[11][17]

Papunen ja Tukiainen FJT-finaalin voittoon

Tyttöjen sarjan viisi parasta palkintojenjaossa. Kuva: FinnishGolf.com

Perre Papunen (+8) nousi viikonloppuna Kytäjällä pelatun FJT:n päätöskisan ykköseksi. Hän pelasi sunnuntaina koko kilpailun parhaan kierrostuloksen, 70. Poikien sarjan kakkonen oli Matias Honkala (+11), joka johti kilpailua kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen. Alex Hietala sijoittui kolmanneksi.

Kytäjän South East -kenttä oli kostea ja pehmeä, joten se pelattiin tavallista pidempänä. Tämän lisäksi tuulinen keli sekä kilpailun formaatti (lauantaina kaksi kierrosta) näkyi selvästi tulostasossa.

Tyttöjen sarjan voitti Emilia Tukiainen (+21). Ronja Taipale (+23) oli toinen ja Krista Junkkari (+30) kolmas.

FJT:n poikien rankingin voitti Eetu Isometsä. Jonatan Jolkkonen ja Matias Honkala olivat seuraavina. Tyttöjen rankingin voitto meni Ida Horttanaiselle. Elina Saksa oli toinen ja Sandra Salonen kolmas.