21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

PGA Championship digiextra nyt Golf+ palvelussa

Valhalla Golf Clubilla pelataan kauden viimeisen majorin voitosta, mutta sen lisäksi panokset ovat normaalia kovemmat erityisesti muutamalla huippupelaajalle. Vaikka PGA jää arvostuksessa muista majoreista, nyt on paljon pelissä, sillä Valhallassa on viimeinen hetki varmistaa paikkansa syksyn Ryder Cupiin.

PGA Championship pelataan kolmannen kerran Valhallassa, jonka omistaa nykyisin U.S. PGA. Jack Nicklausin suunnittelemaan kenttään tehtiin muutostöitä vuosina 2011 ja 2012. Väylillä on hyvin tilaa ja kenttä suosii pitkälyöntisiä pommittajia, mutta varsinaisesti jyvät karsitaan akanoista lähestymisissä. Golf+ PGA Championship esittelee kentän tekstin, kuvien ja flyover-videoiden avulla.

Erityisessä valokeilassa on selkäleikkauksen jälkeen kilpailuihin palannut Tiger Woods, jolla on vielä pitkä matka syksyn Ryder Cupiin. Entisen maailmanlistan ykkösen on annettava kovat näytöt parhaillaan pelattavassa WGC Bridgestone Invitationalissa ja PGA Championshipissa, että Tom Watson voi valita hänet puhtaalla omallatunnolla USA:n joukkueeseen. Tigerin pikkupojasta saakka tuntenut toimittaja Jaime Diaz pureutuu Woodsin tilanteeseen laajassa artikkelissa.

Viime vuoden voittaja Jason Dufner on noussut erityisesti USA:ssa kulttipelaajaksi. Dufner kertoo digiextrassa itsestään, esikuvistaan ja arvoistaan.

Mikko Ilonen pelaa Valhallassa uransa 11:nnen majorin. PGA Championshipissa hän on toista kertaa, viime vuonna jatkopaikka jäi kahden lyönnin päähän. Valhallan kentällä Ilonen ei ole aiemmin pelannut, mutta ”kaverit ovat sanoneet, että se sopii minun silmään”.

Digitaalinen Golf+ palvelu toimii tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Golf+ palvelusta löytyvät kaikkien majorien digilehdet, kattavan ”välineraamatun” Hot Listin, digitaaliset opetusmateriaalit lähipeliin ja pitkiin lyönteihin sekä digitaaliset Golflehdet, joissa on runsaasti lisäjuttuja ja videoita painetun lehden lisäksi. Ryder Cup -extra ilmestyy syyskuun puolivälissä. Lisäksi käytössäsi on Golf Digestin ja Golflehden arkistot vuosilta 2013 ja 2014.

Jos et ole vielä tilaaja, tarkemmat ohjeet löydät osoitteesta digi.golfdigest.fi. Golf+ palvelu maksaa 24,90 euroa / 12 kk.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje