11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Rickie Fowler Golf Digestin talliin

Rickie Fowler jakaa ajatuksiaan ja oppejaan jatkossa Golf Digestin sivuilla. Huhtikuussa hän pelaa ensimmäisen kerran Mastersissa © Getty Images

Rickie

Golf Digestilla on toimituskunnassaan suuri joukko maailman parhaita valmentajia sekä pelaajia. Tammikuun lopulla lehti julkisti Rickie Fowlerin liittymisen pelaajatiimiin johon kuuluvat jo myös mm. Tom Watson, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Annika Sörenstam ja Phil Mickelson. Yhteistyö Tiger Woodsin kanssa vihellettiin poikki vuodenvaihteessa, Tigerin valmentaja Sean Foley on sensijaan entistä tiiviimmin mukana analysoimassa myös Woodsin suorituksia.

Rickie Fowler tuo kaivattuakin lisää konkaripainotteiseen supertähtien listaan. Fowler oli amatöörinä maailman ykkösmies, hän murtautui otsikoihin PGA Tourilla jo loppuvuodesta 2009 pirteillä otteillaan. Viimevuonna voitot vielä karttoivat 22-vuotiasta nuorukaista, hän sai kuitenkin paikan Ryder Cup-joukkueessa. Itse kisassa Fowler oli päätöspäivänä USA:n tiimin taistelun ilmentymä hänen noustuaan lähes toivottomasta asetelmasta tasapeliin Edoardo Molinaria vastaan.

”Olen todella innoissani mahdollisuudesta toimia Golf Digestin avustavana toimittajana alan parhaiden osaajien ja legendojen rinnalla”, Fowler julisti tiedotteessa.

Golf Digestin päätoimittaja Jerry Tarde ei myöskään salaillut tyytyväisyyttään yhteistyön käynnistymisestä.

”Tavoitteemme on tarjota lukijoillemme jokaisessa numerossa parhaiden pelaajien opetusta ja vinkkejä, Rickie Fowler lukeutuun niihin, joiden tekemiset ja suoritukset kentällä kiinnostavat ja antavat oppia myös tavallisille harrastajille,” Tarde hehkutti.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje