27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

315 metriä lipulle

Etusivu Foorumit Yleistä 315 metriä lipulle

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Matkaa 315 metriä lipulle. Lippu keskellä isoa griiniä suoraan edessä. väylän leveys koko matkan noin 80 metriä. Kuvitteellinen joki menee väylän suuntaisesti molemmilla puolilla koko matkan, joten kaikki Outit menisivät armotta veteen. Maasto tasaista. Tuulta ei lainkaan. Millä mailalla tekisit avauksen ja miten pelaisit tämän (virtuaali) reiän, siis näin teoriatasolla?

  DRIVE!

  Nappiosuman jälkeen saattaisi pallo olla n. 100 metrin lätkällä, jolloin lähestyminen olisi GW tai PW.

  Huonon lyönnin jälkeen? Jos pallo löytyy vielä lyötävästä paikasta saattaa joutua kaivamaan rautaviitosta tai jopa -nelost bägistä.

  Huonoimmillaan lyödään vielä toinen ja kolmaskin draivi.

  Nimetön

  Väylä on kyllä tarpeeksi leveä, joten draiveria peliin vaan ja draivin jälkeen sandi. Mitäs väliä tuolla vedellä muuten on, jos siellä on outti.

  Nimetön

  Puukolmosella avaus 190 metrin päähän. Matkaa jäisi vielä 125 metriä. Kakkoslyönti, rauta9/PW käteen ja sillä griinille. Loput putterilla.

  Tulos= 3 tai 4 lyöntiä.

  No sillä vedellä on ainoastaan se merkitys, että se KALLIS pallo voi kokonaan kadota ;o)

  Joopa – ei muuta kuin draivi ja kaunis lähestyminen vajaasta satasesta (jos tänään oli se päivä kun draivit napsahtaa – jos ei ollut niin avaus rauta nelosella ja jatketaan rauta kutosella sen jälkeen…)

  i3, PW ja putti

  Naama irvistykselle ja täysillä riuhtastu draivi alkuun. Ja ku matkaa on yhä 314m lipulle, ni sit varmaan puu5 seuraavaks… outtihuukin jälkeen yhä 314m jäljellä. Varmaan rauta6 käteen ja vihdoinkin väylälle, vaikkain vain 100m edetty koska duffas. Ilmeisesti se rauta6 jatkaa ja vihdoinki kunnon lyönti. Sit enää vajaa 60m matkaa ja kuudes lyönti sandilla. Se menee jo forelle, josta kolme puttia. Tasan 9 lyöntiä!

  Raivorilla vaan niin perkuleesti ja sitten putteri tai wedge! Vettä sivulla? Mitä? No sitten droppi ja rautaa. Ja sitten muutaman lyönnin jälkeen putteri.

  Ja kaks puttia.

  Nimetön

  Spooni ja rauta ysi tai kasi, riippuen avauksen laadusta.

  Jos haluan pelata varmanpäälle niin rauta3 ja rauta kasi/ysi greenin eteen tai etuosaan. Siitä sitten chippi ja putti niin taas on par pelastettu =)

  Varmaan pitäsi lyödä täysi driveri tähän avaukseen.

  Pitää toivoa että greenin takana olisi puita, josta pallo kimpoaisi takaisin päin greenille. Jos ei puita ole, niin sitten greenin takaa lyödään kevyt satametrinen wedge greenille.

  Tämä on helppo pala…mutta mitä tekisitte, jos kyseessä olisikin 570 metrinen par-5 väylä?

  Alkuun olisi noin 300 metriä vedenylitystä ja sen jälkeen suota 100 metriä ennen väylää. Greeni on täysin veden ympäröimä, n. 4 metriä pitkä ja 20 metriä leveä. Lippu aivan toisessa päässä. Eikä olisi edes venettä käytettävissä. Niin, mitä tekisitte?

  Lähtisin kaikkien muiden tapaan jollekin toiselle kentälle!

  Tjaah… hybristä tai sitten spuunia avaukseen… heetkinen! Eipä tietenkään, laskin leikkiä eli Maila Jr. kouraan – bojojojojojojojoinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnng! Draivi kaartaa oikeanpuoleisen ojan yllä ja kiertyy komeasti… vasemmalle veteen =D

  Näin meillä ministeripiireissä.

  Nimetön

  Löisin tietenkin PW:llä suoraan reikään, pientä droota hyväksi käyttäen. Siirtyisin seuraavalle rei´älle odottamaan kun Caddie kävisi hakemassa palloni kupista

  Vilkaisisin väyläkarttaa uudestaan enkä ehkä yrittäisi sittenkään lyödä viitosen tiiboxista suoraan seiskan griinille.

  Herätyskello!

  Teoriassa: Avaus PuMulla (ent. The Maila) lipun suunnassa 50m vajaaks. Wetkellä joko suoraan kippoon tai ainakin huulille.

  Oikeesti: Avaus raivolla kainaloon–>plumps! Neljäs soketti–>plumps! Vielä olis matkaa n. 110m, joten r8:lla kuudes hiukan kernin yli. Chippi jäis justiin ikävästi pariin metriin lipusta–>2 puttia.

  Helppoohan tämä.

  spooni ja bitcheri kun ei nuo vajaat wedget oikeen tahdo luonnistua.. toivon mukaan alle 3 puttia

  Avaus rauta5, jatkoon rauta8 tai 9, ei tää voi olla näin vaikeeta.

  ts

  Jos väyän leveys olisi semmonen 40m niin pistäisi jo harkitsemaan, mutta tuon levyiseen tilaan ei kyllä jää muuta vaihtoehtoa kuin laakista perille. 270 metriähän riittää jo griinin kanttiin ja nappilyönti perille asti. Aika paha Parkolkki kumminkin 🙂

  Väylä kuvauksesta tuli Yyterin 6. väylä (pituus tosin 345m) mieleen ja yksi onnistuneimmista viime kesän väylistä.

  Avaus driverilla vasten aurinkoa ja pienoiseen vastatuuleen. Tuntui hyvältä – pallo katosi aurinkoon, mutta löytyi keskeltä väylää noin 200 metrin päästä (alle alakvartaalin GPssä).

  Siitäpä sitten kohti lippua vastaan kallistetulla griinillä puu5llä (ei taidot riitä pitkille raudoille). Hyvin lähti, nyt saa jo kiksejä…

  Pallo löytyy lipuntasalta muutama sentti foren puolelta noin neljä metriä kupista. Breikkaavalla putilla pallo kauniisti kaartaen kuppiin ja tuntuu kuin, että helkkari tämähän sujuu!!! – kolme hyvää lyöntiä peräkkäin… ja niinhän pelasi kierroksensa lähes sadasta lyönnistä huolimatta onnellisesti loppuun.

  Tämä tarina on tosi.

  nimimerkillä: satunnainen bongari

  Lue lisää: Yyterin kutonen

  Hyvä rento draivi 250m ja siitä sitten kikkaillaan 2/3 wedgellä lipulle.kikkailu ei oikeasti ole vaikeaa,vaatii vähän pallosilmää ja pitchitreeniä.suosittelen.aina ei tarvii lyödä sitä 30m korkuista lobbia,joka on kohtuu riskialtis.lukekaa mickelsonin juttu golflehdestä.

  Rento puolisvingi putterilla.

  Niin, lähinnä mietin, tarvitaanko 1 vai kaksi puttia…hmm

  Virtuaaligolf keskustelupalstoilla on helppo laji (ja halpa). Joskus sitä itseltäkin lähtee ’Jopo’ käsistä haaveillessa….mutta nyt nukkumaan.

  Nimetön

  Otan Si3 380cc:ni(varsi Fujikura Vista Tour S 44.5′) ja n.270m avauksen jälkeen(löytyy väylältä) kassista vokey L-wedu jolla sneppaan lipulle,siitä n.10ft birdieputt ineen.Homma koko ajan täysin kontrollissa.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
Vastaa aiheeseen: 315 metriä lipulle

Etusivu Foorumit Yleistä 315 metriä lipulle