11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Woodsin kausi alkaa Abu Dhabissa

Tiger Woods pelaa tammikuussa Abu Dhabin ja San Diegon turnaukset. © Getty Images

Golfin megatähti Tiger Woodsin kauden avauksen ajankohta on aina lajista kiinnostuneen yleisön suuri mielenkiinnon kohde. Asiaan saatiin tällä viikolla vahvistusta, kun Woodsin leiristä kerrottiin pelaajan aloittavan tulevan kautensa HSBC Championshipissä. Tammikuun 17.-20. pelattava Abu Dhabin turnaus on kauden 2013 neljäs kisa Euroopan kiertueen kalenterissa.

Samalla kerrottiin, että Woods pelaa kauden avauskilpailunsa PGA Tourilla heti seuraavalla viikolla San Diegossa. Farmers Insurance Open pelataan samalla Torrey Pinesin kentällä, missä Tiger voitti toistaiseksi viimeisen major-turnauksensa vuonna 2008.

Woods on osoittanut viihtyvänsä Torrey Pinesilla hyvin; hän on voittanut kuuluisalla kentällä kuusi turnausta. Näistä neljä tuli peräkkäin vuosina 2005-2008. Farmers Insurance Open tunnettiin aiemmin Buick Invitationalin nimellä.

Woods osallistuu San Diegon kisaan vasta toisen kerran sen jälkeen, kun hän löi Rocco Mediaten US Openin uusinnassa neljä vuotta sitten. Hän sijoittui vuonna 2011 pelatussa kisassa sijalle 44. Tiger sivuutti Farmersin viime tammikuussa, Abu Dhabin turnauksen vuoksi. HSBC Championship pelataan ensi vuonna viikkoa aiemmin kuin kaudella 2012.

Woods pelaa seuraavan kerran kilpagolfia tulevalla viikolla Kaliforniassa. World Challenge on 18 pelaajan kutsukilpailu, jonka voittoa Tiger myös puolustaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje