21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Naisille avoin golfin yleisötapahtuma Paloheinässä lauantaina

Paloheinässä järjestetään lauantaina avoin yleisötilaisuus kaikille naisille, jotka eivät vielä pelaa golfia.

Monelle naiselle ensimmäisen askeleen ottaminen golfmaailmaan on usein vaikeaa, kun ei ole aivan varma, innostuuko lajista ja riittääkö aika harrastamiseen. Ellit.fi-sivusto, Golfpiste ja Golfliitto järjestävät yhdessä Paloheinän kentän kanssa lauantaina 1.9. klo 12-15 kaikille naisille, jotka eivät vielä lajia harrasta, avoimen ja ilmaisen mahdollisuuden päästä kokeilemaan, miten pallo lentää.

Opetuksesta vastaavat Paloheinän golfopettamisen ammattilaiset, jotka vuosittain kouluttavat Suomessa eniten pelaajia lajiin pariin. Mukaan ei tarvita kuin reipas mieli. Kaikki tarvittavat vastusteet – mailat ja pallot – saa ilmaiseksi käyttöönsä yleisötapahtuman ajaksi. Ja ne perheen jäsenet, jotka jo pelaavat, voivat hioa lyöntiään rangella tai kiertää Paloheinän kenttää, joka on Golfliiton hyväksymä ja tasoituskelpoinen.

Ellit-sivustolla valittiin keväällä seitsemän naisen testiryhmä, jonka jäsenet eivät ole koskaan pelanneet. Golfopettaja Maitta Kotaniemi-Rauramon johdolla naiset ovat perehtyneet lajiin ja samalla rakastuneet siihen. Golf on vienyt mennessään ja nyt testiryhmäläiset ovat jo suorittaneet green cardin. Näiden ”ellien” kokemuksiin voi perehtyä Ellit.fi –sivustolla.

Nämä

Nämä ”ellit” aloittivat golfin alkukesästä ja ovat hurahtaneet lajiin. Heidän kokemuksistaan voi lukea Ellit.fi -sivustolta.

Golf sopii lajina kaikenikäisille ja yksi sen parhaita puolia on, että pelaajan ikä, sukupuoli tai taito eivät estä heitä pelaamasta ja kilpailemasta yhdessä. Tämän mahdollistavat lajin tasoitusjärjestelmä ja oikean lyöntipaikan valitseminen.

Lisätietoa Paloheinän kentästä löytyy heidän kotisivuiltaan.

Sitovan ilmoittautumisen yleisötapahtumaan voit tehdä täältä. Ja nyt kannattaa pitää kiirettä, sillä ilmoittautuminen päättyy 29.8.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)