23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Aldila NV

Etusivu Foorumit Yleistä Aldila NV

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kellään kokemusta kyseisestä varresta, messuilla kovasti kehuttiin ja sanottiin kyseistä vartta laitetun paikoilleen oikein urakalla viimeisen kuukauden aikana. Itse pitäisi hankkia varsi stiffinä Niken nuppiin

    Nimetön

    On suosittu tour pelaajien keskuudessa eli ei varmasti ole huono varsi. NV 75 on ainakin kovin kiertojäykkä, 65 ei niin paljoa.

    Hinta on ainakin ’suolainen’ kuten Teemu Tyry varmasti sanoisi:)

    Kokeilin eilen rangella wishonin 11* nupissa.Stiffi 65 oli erittäin notkean oloinen,verrattavissa melkein ys-6 notkeuteen.no kuitenkin monia muita stiffejä löysempi.

    kaaresta en oikein osaa sanoa,kun toi 11* nuppi ampui sen kuulan taivaisiin,ja rangepallot on mitä on.jäi mutu,että kaari on semmmonen keskiluokkaisen korkea.

    Laatuun nähden edullinen varsi. Voi hyvin verrata 300-400 € maksaviin Fujikuan varsiin. Fujikura on joutunut laskemaan hintojaan ilmeisesti juuri NV:n takia. NV on erittäin suosittu varsi tällä hetkellä.

    Testattu on 75 X. On aika jäykkä etenkin alaosastaan, joten kaari madaltuu aika paljon moneen muuhun varteen verrattuna. Voi suositella niille, joilla kaari on liian korkea ja mailanpäännopeutta on lähemmäs 115 mph ja yli.

    Kaikissa eri painoluokissa cpm:t ovat samat, mutta painon ja kiertojäykkyyden muutokset tekevät sen, että eri painoluokkien varret taipuvat ja tuntuvat erilaisilta. Siis tässä tapauksessa, mitä painavampi, sen tiukempi varsi.

    Nimetön

    Erittäin hyvä ja luotettava varsi,ei juuri mitään merkittäviä eroja esim (fujikura speeder757:aan)

    , itsellä kiinni se Taylor made 200 steel spoonissa

    ja se on85-S .

    Siis kaikenkaikkiaan ihan jees.

    Niin,ei merkittäviä eroja paitsi 200€… =)

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Aldila NV

Etusivu Foorumit Yleistä Aldila NV