16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

106:s U.S. Open Webcast (USGA)

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu 106:s U.S. Open Webcast (USGA)

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • 106:s U.S. Open Winged Foot West Course Webcast (USGA) linkki Windows Media Playerille URL: mms://us-eu-st13g1.att-idns.net/3812_5944_01.asf
 Golftereveisin Kimmo K.K.

    tmv

    Kimmo K. Kolari kirjoitti: (15.6.2006 21:47:48)
    106:s U.S. Open Winged Foot West Course Webcast (USGA) linkki Windows Media Playerille

    URL: mms://us-eu-st13g1.att-idns.net/3812_5944_01.asf

    Golftereveisin Kimmo K.K.

    ISO KIITOS linkistä!

    Kyllähän tuota katselee ja kuuntelee vaikka iltapäivästä selostuksesa olikin tauko ilmeisesti teknisten ongelmien takia. Leaderboardista päätelleen taitavat pojat pelata melko varovasti eikä tuo helppo kenttä olekaan. Olikos se 10. vai 6. reikä missä avauksen alastulokohdassa väylä on vain 22 jaardia leveä?

    ’Suomalaisväriäkin’ mukana Openissa.

    John Koskinen

    Korjattu linkki:

    John Koskinen

    WebCast ei skulaa. Damn!

    Apex Edge kirjoitti: (16.6.2006 15:50:26)
    WebCast ei skulaa. Damn!

    Kyllä skulaa, olitkohan vaan liian aikaisessa? Täältä pääsin katsomaan WebCast ja valitsemaan kumpaa soitinta haluan käyttää.

    Tattis Bunkkerimyyrä! Ei toi ylempi toimi vieläkään mutta toi sun antama toimii loud and clear.

    Tiikerillä on pahempia vaikeuksia kuin koskaan selvitä cutista, tänäänkin jo 2 tuplaa ja sijoitus T124. Saas nähdä tuleeko historiaa ja 1. missattu major-cut prona vai lähteekö kiri jälleen kerran liikkeelle?

    Apex Edge kirjoitti: (16.6.2006 16:57:32)
    Tattis Bunkkerimyyrä! Ei toi ylempi toimi vieläkään mutta toi sun antama toimii loud and clear.

    U.S. Openin live sivulla linkeistä Windowsin Mediaplayer ei näytä toimivan. Onneksi RealPlayer linkki toimii.

    Golfterveisin,
    Kimmo K.K.

    tmv

    Punainen Paroni kirjoitti: (16.6.2006 17:20:03)
    Tiikerillä on pahempia vaikeuksia kuin koskaan selvitä cutista, tänäänkin jo 2 tuplaa ja sijoitus T124. Saas nähdä tuleeko historiaa ja 1. missattu major-cut prona vai lähteekö kiri jälleen kerran liikkeelle?

    Nyt näyttää jo melkein mahdottomalta. 13 pelatun jälkeen tilanteessa +10 ja sijoitus T106.

    Kyllä se media player toimii. Kannattaa kattoo ie:llä sitä 🙂 Tosin itse on yhessä ohjelmassa pyörimässä se niin voi vähän muutella kuvan kokoa etc.

    Gw

    Tiger teki jälleen historiaa

    ikävä kyllä tais missaa cutin.
    ennustettu raja on +10 ja tiger +12 pelattuaan 76-76

    iha perseestä

    tmv

    Näin se menee, valitettavasti. On muuten TODELLA vaikeaksi viritetty Winged Foot tälle vuodelle. Par4:t ovat yhtä tuskaa.

    Webcast hyytyi realplayerillakin kuin seinään. Ei toimi Media Playerillakaan. Tiputtiko ne jotain ip-osoitteita lähetyksestä ulos vai mitähän siellä tapahtui?

    Woods’in Tuigerilla tekee tiukkaa jatkoon pääsyn kanssa. Kaksi kierrosta pelattu täyteen ja 12 lyöntiä yli. Jos ei iltapäivän ryhmät tyystin epäonnistu, niin Tikrulta jäi cut’tiraja saavuttamatta. Näinhän siinä helposti käy, kun kenttää ei leikata väyläpituuteen 200 metrin leveydeltä väylien ympäriltä. Nyt pitää osua väylille, ei riitä että huiskaistaan hampaat irvessä niin pitkälle kuin suinkin saa pallonsa lentämään.

    Todelliset osaajat pärjäävät kapeillakin väylillä.

    Koskisen Jonnin pitää myös saada pallo pysymään lyhyeksi leikatulla. Jos pelaa tänään par’iin tai yksi yli, niin pääsee ehkä jatkoon.

    Muuten veikkaan että seuraavaan isompaan kisaan kenttä leikataan taas lyhyeksi kaikkialta väylien reunoilta ja greenien ympäriltä. Pitäähän nyt Tigerin päästä jatkoon.

    Teknisiä ongelmia WebCast-lähetyksessä, näin luki kun äsken yritin RealPlayerillä katsoa.

    Todella yllättää Tigerin cutin missaus, toki en häntä olisi veikannutkaan kärkikahinoihin viime aikaisten tapahtumien johdosta. Olisi kiva tietää millaisia kertoimia Tigerin putoamiselle vedonvälittäjät ovat laittaneet.

    Mitä mahtaa Tilander-Arkkola parivaljakko kertoa Koskisen Jonnista? :))

    tmv

    Jylan kirjoitti: (16.6.2006 21:39:22)
    Muuten veikkaan että seuraavaan isompaan kisaan kenttä leikataan taas lyhyeksi kaikkialta väylien reunoilta ja greenien ympäriltä. Pitäähän nyt Tigerin päästä jatkoon.

    Eiköhän tuon Tiikerin putoamisen syynä ole nimenomaan tauko, ei taidon puute. Noilla näytöillä en voi oikein edes ymmärtää kuinka voi epäillä Tiikerin mahdollisuuksien johtuvan taidon/tarkkuuden puutteesta.

    Jos ei moni olisi uskonut Tigerin tippumiseen, niin vielä harvempi varmaan olisi uskonut David Duvalin selviävän cutista. Duval tällä hetkellä +5:ssä kahdeksan pelatun reiän jälkeen ja sijalla T21!

    Tuskin kukaan olisi uskonut, että kahden kerroksen jälkeen David Duvalilla on kisan paras kierrostulos… samaa kerrointa varmaan olisi tarjottu kuin Tigerin putoamiselle. Hyvä David!

    ps kiva katsoa myös Montyn peliä, vanhakin pärjää tarkkuudella ja maltilla

    [Valitus]

    Mickelson, joka on tietenkin yksi kovimmista pelaajista tällä hetkellä, ei ole koskaan kuulunut omien suosikkien joukkoon. Toisaalta en kyllä miestä millään tavalla vihaakaan. Viime aikoina on kuitenkin Mickelsonista on tullut entistä enemmän vastenmielisempi. Ja vaikka miehen ilme on omasta mielestäni aina jotenkin omahyväinen, niin silti suurin syy tähän vastenmielisyyteen on se kaljaa lipittävä ’white trash’ -osasto, joka Mickelsonin perässä aina kulkee.

    Joskus pidin sitä ihan hauskana asiana, että joku kiljaisi 580 metrisen par5:n tiiboksissa ’get in the hole’ -huudon heti lyönnin jälkeen. Nykyään tämä samainen asia tapahtuu jokaisen Mickelsonin lyönnin jälkeen, joten se hauskuus, joka huudossa joskus oli, on yllättäen kadonnut. Olenko ainoa henkilö, jota asia on viime aikoina ruvennut nyppimään?? Vai onko mulla itselläni v***tusaste jotenkin erikoisen alhaalla??

    [/Valitus]

    Marde kirjoitti: (18.6.2006 11:57:27)
    [Valitus]

    Olenko ainoa henkilö, jota asia on viime aikoina ruvennut nyppimään?? Vai onko mulla itselläni v***tusaste jotenkin erikoisen alhaalla??

    [/Valitus]

    Et ole, varsin samanlaiset ovat omat aatokseni. Alunperin pidin Philiä suht symppiksenä kaverina, mutta en minään suosikkina. Nyt ovat pisteet ja sympatiat kuitenkin pudonneet, ei niinkään Philin itsensä takia vaan pitkälti juuri tuon möykkäävän kannattajalauman takia. Sinänsä siis hyvä, että Phil ei voittanut (saati sitten Tiger), mutta kyllä se oli surullista katsoa, kuinka Montyn unelma romuttui viimeisellä reiällä – sama koskee Padraigin suoritusta. Ehkä ensi kuussa lopulta onnaa ja joku pitkän linjan eurooppalainen pelimies nappaa ansaitsemansa suurvoiton.

    Nimetön

    Itse olen saanut tuosta mickelsonista erittäin positiivisen kuvan. Toki täytyy myöntää, että ne ’fanipojat’, (eli keskimäärin 50% yleisöstä) jotka kulkevat mickelsonin perässä väylältä toiselle, pistävät vatuttamaan, mutta luulenpa, että juuri mickelsonin erittäin ’tavallinen’ ja rehellinen olemus herättää sympatiaa. Ei päällepäin uskoisi, että mies on voittanut tuplasti mastersit ja hallitsee pga-touria atm. Oikeastaan ensimmäistä kertaa näin mickelsonin naamalla turhautumisen ja epäonnistumisen vakavuutta tuolloin openin ratkaisurei’illä, tosin siinä tilanteessa monelta muultakin pelaajalta olisi luisunut jokerinaama/hymy. Kannattaa muuten lueskella mickelsonin kirja, joka kertoo ensimmäisen masters-voiton sunnuntaipäivästä.. kirjassa siis elämänkerta yhdistettynä, mielestäni onnistuneesti sunnuntain tapahtumiin. Suosittelen!

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: 106:s U.S. Open Webcast (USGA)

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu 106:s U.S. Open Webcast (USGA)