14.5.–21.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Ajankohtaista - MAINOS

Nyt kynät sauhuamaan: DNA lahjoittaa parhaan hakemuksen tehneelle junioriseuralle tuntuvan summan rahaa

Kuva: Juha Hakulinen

Lopullisen valinnan tekemisessä auttavat myös Businessaamu-kiertueen pitkälyöntisimmät pelaajat.

Juniorit ovat monessa tapauksessa lähellä yrityselämän sydäntä, kun tulee puhe taloudellisesta tukemisesta. Näin on asia myös tietoliikennekonserni DNA:ssa, joka on yksi Golfpisteen järjestämän Audi Businessaamun kumppaneista.

DNA on halunnut lähteä tukemaan suomalaista juniorigolfia Audi Businessaamun kautta, ja syksyllä yhden suomalaisen golfseuran junioritoimikunta vastaanottaa DNA:n lahjoittaman 3000 euron avustuksen juniorityöhönsä.

Nyt pallo heitetään golfseurojen suuntaan, joiden tehtävänä on laatia täysin omannäköisensä hakemus, jossa he kertovat, miten he käyttäisivät tuon rahasumman, jos se heille annettaisiin. Lähtisivätkö he koko porukalla katsomaan huippugolfia paikan päälle, järjestäisivätkö he golfpäivän alueen lapsille vai hankkisivatko he ehkäpä uusia harjoitusvälineitä seuran junioreiden käyttöön? Sana on vapaa, nyt saa ideoida.

Golfpisteen raati ja DNA tekevät esikarsinnan, ja kolme parasta hakemusta pääsevät mukaan Audi Businessaamu -kiertueelle. Siellä jokaisen osakilpailun pisimmän draivin lyönyt pelaaja saa valita, mikä kolmesta hakemuksesta on hänen mielestään paras. Kesän aikana eniten ääniä saanut hakemus palkitaan kauden päättävässä Lucky Winners -tapahtumassa.

Myyntijohtaja Harry Sjögren DNA:lta sanoo, että he halusivat olla Audi Businessaamussa muullakin tavalla mukana kuin businesskumppanina. Junioreihin satsaaminen on lähellä DNA:n arvoja, ja sitä kautta syntyy uusia elämyksiä junioreille.

”Junnuseurat jäävät usein vähän taka-alalle. Golf vaatii resursseja ja panostuksia, joten ajattelimme, että tämän avulla useampien junioreiden on mahdollista osallistua toimintaan, vaikka taloudelliset lähtökohdat eivät olisikaan parhaat mahdolliset”, Sjögren toteaa.

Golfia pelataan pitkälti elämysten ja kokemusten takia. Birdiet ovat kivoja piristyksiä golfpäivään, kuten myös erilaiset ihmiset ja uudet kentät. Näitä samoja asioita Sjögren korostaa myös tämän junioriasian kanssa.

”Tuen avulla voi järjestää esimerkiksi jonkun elämyksen junioreille. Elämykset ja kokemukset ovat sellaisia asioita, jotka opettavat eniten.”

Hyväntekeväisyys on DNA:lle tärkeää toimintaa, jossa he ovat mielellään mukana. Audi Businessaamu -hyväntekeväisyyshankkeen lisäksi DNA on mukana edistämässä digitaalista yhdenvertaisuutta.

Sjögrenin ja DNA:n viesti kaikille suomalaisille junioriseuroille on selvä:

”Toivottavasti saamme paljon hyviä hakemuksia. Toivon myös, että tämän avulla voimme saada uusia junioreita lajin pariin.”

Junioriseurat voivat lähettää vapaamuotoiset hakemuksensa sähköpostilla Golfpisteen tuottaja Antti Jantuselle 14.5. mennessä. Osoite on antti.jantunen@otava.fi.

Tilaa Golfpisteen uutiskirje