Aihe: Alicante ja lähialue - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Alicante ja lähialue

Etusivu Foorumit Matkailu Alicante ja lähialue

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Moi…lomalle Alicanten alueelle toukokuussa…ja ei, ei golfmatkalle, mutta tarkoitus pelata kierros pari…vuokramailoilla, suosituksia kentistä..hintatasosta etc etc

  Viime kesältä kokemusta Alicante Golf ja Alenda Golf -kentiltä. Alicante Golf keskeisemmällä paikalla, kenttä oli myös hyvässä kunnossa. Helpohko kenttä aloittelijallekin, hcp 54 pelikaverikin tykkäsi pelata.
  Alenda ylempänä sisämaassa, enemmän korkeuseroja. Jos eksyt väylältä ulos, olet käytännössä pelaamattomassa paikassa monella väylällä. Kenttä oli osittain korjauksen alla. Uusi klubitalo, ravintola oli hintaystävällinen: Kolmen ruokalajin lounas x2 alle 20€.
  Pelattiin omilla mailoilla.
  Enemmän tykkäsimme Alicante Golfista.

  Alicante Golf on kaupunkiasutuksen sekaan sijoitettu golfkenttä, jonka väyliä reunustavat kerrostalot.
  Alenda on luonnonmukaiseen, vaihtelevaan maastoon sijoittuva golfkenttä.

  Tuore juttu, ihan muistutuksena jos vuokraa auton Espanjassa:

  https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/be6b0e64-0142-41d9-9b58-2af21db2b99d

  Ei nyt liity suoranaisesti Alicanteen, mutta sinne suunnalle kuitenkin. Minkä takia golfkentät ovat nihkeitä tekemään tiiaikojen varauksia etukäteen? Eräässä suosikkikohteessamme se on onnistunut viime vuosina, mutta nyt siihen on tullut rajoituksia. Suht luottavainen voinee olla että aikoja järjestyy (tarvittaessa päivän toisellekin kierrokselle) vielä pelipäivän aamunakin, mutta teoriassa voi mennä homma persilleen..

  Tarkoitatko, että kentältä ei suoraan saa varattua aikoja etukäteen, vai mikä on ongelma?

  Kokeilin nettivarauksen tekemisen mahdollisuutta toukokuun loppuun (29.5.) muutamalle alueen kentälle sivulta https://www.golfspain.com/en/costa-blanca/tee-times/ . Hinnat aamu/iltapäivä:
  Alenda Golf 64
  Font del Llop 95/45 incl Buggy
  Bonalba Golf 53,50
  Alicante Golf 58/40
  La Finca -/88 (15.5.)
  Las Ramblas 46/36

  Onko tietoa Alicanten kenttien kunnosta nyt esim RodaGolf ?

  Downhill: Minkä takia golfkentät ovat nihkeitä tekemään tiiaikojen varauksia etukäteen? Eräässä suosikkikohteessamme se on onnistunut viime vuosina, mutta nyt siihen on tullut rajoituksia.

  Miten niin nihkeitä, vai tarkoitatko kuukausia etukäteen? Esim teetimesbooking.com sivulla voi tehdä online varauksia aika monelle kentälle, eikä pitäisi olla ”nihkeetä”, jos vaan netti toimii

  Kuten kerroin niin sillä tavalla nihkeitä, että noita iltapäivän toisen kierroksen tiiaikoja ei voi enää varata etukäteen, vaan vasta pelipäivänä.
  Kai noita voisi itse yrittää varata vaikka tuolta sivulta, mutta menee ehkä säätämiseksi, kun matkaa puuhataan matkanjärjestäjän kautta..

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Alicante ja lähialue

Etusivu Foorumit Matkailu Alicante ja lähialue