5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Annettu

Etusivu Foorumit Yleistä Annettu

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #178698 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Luovutan pitching wedgeni henkilölle kuka korjasi sen haltuunsa Takkulassa elokuun alussa (saattoi olla heinäkuun loppukin). Omasta huolimattomuudestahan kaikki lähti. Onneksi joku oli kuitenkin niin ystävällinen, että poimi mailan mukaansa. Muutenhan se maila olisi saattanut pilata vaikka terät jostain ruohonleikkuukoneesta. Eli mailan haltija on nyt sitten sen omistaja. Näin saatiin tilastoista yksi varas pois.

  #344225 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Voisi kuvitella, että uuden omistajan peli ei voi kovin siunauksellista mailallaan olla. Luulisi joka kerran lyöntiin valmistautuessa mieleen tulevan mailan alkuperän ja siitä johtuvan omantunnon tuskan aiheuttavan epäonnistunen lyönnin; duffin tai kylkiosuman. Ja jos ei omatunto kolkuta, kysymyksessä on paatunut paskiainen, joka lyököön mailallaan omat hampaansa sisään. Se nyt on vähintä mitä hän voi tehdä..!

  #344226 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä mä luulen että tossa tilanteessa ei välttämättä duffit ja kylkkärit riitä.. Vaan varastetulla mailalla lyöminen voi jopa aiheuttaa SOKETIN!!!!! Hähää!!!

  #344227 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mä olen kironnut omat mailani siten, että jos ei lyönnin aikana pysty pitämään varpaitaan ristissä tietyllä tavalla, tulee aivan hillittömiä qvikareita. Pitäisiköhän sinne kirota satunnaiset soketit joukkoon. Siinä on vain se huono puoli, että jos itse unohtaa varpaat suoraan ja tulee soketti niin pelikaverit nauraa…qvikarissa ne tollot huudatelee ihastuksesta soikeina kuinka komean drawn mä vetäsin.

  #344228 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Pelaat nyt tämän kauden loppuun tällä kertomallasi konseptilla, mutta kun hanki peittää kentät, alat siirtää pikkuhiljaa kirousta mailoista varpaisiin. Tai pyydät noitaa tahi maahista eli haltijaa tekemään sen. Mailanhaltijaa? No, sitä samaa, joka alkuperäisien kirouksen langetti.

  Tai sitten teippaat varpaasi ristiin. Vierumäellä järjestettiin, ainakin ennen, sellaisia urheiluteippauskursseja. Menet sinne! Luulen, että kurssin hintaan sisältyy teipit..!

  #344229 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  tää nyt ei oikeestaan liity tähän ketjuun…

  Mutta pyörähdin tossa klubilla niin ihmettelin kovasti , miten paljon mailoja sinne on kesän aikana jäänyt. Meidänkin pienellä klubilla oli yli 20 mailaa rauta kutosesta wedgeihin ja yks puumaila. Yhdestäkin sarjasta oli kolme mailaa. Tosin mun tietämyksen mukaan ei ollut hyviä mailoja, mutta kuitenkin.

  Miten muilla klubeilla kertyykö sinne mailoja ja muuta tavaraa? mikä on eksoottisinta mitä kubille tai kentälle on unohtunut, ja kukaan ei ole hakenut pois. Oiskohan missään mitään paikkaa (Esim. nettisivu) mihin klubit vois ilmoittaa löytämänsä mailat ja sieltä vois sitten tarkistaa, onko mistään löytynyt? Kauden lopuks keräis tavaransa ympäri suomea…..

  #344230 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kerrotko ensiksi mitkä ovat hyviä mailoja, olen etsinyt niitä koko urani? Hyvä=tasoitus putoaa reippaasti joka kausi.

  Kyllähän tuossa tilanteessa voi vahinko olla kysymyksessä, maila on napattu bägiin, sinne unohdettu, mutta siellä se talvehtii ilman käyttöä?

  Meillä oli pelikumppanien joku rautamaila yli viime talven (poimittu joskus syksyllä greeniltä, joka sitten asianmukaisesti palautettiin keväällä).

  Itsellä on sikäli huono tapa, että en viitsi mailoja bagistä purkaa kauden aikana ellei koko satsi ole läpimärkä. Ja tietysti kauden alussa täytyy sillata valikoima. Joten jos bägissä jotain vierasta, siellä seo ntodennäköisesti yli talven ;-).

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Annettu

Etusivu Foorumit Yleistä Annettu