11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

PGA ja Flow Drinks tiivistävät yhteistyötään

Myös Mikko Ilonen on jo vuosien ajan sekoitellut pulloihinsa Flow-juomia.

Myös

Flow Drinks pyrkii levittämään Suomen PGA-ammattilaisten avulla tietoa hyvän tankkaamisen eduista tavallisille golfaajille. ”Flow-juomat edesauttavat pitkäkestoisen golfkierroksen aikana suoritustason ylläpitämistä. Ammattilaiskilpailuissa nestetankkaaminen on itsestään selvyys – harrastelijalle oikea tankkaus säästäisi enemmistöllä monia lyöntejä”, kertoo Flown myynti – ja markkinointipäällikkö Aki Karihtala.

Kotimaisista huipuista Flown käyttäjistä tunnetuimpia ovat olleet Minea Blomqvist, Mikko Ilonen ja Ursula Wikström.

Tuoreella sopimuksella tavoitellaan laajempaa joukkoa golfalan ammattilaisista yhteisen asian edistämiseen.

”PGA:n kanssa yhteistyö tulee jalostumaan molempien osapuolten tietotaidon hyödyntämiseen. Olemme omalta osaltamme kouluttamassa valmentajia tankkaamisen tärkeydestä ja jakamassa siihen liittyvää tietoamme. Vuodelle 2011 Flowlta on luvassa myös uusia makuja nykyisiin tuotteisiin”, informoi Karihtala.

PGA:n puolelta yhteistyöstä iloitsee toiminnanjohtaja Teemu Laakso: ”Pelaaville golfammattilaisille suoritustason ylläpito on avainasemassa tiukassa kilpailutilanteessa. Myös opettavien ammattilaisten keskittymiskyky on koetuksella. Pitkät päivät harjoituskentillä vaativat paljon ja uskon, että Flow on suuri apu myös opettajien päivittäiseen tankkaussuunnitelmaan”, Laakso pohtii.

Jo vuosia kestäneen yhteistyön jatkuminen on iloinen asia molempien osapuolien kannalta. Flow-juoman saama palaute pelaajien keskuudessa on ollut pääsääntöisesti erittäin positiivista.

”PGA on erittäin tyytyväinen saadessaan olla laadukkaan kotimaisen golfkeksinnön kanssa yhteistyössä. Toivottavasti saamme esimerkillämme myös harrastuksenaan golfia pelaavat ihmiset innostumaan Flown positiivisista vaikutuksista”, Teemu Laakso sanoo.

Flow Drinks Oy perustettiin vuonna 2006, mutta juomien kehitteleminen käynnistyi jo kymmenen vuotta aikaisemmin. Flow: n taustalla on lääketieteen ja kirurgian tohtori Pertti Lähteenmäki.

Ensimmäisen toimintavuoden aikana lanseerattu Flow Feather -juoma kohdistettiin golffareille pitkäkestoisen urheilusuorituksen tukemiseksi. Vuonna 2008 Flow lanseerasi rankempaan urheiluun suunnatun Flow Endurance -juoman. Juomien kehitystyössä on ollut mukana urheilijoita, ammattilaisia, valmentajia, yliopistoja, tutkimuslaitoksia, valmennuskeskuksia sekä Flow Instituutti.

Teemu Tyry

Flow, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje