19.3.–26.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][10]
KilpailuaSuomalaista

Alicanten kentät

Etusivu Foorumit Matkailu Alicanten kentät

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Matka suuntautuu Alicanten alueelle huhtikuun alussa. Onko arvoisalla raadilla suositella hyviä kenttiä Alicanten/Murcian alueelta? Tarkoituksena olisi pelata suurin osa kierroksista kohtuuhintaisilla kentillä (alle 70 euroa). Yksi tai kaksi kierrosta voidaan pelata hieman arvokkaammilla kentillä.

    Kannattaako green feet varata suoraan kentiltä vai onko tuolla joko operaattori, jolta saisi kätevästi tehtyä varaukset kaikille kentille?

    Onko kokemusta Golfhäftet-kortista? Toimiiko hyvin tuolla alueella?

    Olen käynyt pari kertaa pitkän viikonlopun. Me on otettu majoitus ja kentät pakettina (Finca, la Manga), molemmissa on useampi saman yhtiön kenttä lähellä.

    Sitten erikseen halpalennot Suomesta ja auton vuokraus.

    Mangassa north ja south oli mukavia, west vähän erikoisempi (sokkolyöntejä ym, jos oikein muistan)

    Fincan kolmesta kentästä La Finca ja Villamartin tykkäsin, Ramblas on hyvin mäkinen ja metsäinen, hankalan oloinen.

    Mikä näistä Alicanten lähikentistä kannattaisi valita reilun parin viikon reissun ’kotikentäksi’ (=pelioikeus) ja mitkä pelata greenfeellä: Alenda Golf, Bonalba Golf, Alicante Golf, El Plantio, Font del Llop? Majoitus on Elchessä, josta taitaa olla hyvä yhteys näille kaikille. Onko ihan viimeajan tietoa kenttien kunnosta?

    Poistettu ruutusokeudesta johtunut aiheeton viesti

    Hola,
    hyvin olet kohteen valinnut, tuolla alueella on paljon hyviä kenttiä! Useamman kerran siellä käyneenä suosittelen lämpimästi myös Golfhäftet -korttia, tosin yksi suosikeistani La Finca ei näemmä enää kuulu sen piiriin. Mutta esim. IRM Golf Experiencen hyvät kentät El Valle, Alhama (aika kaukana) ja Saurines kuuluvat. Erityisesti suosittelen Lo Romeroa. Kohtuuhintainen, kaunis ja hyväkuntoinen kenttä, viimeksi sen pelasin helmikuun alussa. Las Ramblas, jossa käy Golfhäftet-etu, on haastava, mäkinen ”kikkakenttä”, mutta hieno kyllä…Kaikilla kentillä on netissä varausmahdollisuus, mutta sinun pitää kysyä ensin promokoodi jota varatessasi käytät, jotta saat Golfhäftet-alennuksen. Ja kortti todellakin pitää näyttää caddiemasterille! Torreviejassa myös toimii suomalaisomisteinen operaattori ProJenni Travels, jolta saat kätevästi greenfeet niille kentille joilla et käytä Golfhäfetiä. Moni kenttä perii 1,5-3 euron ”Espanjan golfliiton kertajäsenmaksun” kuulemma vakuutuksen vuoksi. Ja käryvuokra on suolainen, yleensä 5-8 euroa.

    Neuvoa tarvitaan liittyen otsikon aiheeseen. 2 60+ golfaria menossa talvehtimaan
    Alicanten / Torreviejan seudulle talveksi 17-18. Tuolla emme ole koskaan ennen
    käyneet/pelanneet, joten kenttätietoutta ei ole muutakuin että kenntiiä näyttää kyllä riittävän ihan kivasti tässäkin osassa Espanjaa. Tarkoituksemme olisi viettää
    alueella n.4 kk. Mikä/mitkä voisivat olla sopivia kenttiä klubipelaajille alueella
    joihin voisi ostaa muutaman kuukauden jäsenyyden, tai muuten saada pelaamisen kohtuuhintaoseksi.
    Paljon Ealejä ja muita hienoja tuloksija tulevalle kaudelle niille jotka vaivautuvat vastaamaan,”………… Ja toki hienoa pelikesää Teille kaikille.

    Toivottelee Tuplatupla

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Alicanten kentät

Etusivu Foorumit Matkailu Alicanten kentät