Aihe: Almeria - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Almeria

Etusivu Foorumit Yleistä Almeria

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190038 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kokemuksia Almerimarin golfkentästä? Millainen kunto,pelattavuus jne. Jos vertaisit Suomen kenttiin, niin mikä kenttä olisi meillä vastaavan tasoinen?

  #525415 Ilmoita asiaton viesti

  Yli kymmenen kertaa Almerimarin kiertäneenä voin suositella, jos etsii helposti pelattavaa normaalitasoista ihan ok. kunnossa olevaa kenttää. Ei mikään super mutta toimii. Muutama ’mielenkiintoinen’ veden ylitys ja joskus mereltä hyvinkin voimakkaasti puhaltava tuuli lisäsivät vaikeusastetta ainakin itseni kaltaiselle ei niin kokeneelle pelaajalle. Kentän sijainti hotellin kupeessa on aivan loistava, säästyy aikaa ja vaivaa turhalta trafikoinnilta.
  Talma tuli ekana mieleen kotimaisia kenttiä ajatellessa.

  #525416 Ilmoita asiaton viesti

  Almerimarin kenttä on ihan kaunis, helpohko pelattava ja käveltävä (tasainen). Miinuspuolia ruuhkaisuus (hitaita kierroksia!), mikä johtuu pääasiassa aloittelijoiden suuresta määrästä, sekä ajoittain heikohko kunto. Kunto riippuu tietysti mihin vertaa, mutta keskikesällä Suomen kentät ovat yleensä paremmassa kunnossa. Almerimarin plussaa myös hotellin läheisyys: CM hotellin tiloissa ja ykköstiille sata metriä.

  Almeria sinänsä on hyvä golfloman kohde. Alueella kolme kenttää, Almerimarin lisäksi Playa Serena ja vuoristoinen erikoisuus La Envia. Kentän valinta riippuu mielestäni pelitaidoistasi: jos tasoituksesi on 20 tai enemmän, varmasti viihdyt viikon tai kaksikin Almerimarissa. Harjoitteluolosuhteet ovat ihan hyvät kaiken tasoisille pelaajille, ja vähemmän pelannut ei välttämättä koe kentän keskinkertaista kuntoa haittaavaksi tekijäksi. Jos olet em. parempi pelaaja, kannattaa harkita majoittumista läheiseen Roquetas De Mar:in kylään ja pelaamista siellä sijaitsevalla Playa Serenan kentällä. Kenttä on mielestäni varsinkin takatiilta hyvinkin haastava (pitkähkö, melko kapea, usein tuulinen, pienet griinit) ja kunto yleensä hyvää luokkaa. Ehdottomasti yksi miellyttävimpiä kenttiä missä tullut pelattua! Tässä rantakylässä myöskin huomattavasti enemmän ravintoloita ja muuta elämää kuin Almerimarissa, jossa kyllä sijaitsee kiva huvipursisatama.

  Mikäli etsit rauhallista golfkohdetta, on Almerian alue oiva valinta. Yöelämää kaipaaville en niinkään suosittele, mutta sitäkin löytyy jos tietää oikeat koordinaatit.

  Ainakin Finnmatkat järjestää Almeriaan reissuja. Greenfee -paketin ostaja voi pelata useammallakin kentällä (ja kannattaakin!). Alue on muuten Espanjan aurinkoisin…

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Almeria