26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Algarve

Etusivu Foorumit Matkailu Algarve

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Ensi huhtikuun golfmatka suuntautuu Algarveen. Onko arvon foorumilla suositella hyviä kenttiä alueelta? Suurin osa pelattavista kentistä sopisi olla kohtuuhintaisia (alle 80 euroa), mutta jonkun kalliimmankin kentän voisi pelata. Löytyykö jotain suositeltavaa palveluntarjoajaa, jolta voisi varata kentät?

    Majapaikkaa ei ole vielä valittu, mutta ajatuksissa olisi ottaa talo Albufeiran alueelta. Suosituksia otetaan toki vastaan myös tukikohdan sijainnista.

    Moi,
    Algarvessa kenttiä riittää ja jos majoitut Albufeiran lähellä niin lähimpiä kenttiä ovat Oceanicon kentät Vilamourassa ja Pestanan kentät lähempänä Portimaon kaupunkia.
    Greenfee hintoja voit katsoa ja varata pelit esim. osoitteista:
    algarvegolf.net
    justteetimes.com

    Pestanan kentät (Gramacho, Pinta, Silves, Alto, Vila Sol) sopinevat hintahaarukkaan alle 80€, aika monella kentällä hinnat tuolloin ovat kuitenkin yli 100€.
    Omia suosikkeja hyvistä kentistä ovat:
    Monte Rei, Quinta do Lago North, Faldo, Palmares

    Jos pelaat Pestanan kenttiä niin Portimaon kaupunki olisi hieman lähempänä.

    Kannattaa tutustua myös Algarve-Suomi seuran sivuihin, heillä on myös sopimuksia golfkenttien kanssa.

    Algarve on kiva alue golfarille.
    T. Ari

    Keskisessä Algervessa on hyvin monipuolista golfkenttätarjontaa. Greenfeet vaihtelevat paljonkin kauden mukaan – huhtikuussa taitaa olla lähellä huippua. Erittäin hyviä kokemuksia tee-times.info :sta. Heiltä saa varaukset kätevästi netissa ja käymällä Vilamouran toimistolla niin soittavat myös suoraan kaikille kentille jos haluaa ad-hoc varauksia tiettyyn kellonaikaan. Samalla saa kaikki muutkin aktiviteetit varattua pienellä alennuksella.
    Kenttiä on moneen lähtöön – isot/pienet greenit, tarkkuutta/pituutta vaativat, avoin/metsäinen, tasainen/mäkinen jne. Lähialueen omat suosikit Dom pedron Laguna ja Victoria. Tuulisessa kelillä Old course. Albufeiran Sheratonin 9-reikäisellä myös viehätystä . Toinen Albufeiran kenttä Balaia on par3 ja tarjoaa enemmänkin minigolfhenkistä koko perheen golfia.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Algarve

Etusivu Foorumit Matkailu Algarve