelette 50 mailin säteeltä. Entä San Antonion läheltä.

  #634197 Ilmoita asiaton viesti

  Upea paikka, ja USAn golfin yksi gettoista. Siella on tullut paljon pelailtua ja oleskeltua, mutta public kentista pelasin vain muistaakseni Shadow Glenin, Avery Ranchin, Teravistan ja yhden minka nimea en piru vie muista. Ihan hyvia noi kaikki, ei siina mitaan. Pelaamisen arvoisia ilman muuta! Austinissa kantsii kayda myos piipahtamassa Golfsmithin HQ:ssa (muutama maili keskustan pohjoispuolella, I-35n kupeessa) ja katsomassa sen takana/kupeessa olevaa rankea. Ihan tilava!

  Ja vaikka Austinissa on paljon hyvaa golfiakin, niin siella pitaa ehdottomasti menna keskustan 6th streetille illalla. Jokaisessa baarissa on live-musaa ja porukkaa riittaa! Niissa on ollut hilluttua ilta jos toinenkin 😉

  Lisavinkkina, etta ihan hirveesti ei keskustassa sitte kannata lahtea omille teilleen ja sivukujille… Aika pahoja paikkoja…

  #634198 Ilmoita asiaton viesti

  Gettoista?

  #634199 Ilmoita asiaton viesti

  Henkka kirjoitti: (27.11.2012 9:53:42)
  Gettoista?

  Paljon juutalaisgolfareita?

  #634200 Ilmoita asiaton viesti

  Golfinn kirjoitti: (27.11.2012 1:45:47)
  Upea paikka, ja USAn golfin yksi gettoista. Siella on tullut paljon pelailtua ja oleskeltua, mutta public kentista pelasin vain muistaakseni Shadow Glenin, Avery Ranchin, Teravistan ja yhden minka nimea en piru vie muista. Ihan hyvia noi kaikki, ei siina mitaan.

  Gettoista? Tarkoitatko että onko vähän slummiutunut?

  Shadow Glen on ollut suljettuna.

  Ihan hyviä olivat Grey Rock, Roy Kizer (kunnalliseksi mukavan laajoja, haastaviakin vesiesteitä), Legacy Hills, Cowan Creek…

  San Antonion suunnassa Bandit ihan hyvä. Brackenridge on A W Tillinghastin suunnittelema, sinne vaan jos tykkää vanhasta puistotyylistä… La Canteran Palmerista en pitänyt. La Canterassa on pelattu USAn kiertuetta, ilmeisesti toisella kentällä, ei silti mikään huippukenttä. Kiertue siirtynyt ihan toiselle kentälle.

  Austinissa kantsii kayda myos piipahtamassa Golfsmithin HQ:ssa (muutama maili keskustan pohjoispuolella, I-35n kupeessa) ja katsomassa sen takana/kupeessa olevaa rankea. Ihan tilava!

  Mekin käytiin. On se Golfsmith reippaasti muuttunut kun perustaja myi.

  #634201 Ilmoita asiaton viesti

  Nips kirjoitti: (29.11.2012 21:43:17)

  Golfinn kirjoitti: (27.11.2012 1:45:47)
  Upea paikka, ja USAn golfin yksi gettoista.

  Gettoista? Tarkoitatko että onko vähän slummiutunut?

  Shadow Glen on ollut suljettuna.

  Mitakohan ma oon taalla taas kerran kirjotellut… Getto… Mistakohan toi tuli?? lol
  Sorry, ei pitais kirjotella kiireessa. Tarkoitin tietysti paikkaa missa on tehty hyvaa tyota ainakin muinoin USAn golfin eteen.

  Ai Shadow Glen on suljettuna. Harmi. Minusta oikein mukava ja pelattava kentta. Aina kun pelasin sen niin ei siella kylla paljoa porukkaa ollut. Yleensa sai pelata yksin. Yksi parhaista muistoista oli se 18 reika, jonka kerran pelasin kahdella paalle: draiveri ja lob wedge. ’Vahan’ tuuli 😉 Toinen oli kun oppi pelaamaan ysi reijan, niin joskus paasi puttaamaan iigeliakin.

  #634202 Ilmoita asiaton viesti

  Nyt reissu on tullut tehtyä. Seuraavat kentät pelattiin:

  – TPC San Antonio Hill Country
  — Oaks (kahdesti)
  — Canyons
  – Falconhead Austinissa (kahdesti)

  TPC/SAHC/Oaks oli huippukuntoinen ja vaativa kenttä, jolla pelataan kolmen viikon päästä PGA:n Valero Open. Kenttää voi siis suositella, mutta ainakin minulla oli vaikeuksia tehdä tulosta. Canyons on periaatteessa helpompi kenttä, mutta kun ainoan kierroksen aikaan tuuli sellaiset 15 m/s ja lämpötila oli alle + 10C iha loppua lukuunottamatta, niin vaikealta sekin yllä tuntui.

  TPC/SAHC:n ainoa miinus oli, että joka päivä aamulähdöt olivat 1-1,5 tuntia myöhässä frost delay’n vuoksi. Onneksi meidän aikataulumme kannalta se ei ollut ongelma.

  Falconhead oli sellainen (San Antonion jälkeen) mukava ja rento peruskenttä, jolla kovat väylät ja hyvät griinit. Ei mitään mullistavaa mutta selväpiirteistä klubigolfia.

  TPC/SAHC:lle pääsee pelaamana vain majoittumalla vireiseen Marriottiin, joten kierroksen hinta jäi epäselväksi. Marriott oli aika kallis.

  Falconheadilla pelasimme twilight hinnalla: startti 13.30, jolloin perille ehti ennen kuutta ja aurinko laski 18.30. Hinta oli 45 taalaa per hlö sisältäen golfauton. Eli siis varsin edullista.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Austin, Teksas