Aihe: Audin pituuslyöntikisat - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

Audin pituuslyöntikisat

Etusivu Foorumit Yleistä Audin pituuslyöntikisat

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #185344 Ilmoita asiaton viesti

  Onks kellää hajuu,miten homma toimii?? Joku karsinta ja sitte mies miestä vastaan kai? Miten karsinta toimii,montako yritystä,millä palloilla( omat/ järjestäjä),mitä maksaa ja voiko koittaa useamman sarjan??. Entä yritysten määrä,jos pääsee jatkokierrokselle?? Onko mailoilla pituusrajoituksia?Ei oo paljon tietoo Audin omalla sivulla

  #395719 Ilmoita asiaton viesti
  -a-

  Siinä oli viime kesänä muistaakseni 3 sarjaa, miehet, naiset ja +55? vuotiaat.
  Ensin juu karsinta, 6 palloa by järjestäjät, olikohan ne nyt callawayn big bertha-palloja. Taispa olla. Maksoi 5e per yritys. Sai siis yrittää päästä finaaliin niin monta kertaa kuin vain halusi. Maila ei saa olla R&A Non-comforming driver-listalla, ja sen pitää siis täyttää mailoille säännnöissä asetettavat rajoitukset, myös pituus. Mailoja on saatavilla myös järjestäjien toimesta, Callawayn hyper X:ää oli monen mittasena saatavilla, voi olla että tälle kaudelle mailat on vaihtuneet. Noin muistelisin äkkiseltään, lisäilkää muut sitten!

  #395720 Ilmoita asiaton viesti

  Hiphei,hieman faktatietoa kiinnostuneille!
  Sarjoja löytyy tällä kaudella siis 5: miehet, naiset, juniorit miehet 40+ ja miehet 55+
  kisailumaksu on siis 10 €, kuten viimekin kaudella jolla pääsee mukaan karsintaa, josta parhaimmat etenevät jatkoon ja taistelemaan osakilpailun voitosta. Lisäksi tänä vuonna voi hankkia membership -paketin, johon kuuluu kiertue paitaa ja muuta kamaa sekä ilmainen osallistuminen jokaiseen kisaan. Osakisojen voittajilla oikeus osallistua kiertueen finaaliin, lisäksi kiertueen finaaliin tulee pääsemään ranking pisteiden avulla. Kiertueen finaalit tullaan käymään syyskuun alussa White Beach Golfin kentällä, Viron Pärnussa. Uskosin että nettiin että nettiin tullaan julkaisemaan piakkoin tietoa finaalista ja muusta mielenkiintoisesta.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Audin pituuslyöntikisat