23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

1.väylän kirous

Etusivu Foorumit Yleistä 1.väylän kirous

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kun lähtee pelaamaan, ajattelee, että pelaanpas nyt vain hyvän kierroksen omaan tasoitukseeni. Kun tiiausaika koittaa ja aloitat 1.väylän, par 4, lyöt kaksi avausta outtiin ja korttiin merkataan loppujen lopuksi 10… Ja sitten v***ttaa. Siinä vaiheessa ajattelee, että lopetanpa nyt kierrokseni tähän, kun ei tästä kuitenkaan mitään enää tule. 1.väylän kirous koittaa heti, eikä enää huvita pelata. Pitäisi vain pystyä sulkemaan kaikki muut ajatukset ennen ensimmäistä reikää, jotta ei tulisi tällaista fiilistä. Sitten siitä loppu kierroksestakin tulisi mukava. Nimimerkillä moneen kertaan todennut…

    Nimetön

    et vaan osaa…

    Että semmosta. Mutta jos jotakin neuvoa kaipaat, niin ehdotan noin kovaan vilutukseen lämmittelyä rangella.

    Sullahan on ajatukset tosiaan hukassa jo heti ekalla tiillä. Toki tunnustan, että joskus 15 vuotta sitten kun itsekin olin pelaillut vasta muutaman oli samanlaisia aloittelijamaisia ajatuksia mielessä. Toi menee siihen samaan sarjaan, että epäonnistuneen lyönnin aiheuttama menetys täytyy saada seuraavalla lyönnillä takaisin, jotta pysyy tulostavoitteessa jonka on asettanut itselleen ennen peliä.

    Jos sitä tulosta haluaa enempi tehdä, niin kannattaa keskittyä ainoastaan suunnittelemaan sitä seuraavaa lyöntiä ja sitäkin suhteutettuna omiin kykyihin eikä unelmiin. Suosittelen siis tavoittelemaan ainoastaan onnistuneita lyöntejä hyvän kokonaistuloksen sijasta. Niillä lyönneillä tahtoo olla jonkinlainen korrelaatio myös siihen lopputulokseen.

    Tuloksen näkee kortista helpommin kierroksen jälkeen kuin ennen sitä.

    Nimetön

    Miten 2.9 hadarilla pelaava voi vetaa alotuksessa kaks auttiin ja kympin korttiin??

    Noista ekan reijan peloista muuten paasee parhaiten (kokemuksenkin kautta toki) silla, etta lahtee sinne kentalle hymyssa suin nauttimaan pelista ja paivasta. Lisaksi rento jubailu pelikaverien kesken auttaa hyvaan fiilikseen. Sitten vaan tii-boxiin, pallo tiille, syva henkays, stanssi ja katse pallossa. Ei tossa nyt mitaan maagista ole 😉

    Hyvä pointti todellakin hairy. nimimerkki rauta-7 todellakin joskus aiemmin ilmoitti pelaavansa tasoituksella 2,9, joten pelivuosia pitäisi olla takana jo useita, ja toisekseen sen verran taitoa, ettei mitään kympin kirousta pitäisi todellakaan olla.

    Taitaa poika kusettaa meitä ton tasurinsa kanssa.

    Oma hcp pyörinyt viime vuodet välillä 3,4 – 4,4 eikä mulla todellakaan ole tuollaisia ongelmia.

    Ja rauta-7:n pitäisi olla vielä kovempi peluri…Tuollainen ajatusmaailma ei ole pelimiehen ajatusmaailma, vaan pikemminkin aloittelijan.

    Nimetön

    Mulle silla ei ole niin valia, mika kenenkin tasotus on (tuskin taalla ketaan hirveesti kiinnostaa mika kunkin tasotus on. tuskin kukaan edes muistaa toistemme tasotuksia?). Se ei mun pelia ja harrastusta (ja toivottavati joskus viela duunia) hairitse eika siihen vaikuta.

    Siina on vain se, etta kun taalla jubaillaan keskenamme, niin linjattomuudet ja miksei provotkin vaikuttavat kylla siihen, etta naiden herrojen(/rouvien) juttuihin tulee sitten suhtauduttua vahan niin ja nain sen jalkeen…

    Ihan vaan viihtyvyyden kannalta siis 😉

    – Tänä vuonna Mikolla ja mulla ei oo peli sujunut aivan odotusten mukaisesti 😀 – Viime vuonna pääsin hyvään vauhtiin, mutta tänä vuonna on menty tuloksellisesti vuoristorataa, kovin syvälläkin käyden. Ehkä kerran olen pelannut tasoitukseeni. Olen huomannut (ja nyt jo hyväksynyt) että odotan itseltäni liikaa, mikä johtaa siihen että varsinkin kauden puoliväliin asti koin turhautumista jo muutaman ekan väylän jälkeen, kun havaitsin ettei tästä taaskaan tuu mitään.

    Sittemmin opettelin uudestaan nauttimaan itse pelistä, ja hyväksyin (no, ainakin huijasin itseni uskomaan niin) etten nyt osaa enempää, ja että välillä on otettava askel taakse että pääse kaksi eteen.

    Turhaan ei sanota että jos peli tökkii, ota rauta-8 käteen ja lyö pari rundia pelkästään sillä – silloin valkenee aika monta asiaa…

    On muuten aika itsetuntoa kohottavaa! Ja sitähän siinä ykkösellä vain vaaditaan.

    Ja parastahan golfissa on se että muillakin menee huonosti 😉

    Kirouksen varmistan yleensä ajamalla klubille reilua ylinopeutta, soittamalla caddiemasterille; ’olen hieman myöhässä enkä ehdi ilmoittautumaan vaan menen suoraan 1-teelle’, sidon ykköstiillä kengännauhat avattattuani ensimmäisen kammoslicen outiin ja toisen surkean kynttilän punaisen teen yli…shaking all over!

    Rod

    Avaa putterilla ja lyö toinenkin lyönti putterilla niin saat varmasti ainakin 6

    tasoitukseni ON 2,9

    en tarkoiittanut että minulle olisi sattunut JUURI tuo (kaksi outtiin, 10 korttiin), se oli vain esimerkki. olen tietenkin lyönyt yhden outtiin ja 8 korttiin, mutten kahta outtia ja 10.

    ja en myöskään tarkoittanut että tämä kyseinen asia olisi tapahtunut JUURI silloin kun minulla on tasoitus 2,9. tuo kyseinen seikka tapahtui muutaman kerran, hieman yli kaksi vuotta sitten huhtikuussa, jolloin tasoitukseni oli noin 15.

    silloin, alkukesästä, kun lyönti vielä hieman harhaili, löin tosiaan, muutamaankin otteeseen, yhden outtiin ja 8 korttiin.

    Onko asia ok hairy&COCK???

    Varmaan on jo ymmärrettävää, että lyö outtiin ja 8 korttiin händärillä 15, alkukesästä???

    Kiitos vielä kaikille kommetteja antaneille!!!

    Missasit pointin. Harvemmin näkee, että kukaan tuolla tasolla pelaava edes pohtisi moisia jonninjoutavia. Mainitsemasi kaltainen v****tus on – kuten hemmot tuolla aiemmin totesivat – juuri aloitteleville sankareille tyypillistä. Odotukset ovat taivaissa (’kesän aikana singeliksi’) ja käsitykset omista kyvyistä vielä korkeammalla. En ole koskaan tavannut alle 5:n händärillä pelaavaa, jolla ei olisi jokseenkin realistista käsitystä pelin luonteesta ja edellyttämästä nöyryydestä. Siinä mielessä tuo ’voi-v***u-kaikki-menee-pieleen-mä-meen-kotiin’-asenne on vähintäänkin epäilyttävä.

    Toisaalta, ei että sillä olisi hevon vertaa väliä… Kukin taplaa tyylillään…

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: 1.väylän kirous

Etusivu Foorumit Yleistä 1.väylän kirous