16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Arvosteluja Tarinagolfista vaaditaan

Etusivu Foorumit Yleistä Arvosteluja Tarinagolfista vaaditaan

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olisko mahdollista että joku Tarinagolfin pelannut arvostelisi Tarinagolfin kentän! Kiitos! Lue lisää: Tarinagolf

    Tarinagolf on mielestäni paras golfkenttä suomessa!

    Vaihtelevuutta piisaa ja kenttä on näyttävä!

    Nimetön

    Harmi kun itse olen Tarina GOlfin jäsen joten en voi arvostella sitä… tietenkin laittaisin se suomen parhaaksi golf kentäksi 😉

    Pelasin vanhan kentän viime viikolla ensimmäisen kerran.

    Eka ysi oli pellolla (tai peltomaisessa maastossa), mutta jälkimmäisellä ysillä sai pelata jo golffiakin.

    Ei mitenkään jättänyt lähtemättömiä vaikutuksia.

    16. ja 18. reikien veden ylitykset jäivät mieleeni parhaiten (jotka molemmat selvitin kunnialla).

    Kokonaisuutena ihan asiallinen kenttä.

    ps. vertailupohjaa n. 50 kentän verran Suomessa

    Vanhan Tarinan väylät ovat nyt huippukunnossa. Myös greenit ovat paremmat kuin koskaan. Alkuysi on pääosiltaan peltomaista maisemaa pienillä korkeuseroilla. Vettä saa varoa muutamalla väylällä. Väylien leveys on riittävä, joten pitkälyöntisten kannattaa kokeilla avauksia ja kakkoslyöntejä riskillä. Takaysillä ollaan enemmän metsän keskellä. Siellä väyläosumat ovat tarpeen, sillä metsä rankaisee nopeasti. Myös ylä- ja alamäkeä tulee vastaan. Maisemat ovat takaysilla silmiä hivelevät. Takaysin väylien vaikeusaste lisää haastetta pelaajille, sillä pallo pitää saada välillä pysymään varsin kaltevalla pinnalla. Veden ylitys 16 ja 18 reiíllä saa herkimmillä polvet tutisemaan. Upea kokonaisuus ja hyvässä kunnossa.

    Uusi Tarina (ensimmäiset 9 reikää) on jo otettu käyttöön, mutta se on selvästi vielä kasvamassa ja kehittymässä.

    AK varmaan pyysi arvosteluja kenttäarvostelu-sivujen kautta. Pari sinne onkin tullut, rampen arvostelun voisi ylläpito poistaa (toisilla näyttää olevan vaikeaa…). Motiivina varmaan joko huonosti mennyt kierros tai kentän liian hyvä sijoitus kenttärankingissa.

    Yhtään kotiinpäin vetämättä voin todeta, että Tarinan vanha kenttä on yksi parhaista kentistä mitä olen pelannut, tänä vuonna greenitkin on hyvässä kunnossa. Uuden kentän yhdeksän väylää on jo auki, näiden väylien perusteella on jo kuulunut kommentteja ettei uusi kenttä yllä vanhan tasolle. Minusta keskeneräistä kenttää ei pitäisi vielä arvostella, greeneistä totean vain sen verran että ovat suht isot ja vaikeat.

    Vanha Tarina on hyvä ja vaativa kenttä, jossa alku on helpompaa peltomaista ja loppu tarkasti pelattavaa metsäosuutta vesiesteillä höystettynä. Uuden kentän 9 reikää täydentävät hyvin kokonaisuutta. Uusi kenttä on helppo, mutta silti mukava ja mielenkiintoinen ja sopii hyvin vähän pelanneillekkin. Kenttien slopet on kuitenkin aivan väärinpäin. Helpolla uudella saa enemmän tasoituslyöntejä kuin vanhalla vaativalla kentällä.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Arvosteluja Tarinagolfista vaaditaan

Etusivu Foorumit Yleistä Arvosteluja Tarinagolfista vaaditaan