11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tervetuloa Golfpisteen uudistuneille sivuille!

Uuden, ainutlaatuisen kenttäoppaan avulla löydät paremmin toiveittesi kentät. (Kuva Espoon Golfseura)

Uuden, ainutlaatuisen kenttäoppaan avulla löydät paremmin toiveittesi kentät. (Kuva Espoon Golfseura)

Uutuutena Golfpisteen sivuilla on upea kenttäopas, joka varmasti lisää pelaajien mielenkiintoa omaa javieraita kenttiä kohtaan. Tutustu uuteen tarjontaamme, tavoitteemme on, että viihdyt Golfpisteessä, joka on ollut Suomen johtava golfportaali jo vuodesta 1997.

Visuaalisuuden parantaminen, sivuston helppokäyttöisyys ja monipuolisempi, laaja-alaisesti kiinnostava sisältö. Näihin kiteytyivät tavoitteemme, kun Golfpisteen uudistaminen käynnistettiin. Matkan varrella suunnitelmat ovat tarkentuneet, uusia tuotteita ja sovellutuksia on tullut mukaan. Kun nyt avaamme sivuston, uskomme vahvasti sen vastaavan paremmin lukijoittemme tarpeisiin kuin aiempi versio. Koko organisaatio on tehnyt valtavan työn muutosprosessissa, joka edelleen jatkuu. Talven ja kevään aikana tulossa on vielä lukuisia sovellutuksia, jotka parantavat oleellisesti kokonaisuutta.

Näkyvin uudistus on uutisten ja artikkelien kategorisointi sekä se, että juttuja voi kommentoida ja jakaa sosiaalisiin medioihin sekä ystäville. Myös ylänurkan kysymyksen kommentointimahdollisuus luo varmasti uudenlaista interaktiivisuutta toimituksen ja lukijoiden välille.

Golfpisteen uutissisällössä painotetaan entistä enemmän kotimaan tapahtumiin, kenttiin, harrastusmahdollisuuksiin, ihmisiin ja ilmiöihin. Kaikissa näissä on kommentointimahdollisuus, käytännössä toinen keskustelupalsta.

Löydä suosikkisi alaosioista

Kilpagolfissa siirrymme myös uuteen aikakauteen, sille on jatkossa oma osionsa, jossa uutisia on luettavissa kiertuekohtaisesti. Löydät samalla katselmuksella tehokkaasti juuri sitä tietoa, jota etsit. Suosituksi sivuksi nousee varmasti maailman huippupelaajien Twitter-feedit, joita seuraamalla pysyt ajan tasalla siitä, mitä heidän elämässään tapahtuu vapaa-ajalla.

Matkaosiosta löydät ajankohtaisten artikkelien lisäksi mm. matkanjärjestäjien matkapaketit, keskustelut, golfin maaoppaat, sekä kenttäarviot, joita voit itsekin olla tuottamassa.

Opetusosion tarjonta perustuu maailman parhaiden valmentajien ja pelaajien vinkkeihin sekä videoklippeihin. Jotta löytäisit kotimaasta sopivan yhteistyökumppanin, olemme PGA:n kanssa avanneet pro ja kurssihaun.

Aloittelijan opas antaa pelin pariin tulevalle rautaisannoksen siitä, miten lajiin pääsee sisään.

Blogit-sivulta löydät linkit sekä Kaisa Ruuttilan että Mikko Ilosen blogeihin.(Kuvat Pasi Kokko)

Blogisteina Ilonen, Korhonen, Ruuttila, Tilander

Golfpisteessä kokoontuvat suosituimmat golfblogistit. Suomen golfin ”grand old man” Lassi Tilander ihastuttaa ja vihastuttaa kirjoituksillaan. Euroopan kiertueiden pelaajat Mikko Ilonen, Mikko Korhonen ja Kaisa Ruuttila avautuvat blogeissaan siitä, millaista on huippupelaajan arki ja juhla. Lisääkin tunnettuja viheriöiden tallaajia on tulossa mukaan.

Kenttäopas luo lisää kysyntää

Merkittävin uusista palveluista on ehdottomasti Golfpisteen kenttäopas. Toimitusjohtaja Sami Markkanen on johtanut osion kehittämistä, eikä hän arkaile kertoa mikä on ollut tavoitteena.

”Tavoitteenamme oli luoda maailman paras kenttäopas. Monia lisätoimintoja on vielä tulossa, mutta uskomme, että tämä on erinomainen jo nyt. Olemme pyrkineet esittelemään kaikki Suomen kentät tyylikkäästi ja tarjoamaan monipuolisen hakumahdollisuuden, jotta jokainen voi löytää ne itselleen houkuttelevimmat kentät. Hakutoiminnot avataan kokonaisuudessaan parin viikon sisällä. Kenttäopasta koostaessamme tuli itsekin törmättyä pelaamattomiin kenttiin, jonne heräsi halu lähteä. Toivottavasti uusi kenttäopas toimii myös muiden kohdalla samoin.”

Golfpisteen uudet sivut aukesivat tammikuun seitsemäntenä päivänä 2011. Keväällä tulee kuluneeksi 14 vuotta siitä, kun golfpiste avattiin. Jo ensimmäisenä täytenä toimintavuonnaan 1998 Golfpiste valittiin Suomen parhaaksi urheiluportaaliksi.

Paikalleen ei kannata jäädä, tavoitteemme on säilyttää ja kiinteyttää lukijoidemme ja yhteistyökumppaniemme luottamus.

Hyvää alkanutta golfkautta 2011, tavataan Golfpisteessä!

Teemu Tyry

Otamme mielellämme sivustoa koskevaa palautetta ja toiveita vastaan osoitteeseen palaute@golfpiste.com

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (6 kpl)