23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

8 rundia päivässä

Etusivu Foorumit Yleistä 8 rundia päivässä

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Moro all, luin että täällä oli keskustelua kuinka paljon jengi on pelannut päivän aikana. Pelasin kerran kaverin Mikon kanssa 150 reikää putkeen eli 8 rundia ja 6 reikää päälle siis kävellen. Aikaa 8 kierrokseen meni 23 h ja meillä oli vielä yöllä 2 h pakollinen tauko koska satoi vettä ja oli pimeää siis ei kovin hauskaa. Kaikki kierrokset kestivät ajallisesti 2 h 15 – 2 h 30 min. Pari ekaa kierrosta satoi vettä ja sitten yöllä ropise vielä enemmän. Kenkiä oli useampi pari mukana mutta kun kaikki kastuivat ja jalkapohjat myös sen mukaiset. Tulostaso alkoi hiipua vasta 6 kierroksen jälkeen. Mietimme että kerkeisimme pelata 9 kierrosta 24 h aikana mutta seuraava keväänä meikäläinen hajotti vasemman polven sen verti pahasti joten emme enää voineet kokeilla 9 kierrosta. Tapahtuma paikka oli Espoon Ringside ja ajankohta oli juhannusaatto.

    Hullu kun pullosta tullu!

    Mun ruoto tuli kipeeks jo tuon viestin lukemisesta.

    Ja koska täällä ei huijata eikä puijata, niin kai tuo on mahtollista..

    Kävellen vai autolla?

    Nimetön

    Kävellen ja oli kyllä mainittuna stoorissa.

    täällä oli sellainen kokeilu jossa kaverit yrittivät pelata 6 kierrosta 24h 6 eri maassa. En kyllä sitten nähnyt miten siinä kävi

    Hieno homma!

    Täällä pohjosessa jos missä olis mahdollista tehdä valosana yönä kierroksia vuorokaudessa maailmanennätys (mikähän se sitten nyt onkaan…tai onko sellasta). Käddi mukaan ja pientä hölkkää vuorokausen ympäri ennätyksen valvojan tarkkaillessa.

    Ja siitä on helppo jatkaa ekan vuorokauden jälkeen toinen ennätys peräkkäisten kierrosten määrässä. Pelaa vaikka viikon putkeen, tai niin kauan kun pystyy pysymään hereillä….vai väittikö joku että rauta-seiskalla pystyy lyömään vaikka unissaan?

    Vois toinen yö putkeen olla jo ’The night of living golfers’ 🙂

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: 8 rundia päivässä

Etusivu Foorumit Yleistä 8 rundia päivässä