Aihe: 4:n golfohjelma draivi - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

4:n golfohjelma draivi

Etusivu Foorumit Yleistä 4:n golfohjelma draivi

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190746 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mitään ohjelmaahan ei tietysti ole pakko katsoa, mutta kun tästäkin lajista on ees yksi ohjelma saatu, niin tämä puolituntia ohjelmaaikaa haaskattu voisi sanoa uskomattoman tehokkaasti. Joka jakson teemana oleva kotimaan kenttäesittely joka voisi olla ihan mielenkiintoinen kestää n.30 sek. Tämän jälkeen kerrotaan pariin kolmeen kertaan jokin arvonta ja esitellään palkinnot myös useampaan kertaan saman lähetyksen aikana. Golfvinkissä nämä pari opettajaa neuvoo sinänsä ihan päteviä neuvoja, mutta usein ilman mitään mallisuoritusta/kuvaa ei näistä opetuksista ole. Sitten jokin seikkailusankari kertoo omasta viidenvuoden takaisesta holarista, kun palloa etsittin metsästä ja vesiesteestä ja se löytyikin reiästä. Hooh. Ja muuta yhtä hutaisemalla tehtyä ohjelman täytettä. Jos ohjelman laatu on rahasta kiinni, niin jättää vaikka väliin sitten nämä eteläeuroopan 15 sek kenttäesittelyt . Toisaalta pitäähän kuvausryhmän päästä eurokenttiä kiertämään… Tuokaa nessuja, itketään yhdessä.

  #523280 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mitäpä tuohon enään lisäämään, samaa mieltä ollaan. Muutaman kerran olen ohjelman katsonut mutta ei se kiinnosta.

  #523281 Ilmoita asiaton viesti

  Täysin samaa mieltä minäkin. Kummalta lisäksi tuntuu (suorastaan raivostuttavalta), että British Openia näytetään esim lauantaiyönä vain klo 00.20 alkava 1,5 tunnin pätkä. Luulisi golfin harrastajia jo olevan riittävästi, että tämmöiselle arvokisalle annettaisiin enemmän aikaa. Kuinka paljon kaiken maailman kuula- ja keihäskarnevaaleille loppujen lopuksi riittää katsojia?

  #523282 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  Aivan samaa mieltä draivin suhteen, siinä kerrataan samoja asioita useaan kertaan (kenttäranking, palkinnot jne.) Pienellä panostuksella siitä saisi oivan ohjelman….

  Mitä tulee Openin televisiointiin, niin on aika outoa, että lauantaille ei ole löytynyt asiallisempaa lähetysaikaa, kun kerrankin olisi mahdollisuus katsoa Golfia joka pelataan lähes samalla aikavyöhykkeellä.

  #523283 Ilmoita asiaton viesti

  Minä lähetin palautetta Matti Evelle, siitä että kotimaan kenttäarvostelut painottuvat selvästi pääkaunkiseudulle. Pari kenttä arvostellaan/esitellään muualta Suomesta ja muut kentät ovat 80 kilometrin säteellä Helsingistä.

  Selitys on jotakuinkin, että Suomi on niin pitkien välimatkojen maa ja tuotantokustannukset pla pla plaa… Kuitenkin eurokentille näitä tuotantokustannuseuroja riittää tuhlattavaksi.

  #523284 Ilmoita asiaton viesti

  *Niisk* Kyllä itkettää. =( Toivottavasti kansan syvät rivit eivät meitä golffareita arvioi Draivin tapaisen mössön perusteella. Ottakaa se koko sarja ruudusta pois tai vaihtakaa ainakin tekijätiimi.

  Tai jos nuo ovat liian radikaaleja lääkkeitä niin tässä pari vinkkiä, millä siitä ehkä saisi katsottavamman pläjäyksen:

  – Kenttäesittelyihin KRIITTISYYTTÄ ja enemmän yksityiskohtia. Mokoman positiivisen hymistelyn katsominen oksettaa. Pistäkää vaikka täältä palstalta vieraspelaaja (tai joku muu, jota ei pelota sanoa niinkuin asia on) kiertämään kenttä ja kirjoittamaan selostus sen hyvistä ja huonoista puolista. Kuvaa väyliltä!

  – Eurokenttäesittelyt pois, tai skaalaa pitää ainakin laajentaa. Euroopassa on liian paljon kenttiä jotta yksittäisten kenttien arvostelusta olisi yhtään mitään hyötyä satunnaiselle golfturistille.

  – Julkkishaastattelut pois. Ketään ei kiinnosta katsoa televisiosta miten 3 kierrosta kesässä pelaava entinen poliitikko tms kertoo kiehtovimmista duffeistaan ja lyö swingillä, joka on notkea kuin pala kakkosnelosta.

  – Lisää suomalaista kilpagolfia.

  – Lisää henkilökuvia suomalaisista kilpapelaajista.

  – Välineuutisia, -arvosteluja ja -testejä. Objektiivisesti, kiitos.

  – Golfproiden opetettavaksi esimerkkigolffareita joiden swingissä on joku tyypillinen vika jota sitten aletaan poistaa.

  – Typerät kilpailujen palkinnot pois. Ohjelma-ajan haaskausta. (Lisäksi siinä epätodennäköisessä tapauksessa että joku sen holarin kisassa tekee, hänen pitäisi saada se urheiluauto omaksi. 2 viikon käyttöoikeus on lähinnä vitsi ja osoittaa ettei sponsorilla ole _yhtään_ *******a.)

  – Holaritarinat pois. Kuinka paljon yhdestä lyönnistä oikeasti voi repiä juttua?

  Tässä alkua. Tietenkin kaikkihan on loppukädessä kiinni rahasta, niinkuin Matti Eve itsekin oli tunnustanut. Mutta oikeasti, jollei Draivin tuotantoon saada lisää resursseja niin kannattaa unohtaa koko juttu.

  #523285 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  En ole draivia muutamaan vuoteen katsonut eikä näiden kommenttien perusteella kannata aloittaa vieläkään. Joo – mutta muistaako joku sen maikkarin golf-ohjelman vuosia sitten – voi v…u mitä jööttiä. Ei se kyllä kauan pyörinytkään. Onko kukaan nähnyt ikinä hyvää golf-ohjelmaa, jos ei kisoja otetaan lukuun? Formaattia voisi ehdottaa vaikka neloselle.

  #523286 Ilmoita asiaton viesti

  Täysin samaa mieltä aikaisempien kirjoitusten kanssa. Uskomatonta palapelin pikakelausta koko homma. Yhteenkään aiheeseen ei ehditä kuin raapaista ja taas mennään. Tuopilla oli paljon hyviä aihioita joita voisi kehittää mutta pelkään, että ohjelman tekijät mahduttaisivat ne kaikki yhdellä kertaa samaan jaksoon.

  Kenttä ranking on lähinnä vitsi. Mielestäni Annila on aivan käypänen kenttä vaikkakin lyhyehkö. Mutta, että Suomen paras – Blaaah.

  Toivottavasti pelaajien määrän lisääntyminen innoittaa myös mainostajat mukaan, jotta tuotannon tason nostamiseen olisi tulevaisuudessa varaa.

  Hyviä pelejä kuitenkin kaikille.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä 4:n golfohjelma draivi