21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Mikko Pirinen paras Pariisin pituuslyöntikisassa

Mikko Pirinen teki viikonloppuna kansainväilisen läpimurtonsa Pariisissa

Mikko Pirinen hallitsi vaikeissa olosuhteissa itsensä parhaiten Pariisisssa pidetyssä pituuslyöntikisassa. Muiden mukana olleiden suomalaisten (Janos Uotila, Antti Saleva ja Kari Hyökki) tie kisassa katkesi tällä kerralla ennen välierävaihetta. Haastavat sääolosuhteet värittivät kisan kulkua. Lyöntipaikalla tuuli voimakkaasti vastaisesti ja monilla oli vaikeuksia pysyä sektorissa. Pirinen kuitenkin taisteli tiensä aina finaaliin asti ja onnistui siinä lyömään vastustajansa skotlantilaisen John McSloyn. Kisan kolmanneksi sijoittui ruotsalainen Andreas Persson. Pirisen päivän parhaalle kaarelle kertyi tällä kertaa mittaa 286 m, kun hänen henkilökohtainen ennätys viime kaudelta on huikeat 394 m.

”Voitto tässä vaiheessa kautta tuntuu erityisen hyvälle. Talven aikana tehty kova työ näyttää tuottaneen tulosta. Kiitos Leo Pusa hyvästä harjoitusohjelmasta, tästä on hyvä jatkaa kohti kesän muita kilpailuja.”

Pariisin kilpailun voi seurata koosteena Eurosport 2:lta heinäkuussa. Pirisellä on kauden tavoitteena lunastaa paikka lokakuussa Las Vegasissa pidettäviin MM- kilpailuihin.

”Sunnuntain kisa osoitti, että tavoite on mahdollista saavuttaa.” Pirinen nähdään kesän aikana kilpailemassa Audi Longdrive Tourilla (www.audild.fi) ja seuraavan kerran Suomen rajojen ulkopuolella 3.7. Ruotsissa. Hän on myös mukana Hartolassa 10.-11.7. järjestettävässä avoimissa SM-kilpailuissa, jonne kutsun ovat saaneet myös Euroopan huippunimet.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje