16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Ahneutta ilmassa

Etusivu Foorumit Yleistä Ahneutta ilmassa

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nyt kun kierrokselle pääsee vain kaksi kerrallaan, seurojen olisi hyvä asettaa raja etukäteisvarauksille. Meidän seurassamme varauslista on täynnä kahdeksi viikoksi eteenpäin ja moni nimi näkyy listalla monena päivänä peräkkäin, ennätys taitaa olla seitsemän. Huomautin tästä caddiemasterille ja nyt ennakkovaraukset on varattu neljään. Mielestäni se on edelleen aika paljon nykyisessä tilanteessa, missä kierrokselle haluaa useampi pelioikeuden lunastanut pelaaja kuin kentälle mahtuu.

    Meidän seurassamme varauslista on täynnä kahdeksi viikoksi eteenpäin

    Tämä tulee olemaan tilanne monella kentällä, että Golfliiton mallilla kentille mahtuu vain n. puolet aiemmasta pelaajamäärästä. Juuri sen vuoksi osa kentistä tulee määrittämään peliryhmäkoot suuremmiksi (3 tai 4 per ryhmä). Eihän kukaan halua ostaa kausikorttia kuntosalillekaan jos sinne on kahden viikon jono.

    Golfliiton toivomukset kahden hengen lähdöistä toimivat pidemmän päälle huonosti ruuhkaisilla kentillä.

    Olisi ollut parempi lähteä alusta alkaen rummuttamaan golfin turvallisuutta ryhmäkoosta riippumatta turvaetäisyydet säilyttäen.

    Lueskelin viime viikolla uutisia kuinka mm. frisbee-golfratoja on suljettu..kuten myös hoidettujen ulkoilureittien taukopaikkoja jne. jne. Koko maakunta on eristetty, kymmenet, ehkä jo sadattuhannet menettäneet työpaikkansa. Puhumattakaan itse sairaudesta ja kuolemista.
    – kaiken lisäksi meillä ollaan vasta alkucvaiheissa koko koronatauden osalta.
    – eikä kenelläkään ei ole vielä tietoa tulevaisuudesta..

    Mutta, löytyy kuitenkn yksi harrastajaryhmä joihin koronatilanne on jo koetellut ankarasti ja kaikkein hirvittävämmällä tavalla.
    – ajatelkaa nyt kuinka syvältä tilanne kouraisee harrastajia.

    Näin golfariparat joutuvat kohtaamaan tosielämän ankaruuden omalta kohdaltaan ja kaikessa kauheudessaan. Peliryhmien koko on rajoitettu 2. pelaajaan!
    – elämä on muuttunut todella vaikeaksi.

    Miksihän kauppoihin päästetään hyllyjen välisiin käytäviin enempi kuin 2 henkilöä ja vieläpä sisätiloissa.

    Miksihän kauppoihin päästetään hyllyjen välisiin käytäviin enempi kuin 2 henkilöä ja vieläpä sisätiloissa.

    Erittäin hyvin sanottu siellä takana. Tosiaankin, kummassa tapauksessa virus tarttuu helpommin; juukelin isolla ulkoilma-alueella väljästi liikkuvien ihmisten keskellä, vai sitten ahtaassa sisätilassa, kun ihmiset metsästää niitä parhaita tomaatteja laarista? Vaadin ehdottomasti poliisit myös prismoille valvomaan toimintaa. 😉

    Golfia voitaisiin mielestäni heittämällä pelata turvallisesti 4-hengen ryhmissä myös poikkeustila-aikana. Toki maalaisjärjen vajausta löytyy varmasti myös goflareiden keskuudesta, mutta uskoisin, että suurin osa osaa toimia myös 4-hengen ryhmissä siten, että homma toimii. Ikävä kyllä monasti menee niin, että iso massa tulee aina kärsimään sen vuoksi, että tämä pieni marginaaliporukka pilaa juhlat. Niin se vaan menee.

    El ninò: Ikävä kyllä monasti menee niin, että iso massa tulee aina kärsimään sen vuoksi, että tämä pieni marginaaliporukka pilaa juhlat. Niin se vaan menee.

    Se on juuri näin. Osalla porukasta vaan on virheellinen uskomus, että ohjeiden jakaminen, rummutus jne. menee perille koko pelaajakuntaan. Ei muuten mene! Tänäänkin oli juttua Porin poliisin turhautumisesta torille kokoontuvista kymmenpäisistä nuorisoporukoista.

    Otsikko pitäisi olla tyhmyyttä ilmassa. Tälläkin palstalla moni kehuu kuinka ei noudata tätä valtioneuvoston suositusta:

    ”Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi.”

    https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-paatti-suosituksista-koronaviruksen-leviamisen-hillitsemiseksi

    Suosituksia kun ei noudateta, niin kieltoa vain koko porukalle. Niin se menee.

    Maantiekiitäjä:

    Pyydetäänkö valtioneuvoston suosituksessa mielestäsi rajoittamaan harrastetoimintaa vai lähikontakteja harrastetoiminnassa?

    Osalla porukasta vaan on virheellinen uskomus, että ohjeiden jakaminen, rummutus jne. menee perille koko pelaajakuntaan. Ei muuten mene! Tänäänkin oli juttua Porin poliisin turhautumisesta torille kokoontuvista kymmenpäisistä nuorisoporukoista.

    Tv-uutisissa kerrottiin juuri näistä Porin nuorista, oli kuulemma kovaa vastaan uhoamista. Samanlaista asennetta on havaittavissa tällä palstalla.

    aquila

    Nyt kun kierrokselle pääsee vain kaksi kerrallaan, seurojen olisi hyvä asettaa raja etukäteisvarauksille. Meidän seurassamme varauslista on täynnä kahdeksi viikoksi eteenpäin ja moni nimi näkyy listalla monena päivänä peräkkäin, ennätys taitaa olla seitsemän. Huomautin tästä caddiemasterille ja nyt ennakkovaraukset on varattu neljään. Mielestäni se on edelleen aika paljon nykyisessä tilanteessa, missä kierrokselle haluaa useampi pelioikeuden lunastanut pelaaja kuin kentälle mahtuu.

    Näpertelyltä kuulostaa, meillä ennätys taitaa olla yli 14 varausta 14 päivälle 👌

    Kerropa meille maantiekiitäjä, mitä VIRANOMAISTEN suositusta vastaan uhoamista on a) golfinpeluu 2 hengen ryhmissä, b) golfinpeluu 4 hengen ryhmissä c) golfinpeluu ylipäänsä, jos turvaetäisyyksiä noudatetaan, lippuja ei pidellä, haravat ovat varastossa, klubi on kiinni ja reitti kulkee autolta ykköstiille ja viimeiseltä griiniltä takaisin autolle? Jos tämä ei ole mielestäsi riittävän turvallista ja määräysten mukaista, niin mikä sitten mielestäsi on? Täydellinen ulkonaliikkumiskielto? Noudatatko itse sitä (vapaaehtoisesti, sillä sitähän viranomaiset eivät vaadi, ei edes golfliitto)?

    Minä olen ihan täysin kaikkien virallisten suositusten ja määräysten noudattamisen kannalla. Sen kannalla en ole, että jokaista nettipalstojen epidemiaeksperttien itse keksittyä ”suositusta” pitäisi myös noudattaa.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Ahneutta ilmassa

Etusivu Foorumit Yleistä Ahneutta ilmassa