26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

6 kierrosta päivän aikana

Etusivu Foorumit Yleistä 6 kierrosta päivän aikana

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kuten otsikko kertoo, allekirjoittanut kokeili tällaista seikkailua. Vuonna 2004 tuli kierrettyä neljä kierrosta yhden päivän aikana ihan vain kokeilun vuoksi. Viime vuonna mietin, että pitäisikö sitä parantaa ennätystä viiteen kierrokseen – jäi kuitenkin vielä tuolloin toteuttamatta. Muutama viikko sitten (vuoden valoisimmat päivät tulossa) päähäni pälkähti jälleen ajatus tästä ’supermarathonin’ tai miksi sitä sanoisi läpiviemisestä. En osaa tarkemmin sanoa miksi tällainen hulluus (?) piti tehdä, mutta tekeväthän ihmiset hullumpiakin asioita. :) 1. Kierros (03.00 – 05.08) Saavuin autoista tyhjälle kentän parkkipaikalle hieman jälkeen kello puolikolmen. Ykköstiille kävellessäni huomasin, että kastelu on päällä, mikä hieman haittasi ensimmäistä kierrostani. Ensimmäisten neljän väylän aikana oli vielä hämärää, mutta silti varsinainen pelipallo ei hävinnyt (yksi varapallo kylläkin, mutta se oli joku Molitorin-tasoinen). Tulos 82 lyöntiä, 3 böördiä. 2. Kierros (05.15 – 07.23) Ensimmäisen kierroksen päätyttyä lähdin miltei välittömästi toiselle rundille. Nyt näkyivät jo ensimmäiset toisetkin ihmiset, kun yksi kentänhoitohenkilöistä kävi jättämässä peräkärryn kolmannen väylän greenin viereen. Kierroksen loppuhetkillä hieman vihoitellut oikeanpuolinen alaselkä herätteli pelontunteita keskeytyksestä. Tuloksellisesti tämä kierros oli paras, 79 lyöntiä (8 yli par:in) – 2 böördiä. 3. Kierros (07.49 – 09.28) Ennen seuraavalle kierrokselle lähtöä venyttelin hieman erityisesti alaselkää, joka vielä kierroksen alussa oli hieman arka, mutta muutaman pelatun väylän jälkeen se oli kunnossa. Koska edelliset kierrokset olivat menneet vain hieman päälle kahden tunnin, päätin alittaa tuon rajan tällä kierroksella ja se totisesti onnistui. Tulos 83 lyöntiä, ei lintupaisteja. 4. Kierros (11.02 – 15.31) Tämä oli ainoa kierros, jolloin minulla oli peliseuraa. Kuten ajoistakin huomaa, pidin tauon, jona aikana kävin suihkussa ja vaihdoin vaatteet. Nyt alkoi hieman jaloissakin jo tuntua, lisäksi oli aika lämmin (about 26 astetta). Tulos 87 lyöntiä, 1 pörö. 5. Kierros (16.22 – 20.25) Ennen viidettä kierrosta kävin syömässä. Tässä vaiheessa jaloissa jo pieniä hiertymiä, mutta ei mitään sellaista, joka olisi minut pysäyttänyt. Tulos 94 lyöntiä, 1 pörö) 6. Kierros (20.30 – 22.31) Edellisen kierroksen lopulla päähäni tulvi jo sellaisia ajatuksia: ’Viitsiiköhän sitä enää lähteä vetämään sitä kuudetta kiekkaa’. Koska olin aikaisemmin päättänyt, että 6 kierrosta tehdään, niin sitten myös tehtiin. Jalat kantoivat kyllä itse asiassa paremmin tällä viimeisellä kierroksella, ja nyt pääsi, kuten kolme ensimmäistäkin kierrosta, pelaamaan ilman odotteluja. Tulos 85, ei böördejä. Että sellaista, Albatrossi kiittää ja kuittaa. 😉

    Hyvin pelasit väsyneenäkin, taitaa olla kova kunto.

    Rupesin miettii, et eikö rupee hiukan jo ruvennu kyllästyttää. Mitä kenttää muuten tahkosit??

    Nimetön

    Veikkaan Lakeside Golf Vammala, par 71. Puhdas arvaus 🙂

    Ensimmäiset kolme ja viimeiset kaksi kierrosta Lakesiden Järvenranta-kentällä, 4. ja 5. kierros Pirunpellolla.

    Kyllästyttää? No ei oikeastaan.

    Korjaan, siis viimeinen kierros Järvenrannalla, ei kaksi viimeistä.

    Iso määrä! Mutta pitäähän tuo nokittaa muiden uroteoilla.

    Pelasin eilen Juhannuskisan kaverin kanssa, joka pelasi muutama vuosi sitten kaverinsa kanssa Ringsidessa 150 reikää putkeen vuorokauden aikana, kävellen tietenkin. Siis kahdeksan kierrosta ja kuusi väylää perään. Ja yöllä oli vielä satanut vettä, aika kova suoritus. Rinkun par on 73.

    Itselläni ei ole kokemusta kuin Luukin (par 70) perusmaratonista. Olihan sekin urakka kuumana päivänä. Ehkä sittenkin kovin suoritus oli sen päivän voittotulos, Keijo Jaakola latoi tauluun -20! Olikohan kierrostulokset 66-65-66-63. Itse puuduin täysin kahden kierroksen jälkeen. Söin sen lihakeiton kierrosten välissä, paha virhe. Taisi Albatrossillakin mennä viidennen kierroksen energiat ruoansulatuksen käyttöön. Ryhmässäni oli kestävyysurheilija, se söi koko päivän täysjyväleipää, jossa oli välissä hunajaa ja kalkkunaa. Sitten urheilujuomaa ja muutama fiilistelypastilli. Eikä mitään muuta. Tämä 55-v. seniori oli peleissä koko päivän.

    Huoletonta juhannusta kaikille!

    Jaakko

    Kyllähän sitä olisi tosiaan pystynyt enemmänkin kiertämään, varsinkin jos ei kentällä olisi ollut ruuhkaa. Kolmen ekan kierroksen jälkeen kello näytti vasta 9.30, joten aikaa olisi kyllä ollut.

    150 reikää on kyllä tosi kova saavutus, kuten myös tuo Jaakolan kierrokset! Luulen etten itse lähde enää omaa ennätystäni parantamaan, vaikka siihen kyllä uskoisin pystyväni. Olen tavoitteeni saavuttanut.

    Nimetön

    Hattua täytyy nostaa kuten jokainen LGV:n Järvenranta-kentän takaysiä lähes pystysuoraan ylöspäin kavunnut tietää.
    Huomenna itsellä ohjelmassa vasta kauden eka kierros Lakesidessa: Matkapojat Juhannus -kisa.

    Oho en nähny noit viestei kirjottaessani millä kentällä pelaat. No, mutta jussit.

    Albatrossi kirjoitti: (22.6.2006 21:35:11)
    Kuten otsikko kertoo, allekirjoittanut kokeili tällaista seikkailua. Vuonna 2004 tuli kierrettyä neljä kierrosta yhden päivän aikana ihan vain kokeilun vuoksi. Viime vuonna mietin, että pitäisikö sitä parantaa ennätystä viiteen kierrokseen – jäi kuitenkin vielä tuolloin toteuttamatta. Muutama viikko sitten (vuoden valoisimmat päivät tulossa) päähäni pälkähti jälleen ajatus tästä ’supermarathonin’ tai miksi sitä sanoisi läpiviemisestä. En osaa tarkemmin sanoa miksi tällainen hulluus (?) piti tehdä, mutta tekeväthän ihmiset hullumpiakin asioita. 🙂

    Hullu ku pullosta tullu.

    Mulla on selkä paketissa ja yläkerta ihan romuna jo kahden (hyvänkin) kierroksen jälkeen.

    Respect.

    JAJ

    Kannattais ottaa KL:n 2h haaste vastaan.

    Albatrossi !

    Pelaatko singulariteetissä ? HCP alle 10 ?

    t. JT

    Nimetön

    Kovia suorituksia kaikki tyynni. Omassa kastissaan kenties vaeltelee kuitenkin Paltamon Susi, Näppis. Muutama viikko sitten mies ahersi 42:ssa tunnissa kokonaista 216 reikää, koska oli edellisen viikonlopun kisassa kärsinyt olemattomasta tankkauksesta ja saanut kokoon vaivaiset 135 reikää. Rajojensa koettelemisessa on jotain viehättävää. Jos ei muuta, niin saa kerrankin pelata tarpeekseen.

    Nimetön

    Jukka-62 kirjoitti: (27.7.2006 12:59:01)
    Albatrossi !

    Pelaatko singulariteetissä ? HCP alle 10 ?

    t. JT

    Koitappa löytää monitooria tähyilemällä näppylä ’Näytä profiili’

    Taa on mun mielesta just oikeanlaista golf-hulluutta! Kokeillaan rajoja Suamen suviyossa. Mites oli Albatrossi talkin kayton laita?
    Tsemppia,
    Juho

    Ei ollut tarvetta talkin käytölle. Näppiksen lukuihin on vielä huimasti matkaa, hänen hullutuksiinsa en ainakaan lähitulevaisuudessa lähde.

    JAJ – mikä KL:n 2h haaste?

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: 6 kierrosta päivän aikana

Etusivu Foorumit Yleistä 6 kierrosta päivän aikana